Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2016) Sinkó válasza paolinho (#2015) üzenetére


Sinkó
tag

Hasonló képpen jártam én is,én BB72-ön voltam kb egy évig,megvoltam elégedve vele,de furdalt a kiváncsiság,miért dicsérik orrba-szájba az oreo romokat.Fel is tettem az AOSiP legutolsó kiadását....háááát.....nem rossz.Blackscreen oc kernellel,csutkára tolva 182000 antutu,geekbench 4500.
FaceID van ,Magisk megy szépen,na mondom,ez marad,szép lassan belaktam,IR megy,okosora megy,kicsit zavart az akku merülés,mert ugyan ha nem nyomkodtam a telót nem merült látványosan,de használva nagyon gyorsan.
A zenehallgatás minősége sokkal rosszabb,mint BB72-ön(nincs Dolby) de az igazi feketeleves a beszélgetések minősége.Hát az katasztrófális.Bluetooth fülessel még elmegy,bár nem elég hangos,de a zsinoros type-c letv fülessel recseg pattog a hang,egyszerüen síralmas,kikapcsolhatattlan cdla,találtam valami tákolt dolbyt hozzá,a zene hangja javul ugyan de a beszélgetés nem.
Még nem tudtam eldönteni hogy megnézzek e egy másik oreost,vagy vissza menekülni marshmallowra,félek ez volt a legjobb oreo és a többi még ennél is rosszabb.

Cuoco92-ből találtam 23s-t és 26s-t,te melyiket ajánlod?

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Leeco Le Pro 3
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.