- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
válasz
csubi82 #16889 üzenetére
Ez nagyon érdekes, mert lassan 30 éve legozok és semmi ilyet nem tapasztaltam. Tényleg nagyon érdekelne engem is, hogy mire gondoltál. Anyagminőségben szerintem ugyanolyan jó, mint volt, ha nem jobb. (Legalább is amennyire átlagos felhasználói szempontból meg tudom ítélni.) Ugyanakkor bizonyos szempontból sokkal felhasználóbarátabb lett. Én inkább Technic beállítottságú vagyok, és ott pl. kifejezetten örülök az újabb fajta pineknek. Egy 80-as években készült Technic szétszedése horror volt, mert azokat a k*rva pineket alig lehetett kiimádkozni a helyükről. Tengellyel kellett kiszedegetni, míg a mostaniakat meg simán kézzel kihúzkodom. Persze a bányagép szétszedése után azért lüktetnek az ujjbegyeim rendesen.
Szóval én nem tudom megerősíteni a minőségromlásról alkotott véleményedet. Persze lehet, hogy én nem számítok gyűjtőnek.
(#16890) atus72 Ez az árnyalatos téma amúgy nem tudom miért annyira felkapott mostanában. Ez korábban ugyanolyan probléma volt, mint most. Szerintem mindig is volt és lesz is ilyen eltérés. Pont itt van előttem egy repcsi és ezen is vannak árnyalatbeli eltérések. Piros alkatrészeken, amiket nem annyira érint a sárgulás, ráadásul vagy 15 évet szekrény mélyén dobozban töltött. Közvetlen napsütés nem is érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology routerek
- További aktív témák...
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest