- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Ivqkzy-: Eddig
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
Djuree #13132 üzenetére
Én úgy vagyok ezzel, hogy sose volt komolyabb Lego-m. És most lehet. Ez jó nekem is. És tényleg a kisfiam is oda és vissza van ezekért az űrhajókért. Rengeteget játszik vele. Most úgy alakult, hogy belefért. De ez nincs mindig így. "Anya" a legutóbbi két szettet nem is tudja. Nem ő otthon a főnök, de szerintem azért lesz mondanivalója a témával kapcsolatban.
Szóval tényleg nem fogom ilyen tempóban folytatni nyugi. Ezek tetszettek elsőre. UCS nekem nem pálya az áruk miatt. Ezek szépek dísznek is, a kisfiam is egész nap eljátszik velük, és én is Legoztam végre. Win-Win. Jövő hónapba meg Lego helyett költök majd a lakásra.
Tegnap megnéztük a Lego - Ultimate Factories részt.
Érdekes volt. Mennyi pénze lehet ennek a cégnek..re jó ég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Új, csomagolássérült Catler KM 8020 konyhai robotgép - 2 év bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged