Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hulp01

    senior tag

    válasz csubi82 #16889 üzenetére

    Ez nagyon érdekes, mert lassan 30 éve legozok és semmi ilyet nem tapasztaltam. Tényleg nagyon érdekelne engem is, hogy mire gondoltál. Anyagminőségben szerintem ugyanolyan jó, mint volt, ha nem jobb. (Legalább is amennyire átlagos felhasználói szempontból meg tudom ítélni.) Ugyanakkor bizonyos szempontból sokkal felhasználóbarátabb lett. Én inkább Technic beállítottságú vagyok, és ott pl. kifejezetten örülök az újabb fajta pineknek. Egy 80-as években készült Technic szétszedése horror volt, mert azokat a k*rva pineket alig lehetett kiimádkozni a helyükről. Tengellyel kellett kiszedegetni, míg a mostaniakat meg simán kézzel kihúzkodom. Persze a bányagép szétszedése után azért lüktetnek az ujjbegyeim rendesen. :)

    Szóval én nem tudom megerősíteni a minőségromlásról alkotott véleményedet. Persze lehet, hogy én nem számítok gyűjtőnek.

    (#16890) atus72 Ez az árnyalatos téma amúgy nem tudom miért annyira felkapott mostanában. Ez korábban ugyanolyan probléma volt, mint most. Szerintem mindig is volt és lesz is ilyen eltérés. Pont itt van előttem egy repcsi és ezen is vannak árnyalatbeli eltérések. Piros alkatrészeken, amiket nem annyira érint a sárgulás, ráadásul vagy 15 évet szekrény mélyén dobozban töltött. Közvetlen napsütés nem is érte.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés