Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
vajon 3-0 val uti ki az og-t az skt?
-
Brian_GT
őstag
Én benne azt bírom és becsülöm nagyon, hogy megmaradt kifele csúnya szóval ,,amatőrnek". Szóval, hogy 4-5 év alatt már kellő profizmussal tolja ezt az egészet, de akkor is ezt a kis esetlen, amatőr arcát mutatja a népnek és ezért egy olyan szerethető karakter. Rengetegen ilyen hírnév és munka alatt átalakulnak egy olyan arrogáns és bunkó emberré, hogy hihetetlen...nem akarok félezer magyarra mutogatni, sok lenne leírni... miközben ő már most ezerszer többet elért náluk!!!
-
TBT
addikt
-
hugi0
őstag
(Elobb a videot nezd, aztan a spoilert olvashatod.)
Igy, hogy tobszor is megneztem tudatosnak tunik, de akkor is BAZzze . . .
Hogy a rakba tudta lekovetni mi tortenik top-on ? -
Solad
addikt
Gyerekek tényleg ennyi gerinctelen unfair p.cs van a játékban? Most konkréten le lettem anyázva mert nem voltam hajlandó megölni a dczett ellenfelet

-
Beni97
őstag
Na végre nekem is sikerült összehoznom egy pentát rankeden. Mondjuk ez köszönhető a haveromnak is.
F12-t azért nem nyomtam mert öröm közben elfelejtettem.
-
jUUh
addikt
-
TBT
addikt

-
hugi0
őstag
-
ChromeX
addikt
Steelseries Rival 300-al teljes a perifériás kollekciom

Próbálgatom a lolhoz. Jó csak kicsit nagy és keresem rajta a fogást. -
Dinter
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Én is reportolnám Csacsit ha ilyen sz.rul játszana
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
anddrew
tag
Adc main vagyok, tanulgatom az attack move-ot... eléggé nehézkesen megy. Valaki tudna segíteni? "A" funkcionál a legjobban, vagy a shift left click?
-
v450
tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy átírom a nevemet, akkor nem nulláza honor-t meg a LP-t?

Előre is köszönöm.Üdv.
v450. -
TBT
addikt

-
Dinter
addikt
Megvettem Tahmot, úgy érzem, pénzkidobás volt.
-
Kanczy
veterán
A személyeskedést engedjük már el... ha valaki Sjokz-ról akar posztolni, vagy a saját csapatáról, ami visszahúzza, megteheti. Maradjunk ennyiben, köszi

-
Dinter
addikt
Gragast, Luxot, Ziggset kiveszik a VB további részéből.
Az azért érdekes volt, hogy akkor miért engedték tegnap Fnatic-t mégegyszer Gragast pickelni, és akkor miért nem ugyan azokkal a pickekkel mentek.
-
Solad
addikt
Sracok aktualis statuszt kaphatok eune-rol? Toltokepernyo bjon de nem lep be a jatekba sokadik reconnect utan sem mondvan hogy megszakadt a kapcsolat lets retry... Nalatok okes?
-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Az megoldható-e, hogy már megvett skint giftelek át haveromnak?
-
hugi0
őstag
De hogy miert nem vardolnak TOP-on !?
-
kenwood
veterán
Erdekesek a Koo pickek.sztem mar a kezdes elott buko az elso game

-
Dinter
addikt
Technical difficulties. Besz*rás.

-
-=Vacsek=-
senior tag
dianara milyen runát csinálnátok? annyi féle van.. cd-s as-es hp-s mr-es armoros

-
Ryder1
senior tag
Egyébként 2 rúnaoldal 1 áráért, név módosítása, növelők akciózva október 23-ig.
-
Ryder1
senior tag
-
TBT
addikt
Napi Sjokz:

-
anddrew
tag
Lesz akció szerverváltásra? EUNE-ről szeretnék EUW-re átmenni
-
kenwood
veterán
1.16-ot fizet az skt gyozelme az origen ellen 
-
hugi0
őstag
PBE
Chogath Final Portrait
[ Note ] The changes from yesterday’s PBE update can now be tested in-game.Buff BoxFeastFeast [ R ]
If Feast kills an enemy Champion, Cho’Gath gains 2 stacks (1 stack on live)
At 6 stacks, killing an enemy with Feast will also heal Cho’Gath for an amount equal to the stack’s worth (health scales up at level 6/11/16). The heal is doubled against enemy Champions. -
kenwood
veterán
-
-
LLaci89
tag
Na akkor azoknak, akik nem tudnák, hogy mi volt a hiba.
A hiba annyiból áll, hogy gragas eldobja a Q-t, és nem tudja soha többé eldobni. Minden újra aktiválós képességnél előfordulhat(pl: lux e). És se nem a halál, se a reconnect nem segít. És nem új hiba, minimum sok hónapja bent van, de lehet hogy már évek óta. Nagyon sokszor volt már fent redditen/hivatalos fórumon/mindenhol, de a riot semmit se csinált vele eddig. -
IstvánLászló
őstag
Igen FNC feljöttek megint

Az Fnc nyert és gratulálok szép csapat játékukhoz. -
hugi0
őstag
A kovi mecsen tamkencs lesz a first pick
-
Brian_GT
őstag
válasz
hemaka
üzenetére
Sz**r egyébként az ilyen megszakítás..ez azért ugyan olyan, mint egy autóverseny stb...egy safety car stb megszakítás... itt is azért rápörögnek, megy nekik, majd hát mennyi volt ez...1 óra..3/4 óra szünet. Nyilván több esélyt adtam én is a Fnatic-nak, de szerintem ezt az újrajátszott meccs eredeti változatát, lehet lehozták volna..
..s akkor 2:1 lenne -
hemaka
nagyúr
A szunet nem tett jot az EDG-nek.

-
Brian_GT
őstag
Hát közben elugrottam boltba, mondom nah lekéstem 1 meccsről..nézem...1:0 ugyan úgy és még csak 15k arany...há mondom ez nemrég kezdődött, wtf?!

Amúgy ez a bill stb... ezt nyilván kaphatja is, de lehet látni 1-1 meccs után, hogy csomagolja össze a kis packjét...saját egér-bill használat legjobb tudomásom szerint engedélyezett, és hát látni is, hogy pakolja el stb. nem egyformák!!!
A hibát meg nem lesz**ják, hanem valszeg nem olyan hiba, amit 1-2 perc alatt orvosolni tudnak. Mivel írják is gyakorlatilag csoda ha ez a bug beüt..lehet ha hozzányúlnának mélyen a játékhoz, más problémát okozna. Ne felejtsük el, ez akkor is programozás...ok-okozat elven megy. Ezt mindenki elfogadja létező bug és kész...ha ezt kijavítják és cserébe minden 5 meccs lefagy, akkor azzal nem járunk jobban!!!
-
IstvánLászló
őstag
válasz
hemaka
üzenetére
Értem válaszodat csak sejteni mertem csak, hogy komoly hiba van a lol-al.
Másoktól kaptam infókat hogy sokszor előforduló hiba hogy játék közben kidobja őket a játék amikor már élveznék is a játékot....
Biztos bosszantó jelenség én megértem őket, én még csak gyakorló szinten próbálkozom hogy ne bosszantsak senkit sem.
Közben elkezdték a játékot és jó szórakozást kívánok, mentem nézni.

-
TBT
addikt
Dat LB triple kill
-
TBT
addikt
-
Dinter
addikt
Gragast megint bepickelték, ha bugos lenne, csak nem pickelik be

-
hemaka
nagyúr
válasz
IstvánLászló
üzenetére
Nem bill problema volt, hanem rito fail.
-
IstvánLászló
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Még mindig dumcsiznak és semmi más, állítólag új játékot fognak indi-tani de mikor??....
A lényeg valami komoly hiba van a lol-al, nem hiszem el hogy ne tudnának másik ugyanolyan billentyűzetet adni a játékosnak.
A világon nincs ilyen és hihetetlen az egész.Most mondják magyarul hogy mivan??
-
TBT
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Persze, hogy nem abban van, csak az LCSHU csatornáján írták ezt, mikor meglátták, onnét vettem én is. De ez közel sem az.

Bár, hogy jól kinézzen az ilyen, testhez feszülő ruhákban, olyan alakkal is rendelkeznie kell. És ez meg is van neki, hisz sportol/mozog a csaj rendesen szabadidejében. Főállásban pedig azt csinálja, amit szeret (kommunikálás és League of Legends). Csodálom, hogy még szingli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)