Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
válasz
Dinter
üzenetére
És még mindig a junglertől várják a megoldást? Úgy látom, hogy Csacsi és Steelback vinné előre a szekeret, viszont a többiek tövig nyomják a féket.
És miért is nem nyúlnak Diamondprox alá, hogy visszatérhessen a csapatba? Nem igaz, hogy nem lehet megoldani ezt sem, a többi csapatnak sikerült.Komolyan kezdem azt hinni, hogy Sheepy-nek nem is annyira fontos ez az egész, csak a részvétel és a szponzorok támogatása (pénz, pénz, pénz) a lényeges.

-
Yodamest
veterán
"Hadúr vérszomja" mastery változtatásról mi a véleményetek? Szerintem baromi jó, hogy már nem only Yasuo mesterség, hanem egy sokkal univerzálisabb sustain champokat támogató lett belőle. Így most pl. Aatrox-nál is lehet próbálgatni, hogy a lifesteal erősítés legyen vagy ami eddig, a damage stackelés. Ja és király, hogy nem csak hősökre vonatkozik, tehát a játék korai szakaszában lanen gyakorlatilag poti sem kell, ha sokat csapkodod a minionokat, folyamatosan jön vissza a hp.
-
-
-
hugi0
őstag
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Mottie
üzenetére
Én sem engedem el, ha a laner meg tudja ölni, egyéb esetben behúzom. Volt nem egyszer, hogy egy mobilisabb junglerrel szépen behúztam az ellent egy félbehagyott fight után. Másképp látjuk a dolgokat - én úgy vagyok vele, hogy nem a junglernek kell lehoznia a meccset és nem is a junglernek kell megnyernie a lane-t. Ezért sem értem, hogy miért a jungler a hibás, ha top/mid/bot bedől... legyek jungler vagy sem. Persze gankelni kell, de én úgy vagyok vele, hogy mindenkinek 100%-on kell teljesítenie (kompetitív játék, csak azért, normalon még okés a bénázás/kísérletezgetés, de rankedre csak az menjen, aki biztos a dolgában és nem épp League of Children nézés után próbál unortodox buildet) és nem másra kenni a dolgokat. Ezért legyen a kill a lane-é az én álláspontom szerint, mert nekik kell ott helytállni, nem nekem, én velem meg alapból egy fővel több az adott lane, ahol gankelek és akkor "mindegy", hogy 200 golddal előrébb vagyok vagy sem.
@zeli: aláírom, hogy rito művel pár meredek dolgot, de most egy pitibb dologról volt szó (szerintem), ahol döntőbb egy globális játékosbázis alapján felállított statisztika, mint maga a PBE - nem feltétlen védem őket, de nem lehet minden szir-szar miatt elküldeni melegebb éghajlatra az egész bandát, csak mert valami másképp jött elő élesben, mint teszten.
-
zeli
aktív tag
válasz
Mister_X
üzenetére
Ez igaz, viszont sokszor volt már, hogy PBE-n is kijött, annyira nyilvánvaló baromságot akart a rito bevezetni/módosítani, és szartak rá a visszajelzésekre, simán kitolták liveba, majd 1 hét múlva nerfelték...
(#42978) winfos: Igen, egyszerűen hozzá lehet adni már bármilyen nyelvet bármelyik régióhoz: [link]
-
TBT
addikt
Forgiven: I mean, uh... um, I think I have to say it, um. Today, I woke up, and I got a letter from the Greek Army about uh, I have to go to my army duty at [even] March, so, not sure what this means, but... I maybe lose the normal season again, and the playoffs, and the summer split, because it's 9 months duration, so... my mind wasn't in the game, I'm sorry if I speak like that, it's just, it's super hard, because it's again the second time that people take it away from me. Um, and in terms like, I didn't have the best of game, I tried my best. We won, my teammates carried super hard, and I, I'm sorry, I did a couple of mistakes, but it happens, and tomorrow it may be my last game at LCS for at least a year, so, I, am sad, but in the end I'm grateful for, for all that I did, so.
És tényleg a görög helyzet miatt...

-
Ryder1
senior tag
Ez szerintem sosem volt másképp. Az éppen legerősebb 15-20 hős van terítéken mindig.
Meg azért azt ne felejtsd el, hogy ideális esetekben ezeket a felállásokat a csapatok be is gyakorolják. Ha több hőssel játszanának, akkor soha sem tudnánk begyakorolni rendesen egy kompozíciót.
-
Jazz
veterán
válasz
winfos
üzenetére
Nincs. De addig örülj amíg nem magyar. A patch leírást is inkább angolul érdemes olvasni....ez kb. értelmezhetetlen:
"A többségüknek tökéletesen megfelel a Sziklaszilárd kötelék és a Szélharcos áldása, de a Kegyetlenség felé tett kitérő biztos örömére lesz a vérszomjasabb támogatóknak, akik, nos, vért akarnak ontani."Egy kicsit egyhangú ez az LCS: League of: Lucian, Corki, Elise, Nidale, GP, Braum, Naut, Tresh, Malph...
-
kenwood
veterán
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Meg sem fordult a fejemben soha,hogy hasznalt accot vegyek.
Abbol kiindulva,hogy mennyibe kerul 60 skin a shopban,en joval 50% fole teszem az eselyet, hogy par napon belul megvaltoztatjak a jelszavat az accountnak.
Persze,ha olyan embertol vetted,aki szamonkerheto,akkor mas a szitu. -
Sziasztok!
Van friss módszer hogy magyarosítsam a klienst EUW szerveren?
köszi
-
Mister_X
nagyúr
Én junglerként csak akkor húzom be a killt, ha másképp meglógna és nincs ignite-ja topnak / midnek (elhasználta utóbbi mondjuk). Mivel alapból a status quo-t borítom fel a jelenlétemmel és jó esetben mindig túlerő van, nem érzem szükségességét beszedni a frageket. Persze a csata hevében lehet "véletlen" én ölöm meg, de olyankor necces, hogy a mid/top túlélné.
Tehát felesleges nekem erősebbnek lennem, mert úgy sem tudok egyszerre ott lenni mindhárom lane-en.
-
CraBByzzz
aktív tag
Srácok! Nemrég makkoltam egy maxos accot (kb. 5k forintért csgos itemben), lvl 30 és kb. 60szkin van rajta. Néztem pár szkint, és ritkának láttam. Hol tudnám megnézni, hogy mennyire ritkák/mennyit érnek? Pl. most néztem valami Jailbreak graves, snow bunny nidalee, TPA ezreal, meg explorer ezrealt, ezek ritkának számítanak??
-
hugi0
őstag
válasz
Mottie
üzenetére
Ugy erzem mondhatom main jungle.
Amikor suppot megyek -> Miutan segitettem a bekaban mar megyek is es kezdem a kek buffot.
Termeszetesen jelzem az ADC-nek hogy egyedul van es vigyazzon magara.Ha toppon jatszom es jon a first blood azt is tobnyire hagyom a junglernek.
Miert ? - mert ha a jungler elonyben van konyeben segit minden lane-en.
Neki van a legnagyobb beleszolasa a jatekba, meg late game elott.
Azt feltetelezve, hogy a lane-eken nincs "ongyilkosjelolt". -
Mottie
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
En ha ilyesmi tortenik inkabb elmegyek segitek neki leszedni a buffot, csak ne maradjon le annyira. Egyebkent ezt elkerulendo (jgl szemszog):
1. Strong leash
- Smite amikor mar a smite megoli (390 HP)2. Weak leash
- Smite az elejen3. No smite
- Ennel kell egyedul nagyon odafigyelni es ilyenkor DOT-ot sem illik tenni ra
-
kenwood
veterán
Tegnap mentunk egy haverral,meg az ismerosevel 3-as preamdet.Brandet vittem supportnak,pajti cimbije meg lee sin jungle.
elejen pull neki a frogot.
jofej voltam,alaposan dmgeltem neki.
eljovok 10% -nal,erre szol tsen a srac,hogy elvittem a bekat,innentol o most percekig nem fog tudni mit csinalni ( az adc random volt).
Egyszer nekem is elvitte a tristana E,tenyleg orasi szivas.
lvl 1-en semmit nem tudsz lesolozni.
a scutler,es a 3 fos groupokbol a legkisebbek lecsipesevel valahogy kiszenveded a lvl 2-ot,mire a masik jungler 4-es lesz
-
citkar
addikt
Üdv!
Egy olyan problémával találkoztam, hogy amikor indul a játék a karakteres gombjaim nem tudom használni, azaz a QWER DF B és Space is használhatatlan (ugye így nem igazán lehet élvezetesen játszani), a képességeim nem tudom használni, de ami fura, hogy az Enter működik és csevegni már tudok írni bármit (ahogy viszont becsukom a csevegő ablakot megint "érzéketlenek" a gombjaim), az Esc is működik. Egy reboot megoldja, de hát elég gáz, hogy pár perc késéssel kezdek játszani.
A gépben semmi csere, érdemi változtatás sem történt.Valaki tapasztalt hasonlót, esetleg megoldást tudtok erre a gondra?
Köszönöm
-
ChromeX
addikt
TÚL A VÉGTELENEN Az Éjfarkas Sújtással eltalált lelke átkerül a középső ösvény ⇒ a folyó másik oldalára.
ÁTLÁTHATÓSÁG Ez az Éjfarkas eszköztippjében is megjelenik.Az a magyar forditás már fáj. Ennyierővel beirhatnák az egészet a google-be is.
tooltip - eszköztip (amugy a szinkronnál is ez van egy az egybe leforditották a kreativ forditás igazábol nem megy
) -
hugi0
őstag
A rito is ugy gondolja - a supp is fight-oljon. Ezert az uj mastery.
"...de a Kegyetlenség felé tett kitérő biztos örömére lesz a vérszomjasabb támogatóknak, akik, nos, vért akarnak ontani"
Alakul ez keremszepen.

-
hugi0
őstag
" Ha például az eredeti szándék az, hogy X hős erősebb és kiegyensúlyozottabb legyen, ehelyett viszont erősebb és idegesítőbb lett, akkor az idegesítőség megszüntetésére nem a változtatások visszavonása a megfelelő válasz. Számunkra a játékegyensúly egy véget nem érő utazás. Vagyis az adott pillanat csak az állandó kísérletezgetés és finomhangolás aktuális állapotát mutatja."
Mi lenne ha a kiserletezest a PBE-n hagynak es a szervereken mar csak a kifort modositasokat ranknak be ? - idiotak.

" a korai játék kezd a gyorsaságért folyó fegyverkezési versenyre emlékeztetni. "
- hamar eszre vettek ezt is. Bar alacsonyabb div-ekben meg cipot sem vesznek.
-
Mister_X
nagyúr
Te jó ég, hogy ez mi menet volt. Eleinte kicsit néztem, hogy amikor visszajöttem a mosdóból, hogy ez a Teemo mit érez, biztos jó support lesz. Az első négy percet végigaludta, majd jött topra. Az egy dolog, csak csente el a minionokat, hát nem esett jól, pedig addig kordában tartottam Tryndát. Twitch meg ki volt akadva, le kellett teleportálnom hozzá és utána torony alatt próbáltunk túlélni, mert Olaf is nálunk vert tanyát... nem haltam meg egyszer sem (Twitch sem), torony bedőlt, Teemo 0/2, Aatroxnak meg első menete. Szép.
Úgy a harmincadik percig kilátástalan volt. Egy sárkány sem, ellen bedönti Baront és eljutnak Nexus turretekig. Ott kicsit elszámolták a dolgokat és onnantól indult egyfajta állóháború. Én vezettem nagyjából global szinten a minion killt, így volt aranyam és igyekeztem counterelni. Egy tf után se látszott, hogy ki fog nyerésre állni, mert általában 3-4 veszteség volt mindkét oldalon. Ott kezdtek elbukni, hogy a mid inhibitort előbb MF (ketten szedtük le), majd Ahri (én egyedül beleztem ki) próbálta egyedül bedönteni. Közben neccesen behúztuk Baront úgy, hogy top lane-en kergették Yasuo-t, utána meg egyedül fordítottam vissza három legényt az egy szál nexus turret alól. Utána megállt a szívem, mert kiírta, hogy visszacsatlakozás folyamatban - áramszünet, modem meghalt. Oké, mobilnet kihúzott a szarból, épp idején tudtam becsatlakozni az inhibitor előtti tf-be és még azután is necces volt a dolog. De a végén szétszóródtak és egyesével levadásztuk őket.
Igen, Bronze V, lehet röhögni

-
Mister_X
nagyúr
válasz
Cyberneko
üzenetére
Morgana eléggé tud büntetni az overroottal és egy Lux support is elég idegesítő (mindkét oldalról
), Karma meg Zyra meg cseles jószág. Nekem Luxot kivéve meg is vannak a fentiek, sokkal jobban szeretek velük játszani, mint a tank supportjaimmal, hiába OP egy Blitzcrank, főleg alacsonyabb ligkban, jó kezekben.Most épp jungle-t tanulom, ha lehetőség (setup) adja, akkor Jarvan IV, mert blink nélkül megrektálja a célpontot.
Picit azért furcsa egy jó év szünet után visszatérni. Gazsi nem nagyon megy (Kha'zix), valamit lehet elrontok. Áttúrtam pár leírást, de sajnos mindig hibázik valami, főleg endgame idején, amikor már nem lehet vadászni a magányos birkákat. Néha ad egy-két priceless momentumot, de ritka. Múltkor red top jungle közelében flangáltam és elkezdett veszettül pingelni mid, hogy elindult felfele az ellen (akkor szerzett egy fraget a top és 30% HP-val elkezdett tornyot bontani), ledobtam egy wardot és épp arra sétált el, hát a nyakába ugrottam és elfogyasztottam. Surprise madafaka
Máskor meg én voltam 30% HP körül és elkezdett Jinx kergetni. Hát ő sem gondolta, hogy fél percig a képernyőt fogja bámulni.Gondolkozom, hogy veszek RP-ért pár hőst, Vi, Azir és Rek'sai van kiszemelve. Vi-t ismerem, amikor free, akkor mentem vele rengeteget, Azir a jóféle trailerek óta érdekel, Rek'sai pedig rendkívül mozgatja a fantáziám.
-
Beni97
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Itt nem volt neki sajnos. Amúgy az a legviccesebb, hogy azt a taricot 500hp-ról ölte meg a xerath csak aa-val.

-
micafighter
nagyúr
válasz
Cyberneko
üzenetére
Milyen elo-n játszol? Premadekkel? Mert Diamond alatt soloQ-ban szerintem elég luxus azt várni hogy a csapatod kiossza a sebzést
Van amikor összejön, van amikor meg a scuttle crab több sebzést oszt ki mint az adc-d. "Team ranked" nyilván más tészta.(#42947) Mottie egyet értek, én is ezzel kezdtem hogy nem a legjobb választás item függö AP höst hozni supportnak.
-
Mottie
őstag
válasz
Cyberneko
üzenetére
Igy:
Zyra
Frost Queens - SS (+Ruby) - Liandrys - Sorcs - Rylai's - Zhonyas
Ha hamar vege a meccsnek azert legtobb dmg (Plants OP),
Ha soka van vege akkor meg a liandry + Rylai miatt.Corki/Ezreal ha jol jatszanak meg szoktak elozni kicsivel.
Nem mondom, hogy ez mukodne nagyon jol gold folott is (foleg a W kezdes, amit ha magam ellen lennek eleg durvan tudnek buntetni lvl 1-en), masreszt fokusz miatt.
-
kenwood
veterán
válasz
Cyberneko
üzenetére
Igazabol az a helyzet,hogy bronze es gold kozott barmi mukodhet.
de tenyleg barmi.
siman lehet,hogy valaki anelkul tud 60-70%-os leona mid winratet hozni,hogy nem smurfol,a sajat ligajaban van.
Nyilvan ez egy nagyon kisarkitott pelda,de sokan azert,mert jol tudnak jatszani egy szuboptimalis karakterbuildet,azt hiszik,hogy az ugy jo,es masnak is elonyos lehet.Persze ez jo is,mert kotetlenebb a jatek.
Volt,hogy egy pantheon-jarvan botlane ugy elverte a mi hagyomanyos adc-supp parosunkat,hogy rossz volt nezni.Attol meg a panth-jarvan botlane troll.
-
Mottie
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Es pontosan ezek miatt nem szokas a nagyon item fuggo AP carrykat supportnak hozni.
Szerintem ami fontos ehhez a role-hoz:
- CC
- Base dmg az abilityken
( - skill)Innentol kezdve eleg sima ugy, siman lehet supportbol a legtobb dmg-t kitolni. Az egyetlen olyan forgatokonyv amikor nagyon hasznalhatatlan, ha az ellenfel tele van burst assassinekkel es earlyben nagyon lemarad az ember.
-> Erre en azt szoktam lepni, hogy ha gond van boton beparancsolom az ADC a torony ala es elmegyek roamra (1-2-3 igy szerzett kill sokszor megadja a csapatnak -es nekem- a kello lenduletet).
A masik oldal ami AP carry maineseknek javasolt aza Utility support, csak ahhoz kell valamilyen szintu csapat is. De Janna, Lulu, Nami eleg veszedelmes tud lenni a megfelelo kezben (es nem kell tankot jatszani, amit egyesek *khm, en* nem szeretnek annyira)
Szerk:
Vision vonalon: Hihetetlen mekkora fordulatot tud hozni, ha az amugy jol jatszo junglert raulteti az ember a sz*porollerre. Shaco ellen szoktam csinalni, hogy a jungle egyik felere rakom mindharom SS wardot es a vision wardot is es a mi junglerunkkel 2-szer 3-szor varatlan helyeken levadasszuk. Rendesen el lehet venni a kedvet.
-
kenwood
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Az a baj,hogy nem erzed a vision sulyat.
Belul a pokolra kivannad a 2-7-es midest,pedig lehet,hogy amikor 1-0 ban volt,akkor a te hianyzo wardod miatt halt meg.Ezutan felroamolt az addigi hatranyban jatszo mides,megolte a toposotokat is,es el is ment a game.
Rengeteg gamet lehet megnyerni azokkal a troll 2nd ap carry jatekosokkal,akik magukat supportnak tartjak.
De ez csak akkor mukodik,ha bena az ellenfel,es vegig elonyben jatszotok,vagy elbizzak magukat ,es nekiallnak kulon szaladgalni.Ha gyorsan beverik a tornyaitokat,akkor vision nelkul a bazisrol sem tudnak kimenni a carryk,mert azonnal leszedik oket.Farm nelkul pedig minden masodperccel egyre kozelebb az elkerulhetetlen veg.
Az ss nelkuli,damagere epitett support olyan,mint a focikapus,aki allandoan felmegy a tobbiekkel,es szeretne minel tobb golt loni.
-
micafighter
nagyúr
válasz
kenwood
üzenetére
Engem speciel hidegen hagy hogy vesz-e ss-t a support ha egyéb iránt carryzi a meccset, persze az esetek 95%-ában nem ez a helyzet, és ha nem csinál érdemi dolgot a support plusz még ss-t se vesz akkor joggal lehet szidni, de mivel még nem láttál engem supportolni igy nem tudod melyik táborba tartozok

-
Mottie
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Azzal csak annyi a bajom, hogy pointless lesz teljesen a jatek, mivel szerencsetlen rakocskat ugysem fogom rankedre winni soha. Azert LB-vel megyek most pl mert nagyon nem ment a mechanikaja mikor korabban probaltam es gyakorlasnak jo. Bar lassan ugy erzem kiprobalnam main accon is, szoval lehet eljott az ideje egy valtasnak.
-
Mottie
őstag
A minap megkaptam, hogy "Noob champ"-pal jatszom. (Smurf, smurf queue-ben - egesz korrekt a szinvonal itt)
Most mit csinaljak, tanulgatom LeBlanc-ot, ha mar huzom az EUNE-s accomat. Mivel jatsszak, hogy ne noob champ legyen ?

-
kenwood
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Ha ezt igy gondolod,akkor a jatekostarsak erdekeben azt javaslom,hogy soha ne jelelold rankeden a fill es a support roleokat.
A support sightstoneja nem felteteles.
Max annyiban,hogy aki megveszi,az nem troll. -
micafighter
nagyúr
válasz
Mottie
üzenetére
Valóban az, de a hiba leginkább a champ poolomban van, mert a legjobb ap carry suppok amiknek nagy a base sebzése és nincs szükségük plusz cuccra, pl brand meg zyra, mert annak ha veszel ss-t ugyanúgy van sebzésük, de nekem ők még nincsenek meg, ezért ha AP supp kell akkor a mid mainemet hozom ami lux, azzal meg nem lenne elég erő a kezembe ha ss-t húzok a játék elején.
Ha tank kell akkor 1st back a gold icome cucc fejlesztése plusz pink ward, 2nd back meg ss

-
Mottie
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Hiba

Mindig veszek AP Carry suppnak (pedig kb csak azt jatszom), nagyon fontos a plusz vision. Es elfer mellette boven eleg item amugy is..

-
HoaryFox
őstag
válasz
kenwood
üzenetére
Na, elkezdtem végül a ranked besorolók játszását, eddig minden jól megy, 4-ből 4 win
Nami - Supp - 1/8/16 (Ezreal ADC, elég jó statot biztosítottam neki [12/4/11], meg Top Gankplank feedelve nálunk, GG easy)
Lux - Mid - 5/6/13 (ezt örültem, hogy megnyertem, nagyon nem éreztem a meccset)
Lucian - ADC - 3/3/5 (AP rúnákkal és masteryvel xDD )
Kalista - ADC - 10/10/15 (az eleje nem volt valami jó, Cait - Leona ellenem, Poppy mellettem support, midgame már jobban ment, bár a helyezkedésem miatt mindig elkapott a Leona vagy a Rammus jungler, de visszahúzódtam a többiek mögé, egyből jobb lett
)MMR-em op.gg szerint Gold 4-be való, remélem tudom tartani a szintet és nem dob vissza silverbe

Szerk.: bocs, nem válasz akart lenni

-
kenwood
veterán
válasz
Cyberneko
üzenetére
Ha megnezed a bronz meccseket,szinte mindenkinek van silver kerete az elozo szezonokbol.
kicsit felhigult a bronze is.
Ha majd mindenki visszakerul a helyere,akkor ritkabban fogsz ilyenekkel talalkozni.Arrol van valami info,hogy miert nem lehet duo queueban supp+adc-t jelenteni ?
eloszor nem is ertettem, miert akar a mides helyettem adcre menni.
Aztan mentunk pajtival egy duot ,es kiirta a rendszer,hogy ugyanazt a ket rolet nem lehet megjelolni.
Ekkora baromsagot ... -
Beni97
őstag
válasz
micafighter
üzenetére
Én annyira nem látom értelmét ennek a supp itembe épülő sightstone-nak. Szerintem jobb és hasznosabb külön.
MÁS: másnak nem akad be a kliens, ha eléri a lvl6-ot vagy ultizni akar kb 0,1 mp-re? Rohadt idegesítő, mert valahogy úgy akad be, hogy én megnyomom az R betűt és semmit nem csinál. PL.: zeddel rá rohantam egy low hp-s enemyre és először a W-t használtam, hogy hamarabb elérjem, majd egyből ulti. Amint megnyomtam az R betűt beakadt a játék és nem ment ki az ultim arra az enemy-re. Pedig tuti hatókörön belül volt(szinte előttem), és smartcaston is van a gomb.
-
Cyberneko
tag
válasz
micafighter
üzenetére
Nope, biztos vagyok benne, hogy semmilyen visiont ado itemet nem epitenek, es nem csak a "ap carry" suppok, hanem a tank supportok sem. De ezekszerint, nem uj meta, hanem fogalmatlansag az oka. Az meg, hat... van az ugy.
-
Cyberneko
tag
Feltetelezem, hogy valojaban hulye kerdes, de... A "wardless supp" valami uj meta, vagy csak a bronz liga ennyire a legalja lett, hogy ott mar az sem divik, hogy a supp legalabb wardoljon?
(csak mert mostanaban gyakorlatilag az osszes supp ward nelkul maszkal (bronz liga) en meg nem tudom, en vagyok a helikopter, vagy mindenki mas hulye?
) -
kenwood
veterán
tok jo ez a premium tagsag.
gyorsan ki is szurtem 3-4 embert,aki gyakran ir,de mindig olyat,ami engem nem erdekel,vagy idegesit.
azota nem ertem,mi tortenik,mert minden hozzaszolas egy ignoreos arcnak kuldott valasz
-
hugi0
őstag
Vizicsacsi megosztotta Unicorns Of Love bejegyzését.
13 órája ·
"Nem jöttek össze a dolgok Rudyval úgy, ahogy elterveztük, úgyhogy ismét junglert cserélt a csapat. Ezúttal a poziciót Loulex tölti be, aki a H2k-ben volt jungler az előző 2 LCS szezon során, és aki elég nagy tapasztalattal rendelkezik. A játéktudása és a mechanikai szintje mind helyén van, úgyhogy reméljük hamar sikerül összeszoknia a csapattal és az erősségünkké válik." -
hugi0
őstag
amiket beszerzek
Akali 395 RP
Gangplank 395 RP
Gragas 395 RP
Heimerdinger 395 RP
LeBlanc 395 RP
Malphite 292 RP
Miss Fortune 395 RP
Taric 292 RP
Tryndamere 292 RP
Twisted Fate 292 RP
Udyr 292 RP
Zilean 292 RP -
hemaka
nagyúr
Az lehet, bar ott nem kell hosszu perceket varni ket meccs kozt, szinte azonnal behiv. Itt meg sokszor inkabb nem is jatszok, mert 5 perc mire behiv, pickeles vegen valaki dodge... Megint 5 perc varakozas, behivna, de valaki nem fogadja el... es kezdodik minden elorol. Vicc.
-
Beni97
őstag
-
kenwood
veterán
Letoltam westen a besorolokat.
Elejen durva lose streak,mar ilyen bronze 3-4 arcok ellen mentunk.
0-6ig meg sem alltam,aztan 3-7 lett a vege.
Hello bronze v
Legalabb innen biztosan nem esek ki -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Attól függetlenül, azért tudnál válaszolni? 

), Karma meg Zyra meg cseles jószág. Nekem Luxot kivéve meg is vannak a fentiek, sokkal jobban szeretek velük játszani, mint a tank supportjaimmal, hiába OP egy Blitzcrank, főleg alacsonyabb ligkban, jó kezekben.
Máskor meg én voltam 30% HP körül és elkezdett Jinx kergetni. Hát ő sem gondolta, hogy fél percig a képernyőt fogja bámulni.

)