Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz migabi24 #19300 üzenetére
Bocsi, de ha már belekeveredtünk, akkor kénytelen vagyok leírni, hogy
kimondottan rühellem a 14 napos visszaküldőketnem tartom helyesnek sokak eljárását a 14 napos visszaküldéssel.Sajnos egyre többen visszaélnek a 14 napos elállás lehetőségével, eleve minden utánanézés nélkül megrendelnek mindent párhuzamosan, aztán a 3-4 megrendelt terméket otthon 10 napig egyfolytában használják (sokan blogokba, facebookra felteszik, úgy tesznek mintha valóban megvették volna a terméket), végül jobb esetben az egyiket megtartják, rosszabb esetben mindet visszaküldik.
Ráadásul az utóbbi időben sajnálatos módon elszaporodott az a jelenség, hogy ha valaki rendelt valamit és a termék hibás, akkor nem jelzik, hogy hibás a termék, hanem minden indoklás nélkül egyszerűen visszaküldik a kereskedőnek. Így a kereskedő jóhiszeműen eladja a következő vevőnek, aki szembesül vele, hogy bizony rossz a termék
Ezt a 14 napos elállási lehetőséget gyorsan megszüntetném a francba
Tisztában vagyok vele, hogy neked JOGOD van visszaküldeni, élj vele bátran
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Egy kis update, hátha valaki hasznát veszi. Vettem az 5000 K-esből. Diffrakciós ráccsal nézve nem látszódik, hogy hiányozna a cián része a spektrumnak, de nagyon kevés fényt ad, úgy 1000-1100 lumenre tippelem egy BLF A6-tal összehasonlítva, ez olyan 50-55 lm/W. Próbáltam összehasonlítani a színeiket, de őszintén nem látok sok különbséget. A fehéregyensúly kompenzálva lett.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
migabi24
nagyúr
válasz Donki Hóte #19301 üzenetére
Akkor gondolom te a kereskedői oldalon mozogsz mert nekem vásárlóként nincs ezzel gondom, persze visszaélni soha nem tudnák ezzel a lehetőséggel, sőt minden visszaküldésnél szégyeltem magamat, lelkiismeret furdalásom volt.
-
Silentfrog
veterán
Sziasztok!
Tudnátok nekem ajánlani rgb reflektort ami nem az ócska kategória? Eddig Vtac termékeket használtam de mostanában erősen megingott a minőség, meghát nem is olcsó, 8+ ezer egy 10 wattos fényvető.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
V-Tac-ban gondolkodom ismét, bár a lejárt gari után ugyan már 3db is megadta magát az előző nagy bevásárlásból, de még így is megérte (megérte?), gondolom. Ezeket néztem ki: gömb és sima, mert Samsung chip-esek és 5 év gari van rájuk. Kérdés tényleg jobbak ennyivel, megérik e a felárat? Mert az előző széria, amiket vettem még nem Samsung-osak voltak. Vagy milyen opció lenne jobb ezeknél? A Mixvill elég olcsó és itt van Debrecenben, azért gondolkodom elsősorban bennük.
Köszi!
-
Atomgeszi
veterán
válasz Donki Hóte #19301 üzenetére
Mindig voltak olyanok, mindenben, akik a kiskapukat kijátszották, a rendszert áthágták..
Ennyi erővel sok mindent be lehetne szüntetni, csak azért, mert sokan kijátsszák a rendszert.Én pl. nagyon jó dolognak tartom ezt a visszaküldést. Akinek nincs lehetősége élőben meglesni, kipróbálni, megfogdosni? Az mit csináljon? Fizessen ki akár 50-100-150 ezer Ft súlyos pénzt olyan dologért, ami, ha nem jön be, akkor ablakon kidobott pénz?
Még a boltban sem segítőkészek, ha az ember akár elutazik 30-90 km -t az adott termékért, hogy kipróbálhassa.. akkor mégis mi marad? De sok termék csak az ország másik felén van, amit csak rendelni tud az ember.
Múltkor is lámpát akartam venni, lehetett neten, vagy az Obi-ban.. Na most elmentem az Obiba, ki volt állítva a lámpa. Megnéztem, bekapcsoltam kikapcsoltam, gyorsan megnéztem, hogy mi a gyenge pontja.. a búrán a festés. Egy 40 ezres lámpánál.
Odamentem a vevőszolgálathoz, hogy szeretném kibontatni a lámpát és megnézetni. 10 percet vártam, míg jött egy kolléga, aki "hajlandó" volt segíteni... Kibontotta. Mondom neki, le szeretném venni a búrát, hogy megnézzem hibás-e ez is, mint a kiállított termék. Na akkor azokat a szemeket, amiket vetett az eladó, azt fel kellett volna venni. Ott dünnyögött, húzta a száját. Mondom neki: Ne haragudjon, de ez probléma? - Hát nem probléma.
Mondom neki: Ha már itt vagyok, meg akarom nézni, mert ha hazaviszem és hibás a lámpabúra, akkor hogy hozom vissza?
Válasza: Ugyanúgy ahogy most eljött.
Mondom neki: Ne haragudjon, de nekem egy ilyen túra oda-vissza 40km, nem beszélve az időről, útiköltségről, amit erre az egészre elpazarlok. De mondom, ha most ez ennyire nagy probléma, hogy az ember rászánja az időt, pénzt hagy itt, és ennyire nehezen megy ez az egész?
Aztán csak dünnyögött.. bekapcsolni be sem kapcsolta, azt mondta majd otthon bekapcsolom..Otthon megnéztem, persze anélkül, hogy bekapcsoltam volna nem látszott a búrán a hiba.. de így már nem fogom visszavinni sem, sem semmi, mert több a lé, mint a hús.
De, ha neten rendeltem volna, lehet, hogy visszaküldtem volna, és még mindig olcsóbbra jöttem volna ki, mint így.
Na ezért fogok mindent netről rendelni. Mert van 14 napom megnézni a terméket.
Ja a másik.
Rendeltem 3 db tápegységet LED szalaghoz.. 55 ezer volt.
Ciripelt, mint a 3.
Visszaküldtem 14 napon belül, de felajánlottam nekik, hogy becseréltetném drágábbra.. szartak az emailemre, írtam nekik, hogy jófej akartam lenni, cserélni akartam, nem kaptam választ(ez nem délelőtt- délután volt, hanem eltelt 1 hét, de még ügyeltem, hogy 14 napon belül legyek), úgyhogy simán 14 napos elállással visszaküldöm. Aztán megrendeltem máshonnan.
Másik, rendeltem 2 postaládát, mindkettő más színű.Abból az egyik nem tetszett, a másik meg hibás volt.
Na most azt a kálváriát, amivel tudtam cserélni a hibásat. Inkább visszaküldöm 14 napos elállással és megveszem újra... Persze csak azért gondoltam, hogy akkor cseréltetem úgy, mint hibásat, mert az ászf-ben azt írták, hogy hibás termék esetén küldenek érte futárt, és a csere terméket... és visszafizetik a postaköltséget.
Na ez is volt 1 hónapos procedúra, és nyertem 1700 ft visszaküldési díjat. Ha visszaküldtem volna,hogy hibás, talán 1700-al rövidebb lettem volna, de legalább meglett volna 1 emaillel..Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
veterán
válasz migabi24 #19303 üzenetére
Nem vagyok kereskedő csak egyszer egy időrabló procedúrába futottam bele egy hibás termékkel, ami 14 napos visszaküldésből került vissza az eladóhoz. A hiba pedig 80 %-osan nem gyári, hanem használatból eredő volt, de a kereskedő pedig pont a 14 napos visszaküldéshez kitöltött papírral bizonygatta, hogy az előző tulajtól még hibátlan állapotban került vissza hozzá, nálam romlott el
Csakhogy eléggé látszott, hogy a hiba elég régen keletkezett, aztán kiderült az is, hogy már másodszor küldték vissza 14 napos elállással, de a boltban senki sem nézte meg, hogy milyen állapotban van. Így én kaptam egy másik terméket, de sajnos nem is pont ugyanolyat, mert nem volt egyszerű a végére járni a dolognak, addigra már nem volt készleten az eredetiből
-
migabi24
nagyúr
válasz Donki Hóte #19307 üzenetére
Sajnálom, hogy így jártál, de ennek a visszaküldésnek akkor is több előnye van mint hátránya.
[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
Sziasztok!
Olyan problémám volna hogy a házba vettem két led szalagot, az egyik usbs,a tv hátára lett ragasztva.ezzel csak olyan gondom van hogy ebbe az esetbe a tv hangszoroja halkan sistereg,ezzel lehet valamit kezdeni? A másik problémám az adapterről működő led szalaggal van,5050es led van benne, ha ki van kapcsolva a led akkor neha nagyon halványan világít, ez mitől lehet ?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
st6969
őstag
Sziasztok,
nézegetem a led szalagokat már egy ideje...lassan a tettek mezejére kellene lépni Mindenképpen applikációval (is) vezérelhetőt keresek.
Itt van mondjuk ez. (nem ez a szett lesz, mert erősebb szalagot szeretnék és a vezérlőt is keresem még, de a csatlakozók valószínűleg megegyeznek majd). Gondolom a tápegységet csatlakoztatom a vezérlőhöz, amihez csatlakoztatom a led szalagot, és kész.
De mi van akkor, ha a led szalagot vágni kell? Nálam pl. úgy van, hogy a felső konyhaszekrény 60cm, majd jön egy 90cm szünet (kürtős páraelszívó), majd egy sarokszekrény, ahol a sarokig 90cm-t, majd a sarokból 90°-ban további 60cm-t kell vinnem a szalagot. Tehát 3 darabból állna. A vezérlőből viszont csak egy csatlakozó jön ki. Ezt úgy kell akkor, hogy az első szakaszhoz csatlakoztatom a vezérlőt, majd a szalag végéből forrasztással viszem tovább a következő darab szalagig, és így tovább?
Milyen keresztmetszetű vezetéket használjak? Hány ereset? És mekkora távon vihetem anélkül, hogy észrevehető különbség legyen a fényerőben a darab szalagok között? Ott középen a páraelszívónál nem tudom átvinni, szóval valahogy az alsó szekrény mögött lesz a vezetékelés szerintem. Jobb oldalról indulnék, mert a sütő mögött van "rejtett" dugalj, amibe a tápegységet dugnám. -
csubuka
addikt
Sziasztok!
A képen látható LED driver DC oldali kábelt nem szabvány mivolta miatt max. elvágva és wago-zva célszerű toldani nem? (* A mérete 5*2.1mm felteszem, csak maga a rögzítés a bajonettel nem szabvány...)
Ilyesmire gondoltam még, hogy ne kelljen forrasztanom csavaros megoldást használva. Ámde ennek sincs bajonettes rögzítése, így elég félmegoldás, könnyen szétcsúszhatna, hogyha ezzel hosszabbítom a DC-oldal kábelét.
A csatlakozók levágása és karos wago-val kábel betoldás a legjobb tán...
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz csubuka #19311 üzenetére
Sokat használok ilyen 2,1 x 5,5 mm-es fekete-zöld apa-anya csatlakozókat, de még sosem csúszott szét egy csatlakozás sem.
Szóval ha bontani akarod később, akkor használd nyugodtan ezeket. Ha viszont évente legfeljebb egyszer kell megbontani, akkor meg nyugodtan tekerd össze a vezetékeket és szigetelőszalagozd le
Ezeket a viszonylag vékony többeres vezetékeket csak bontható wagóba lehet bekötni, az meg aranyárban van
-
csubuka
addikt
válasz Donki Hóte #19312 üzenetére
Köszönöm szépen!
Ha egyszer bekerül nem kell bontani. Belefér az a Wago, maga ez a toldó is hasonló árú, ahogy nézem... az a tuti, meg szabványos
Meg magam ismerve Kínából jönne a toldó és hamarabb megvagyok a wago-val végülis. Meglátjuk...
[ Szerkesztve ]
-
ripla
addikt
Üdv.
Rendeltem egy ilyet
Ezek a főbb adatok:
100w 9000-10000lm természetesen fehér 4000-4500k könnyű integrált LED modul (dc33-35v 2.8a)A kérdésem a következő.
Ha azt akarom hogy világítson, akkor simán kössek rá 35 voltot és annyi? -
Met
nagyúr
Sziasztok!
Hülye kérdés, a led szalag tud sercegni?
Felső konyhaszekrény aljára van rögzítve a ledszalag és a táp.
Mostanában néha elkezd sercegni és villogni, nem bírom eldönteni hogy melyik serceg.A tápra gondolnék alapból de ez az első ledszalagom ezért kérdezek toldva nincs a szalag.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Big M
tag
Sziasztok!
Több éves ledszalagos kunyhapult fényforrás pár napja nagyon halványan világít. Az első napokban még egy kis idő után visszatért a régi formája, mára azonban konstans halvány.
Mi lehet a hiba, mit cseréjek? -
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #19305 üzenetére
Erről nincs senkinek tapasztalata? Szóval megéri a Samsung?
-
Alien4
tag
Sziasztok! őszintén nem volt alkalmam összeolvasni mindent...
Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg valaki épített-e fürdőszobai tükröt, megfelelő megvilágítással
Ugye borotválkozás, sminkelés lenne a cél... meg mint alapvető funkció.
Jó ideje nézettem az internet bugyrait, de irracionálisan drágák a ledes tükrök és ugye zsákmacska, hogy mit rendelek.
Ha jól értesültem a meleg fehér lenne a jobb választás számomra.
Olyanon agyaltam, hogy egy keretben lenne a tükörlap (60×80 álló) és süllyesztett lenne a tükörlap. tehát lenne valamekkora pereme a bútorlapnak.
Előre is köszi, ha valaki infóz/tanácsot ad! -
Met
nagyúr
válasz macilaci78 #19319 üzenetére
Úgy néz ki megoldódott mert egy kapcsolós villásdugóval volt használva és úgy tűnik az adta meg magát.
Megmozgattam sercegett és villogott, kicseréltem, nem serceg, nem villog."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
farkas-j
őstag
Valószínűleg a tápegységben pusztulnak a puffer és szűrőkondenzátorok. Én nem forszíroznám addig a használatát, amíg nincs megmérve és a kondenzátorok kicserélve. Most még pár száz forintból javítható (akár házilag is), ám ha a félvezetők is kinyiffannak a kondik miatt, akkor már komolyabb szakember és több pénz kell a javításához.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
Met
nagyúr
válasz macilaci78 #19328 üzenetére
Szakította mindkettő, ilyen csak van ebből egy kerekített formájú.
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
ZEATöreg
csendes tag
Sziasztok !
Korábban néhányan írták, hogy a tv távkapcsolója átvette az irányítást a led lámpa felett. Ez mennyire jellemző? Az üzletek tele vannak távirányítós led lámpákkal azok is bezavarodnak vagy csak a "házilag építettek" ?
Köszi a válaszokat. -
Atomgeszi
veterán
válasz ZEATöreg #19330 üzenetére
Nem a házilag épített a lényeg. Hanem a kommunikáció.
Az olcsóbbak infrával kommunikálnak, a drágábbak RF rádióvezérlés alapján. A még drágábbak akár wifin is. Vagy BT-n.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
ZEATöreg
csendes tag
válasz Atomgeszi #19331 üzenetére
Eddig értem. Nézegettem távirányítós lámpákat a neten, de nem igen emlékszem rá, hogy a specifikációban leírták volna, hogy mivel kommunikál, csak azt, hogy távirányítós.
Az RF falon kersztül is ad jelet vagy a fal felfogja? Van ajánlott márka vagy tipus, ami megbízható? Segíts lécci egyáltalán nem értek a témához. -
ZEATöreg
csendes tag
válasz Atomgeszi #19333 üzenetére
A teljesség igénye nélkül:
https://ledmaster.hu/led/Taviranyithato_lampak/MasterLED_Diami_24_W_os_400mm_szabalyozhato_szinhomersekletu_sokszog_alaku_mennyezeti_lampa_3527
https://www.ledaruhaz.hu/eglo-96671-fueva-c-connect-smart-falra-szerelheto-led-panel-rgbw-30cm-atmero-kor-feher-21w-2700lm-9002759966713
https://www.perfectled.hu/termekek/Nagymeretu_UFO_Lampak/24W_Nagy_Meretu_Mennyezeti_UFO_Lampa_DIMMELHETO_Szurke_kerettel[ Szerkesztve ]
-
st6969
őstag
Érdemes átgondolni ezt a távirányítóval vezérelhető lámpa dolgot. Szerintem. Nem (csak) a kommunikációs protokol miatt, hanem inkább a gyakorlati használhatóság szempontjából. Valószínűleg egy meglévő helyére tennéd (de ha új helyre, akkor sem feltételezem, hogy direktbe kötnéd). Tehát van fizikai kapcsoló is. Mondjuk, hogy a fizikai kapcsolóval felkapcsolod. OK, onnantól tudod vezérelni a távirányítóval. De csak addig, ameddig a fizikai kapcsolót nem kapcsolod le, mert utána már hiába nyomkodod a távirányítót. Oda kell menned a fali kapcsolóhoz, és átbillenteni a kapcsolót, hogy újra távirányíthasd. De ha mondjuk utoljára a távirányítóval kapcsoltad le egyik este, és másnap a fali kapcsolóval akarod felkapcsolni, akkor látod, hogy felfelé áll a kapcsoló, tehát először le kell kapcsolnod, majd ismét fel, hogy legyen fény. Feltéve, hogy van egy default állapot (ami nem okos lámpánál nem nagyon szokott lenni). Ha nincs default állapot, akkor az utolsó állapotra kapcsol, ha ismét tápfeszt kap, ami elvileg egy kikapcsolt állapot lesz, hiszen távirányítóval kapcsoltad le előző este. Tehát kézbe kell venned a távirányítót, hogy újra legyen fény...
Ehelyett én inkább vettem egy okos lámpát, "okos" kapcsolókkal (ami nyomó, mint a csengő). Így bármikor bárhonnan (fali kapcsoló, telefon vagy távirányító) tudod vezérelni (igény esetén még időzíteni is). -
Atomgeszi
veterán
válasz st6969 #19336 üzenetére
"De ha mondjuk utoljára a távirányítóval kapcsoltad le egyik este, és másnap a fali kapcsolóval akarod felkapcsolni, akkor látod, hogy felfelé áll a kapcsoló, tehát először le kell kapcsolnod, majd ismét fel, hogy legyen fény."
Ez sem igaz mindegyikre.
Nálunk a Trio-val ez a módszer nem működne. Ha mondjuk távirányítóval kapcsolod le, akkor csak távirányítóval kapcsolhatod csak be. Hiába veszed tőle el a feszt, nem fogja érdekelni. Csak távirányító.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz ZEATöreg #19335 üzenetére
Ezek 99.99% nem fogják zavarni a TV távirányítóját meg semmi.
A gondok ilyenekkel vannak: [link]Egyébként, amit a kolléga írt, igaza van. Főfénynek csak távirányítósat használni nem a legjobb megoldás.
Mindig kell hozzá távirányító, ha beesik az ágy mögé, más nem oda rakja le, ahova szokta, eltűnik stb.. abból majd gond lesz.
Ha meg raksz egy falitartót a távirányítónak, akkor meg elveszik a lényege a távirányítónak, mert akkor megint a falhoz vagy kötve. Ha meg elviszi magával valaki a távirányítót az ágyba, akkor meg megint nem lesz visszavíve.Szóval én is csak valami más fix megoldás mellett javasolnám.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Ráviszed az egeret, akkor bal oldalon alul kiírja a link tartalmát. Tehát ott el tudod olvasni, egyből tudod nyitni is.
Telefonon nyilván nem.
Egy linknél még elmegy, de többnél már kínzás.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
st6969
őstag
válasz Atomgeszi #19338 üzenetére
Szerintem ugyanezt írtam én is a folytatásban:
"Ha nincs default állapot, akkor az utolsó állapotra kapcsol, ha ismét tápfeszt kap, ami elvileg egy kikapcsolt állapot lesz, hiszen távirányítóval kapcsoltad le előző este. Tehát kézbe kell venned a távirányítót, hogy újra legyen fény..."
Szerintem ez a rosszabbik eset. Ugyanis, ha távirányítóval kapcsoltad le, elhagyod a szobát, akkor visszatéréskor sötétben matathatsz a távirányító után valahol a szobában, mert a fali kapcsoló (amit érzésre is megtalálsz) nem fog reagálni. Esetleg olyan pedáns vagy, hogy amikor elhagyod a szobát, egy ajtó közeli fali tartóba helyezed a távirányítót, hogy könnyen megtaláld. (Csak ne legyen alternatív kapcsolásod, mert akkor két helyről is kapcsolható a lámpa, de hova tetted a távirányítót... ) -
st6969
őstag
Tényleg jobb az egérrel ügyeskedve kimásolni a linket, új ablakot nyitni, majd beilleszteni, mint szimplán rákattintani egy amúgy is pirossal kiemelt sorra
A link akkor nem nyílik meg, ha rosszul van bemásolva. De akkor te módszereddel (kimásol, új ablak, beilleszt) sem fog megnyílni.
Én is egyetértek OPiiPO-val, hogy ne szívassuk már ilyen "linkekkel" a fórumtársakat -
Atomgeszi
veterán
válasz st6969 #19342 üzenetére
Ja igaz, sorry. Még korán van, nem ittam meg a kávém.
Esetleg még, ami járható, hogyha van neki mondjuk gyári fali kapcsolója, a mai divatos érintős és egyéb dolgokat tudja, és azzal mondjuk "párhuzamos" kapcsolásban van.
Akkor van egy fix pontod a falon, meg van egy távirányítós verziód is. Tehát, ha épp nem találod a távirányítót az ágy mögött, a falon még attól kapcsolhatod. Mert ugye az a saját rendszerét szabályozza, nem te fizikálisan szünteted meg a fázist, mint adott esetben egy normál 101-es kapcsolóval.
Persze ez már nem az az árkategória.Esetleg két távirányító kell hozzá, az egyiket meg a falon hagyni.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
ZEATöreg
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget és a tippeket.
-
Edorn
senior tag
Milyen égőt ajánlanátok klasszikus E27(?) foglalatba, kályha fölé?
Mióta átváltottunk ledre, télen kb havonta kiég, feltételezem mert érzékeny a hőre a LED és a lámpa pont a fatüzelésű kályha előtt van a plafonon, ahol elég durva a hő, ha begyújtunk...
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
macilaci78
nagyúr
Sima izzószálast, amíg lehet kapni, vásárolj be belőle. Auchanban pár hete még láttam.
Vagy vegyél többet 2-3 év garival, aztán fűtési szezon végén cseréltesd ki a tönkrement ledeket. Érdemes a blokk megőrzése mellett az egyes izzók beszerzési idejét is számon tartani.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest