Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
szevasztok! ki volt az a nagy tudású aki engedte hogy a játék mindenkit meg szivasson? Benne vagyok a csapat építőbe , kilép az eggyik player erre énis várjak 5 percet miatta....
-
micafighter
nagyúr
válasz
Beni97
üzenetére
Mindegyiknek van gyengéje. Yinek meg xinnek a cc mellett a blind meg a dodge, jaxnek meg a képességekből sebző hősök. Early gameben kell megfogni őket, nem szabad hagyni hogy stackeljék a devourert, és később nem sokat fognak érni. Yi ellen általába jaxet hozok a dodge miatt, jax ellen meg elise-t mert egy stun alatt megölöm, az ő stunját meg röhögve dodgeolom. Elise és jax amúgy most a mainem erdőben.
-
Beni97
őstag
válasz
RangerFox
üzenetére
Jó tudom, senkit nem érdekel, csak ki kell önteni a bánatom. Anyukám nem értene ezt meg.

Ilyenkor bánom, hogy nem tudok, se yi-vel, se xin-el, se jax el játszani. Próbáltam régebben de nem fekszik egyik se.
Amúgy miért jó a kindred jungle? És hogy érdemes használni? Azt vágom, hogy ne ad-ra építsem, hanem tankosabb ad-ra.
És tudok benne játszani, csak ahhoz miden vagy topon kell lennem.
-
Beni97
őstag
Na megvan az rola amit én utálok. Mégpedig a jungle. Tavaly tök jól ment, szinte csak azt játszottam. Most meg.... Itt komolyan olyan ideges tudok lenni. Tavaly, ha pl. Lee-t játszottam, bárkit levertem 1v1-be, most meg. Az ilyen rohadt hibrid mocskoktól meg komolyan agyhugyérgörcsöt kapok. 1v3-be bárkit szétver és még fél hp-n jön ki. Tornyot is úgy ver, mint senki más. 6 jungle meccsből 1-et nyertem eddig. Azt is egy kindred-el.
-
Ryder1
senior tag
Ha csak egy meccset néztek meg a hétvégi LCS-ből, akkor EZ legyen az. Kegyetlen volt.

-
TBT
addikt
Champion and Skin Sale 2/16 - 2/19

-
hugi0
őstag
-
Beni97
őstag
Az ilyenek mit érezhetnek:
Lb-vel miden voltam egy Galio ellen. Topon egy malphite volt velünk egy heimer ellen. Én mentem le bot-ra segíteni, közben nem láttam és eltünt midről a Galio és persze topra ment ahol meg halt a malphite. Aztán jött az, hogy noob lb, report lb hasonló. Írtam neki, hogy "sorry", de ő ezt leszarta. Én tudom, hogy hibáztam, de aztán jött az, hogy menjek afkolni, nincs semmi sebzésem(amivel nem értek egyet mert egy Q és Ulti kombóval SZINTE megöltem mindenkit, kivétel a Galiot). Aztán tovább fejlődött arra, hogy már az enemyt is szidta, hogy nincs semmi sebzésük. És közben nagyon boldog lehetett mert sok volt az "XD". Nem mutoltam, mert valahogy inkább vicces volt, ahogy azt se tudja miről beszél.
De nyertük és reportoltam is. Sajna a "fekete" listámra nem tudtam rárakni. Lehet bugos volt valami.Röhej az ilyen.

-
Beni97
őstag
válasz
Mottie
üzenetére
Szerintem rosszabb az az eset, mikor ki afkol az aki feedel. Mert ha bent marad akkor legalább van egy mozgó ward, és tf-ben elnyomnak rá pár spellt ami jó jöhet.
Meghát az enemy full papír volt ellened, egy lb 4 itemmel már egy W-ulti kombóval ászolhat egy olyan teamet.
-
-=Vacsek=-
senior tag
ezt jihnt h képzelték? aramon elértem a 860ad-t
végülis balanced lett ezis 
-
törölt tag
Az UOL 10 meccs alatt 7-et nyert tavaly 18 meccs alatt nyertek 9-et mind a summer mind a spring splitben.Azt hiszem ez mindent elárul
Pedig sokan azt mondták ,hogy a kiesés ellen fognak küzdeni 
-
hugi0
őstag
-
Kanczy
veterán
Froggen vs Alex nem az igazi azért

-
hugi0
őstag
... es kezdodik az NA LCS
-
hugi0
őstag
A leggyorsabb coop vs ai beginer botok ellen.
3v3 - 3:37 (a regi 2 tornyos)
5v5 - 7:56
tutorial - 7:55z0ley felvettelek friendsbe (TeNyered) megmutatom, hogy kell a minionok kierkezese elot dublekillel kezdeni.
Haza TP-zel elkoltod a 700 goldot, es 1v5 ben jatszhatsz.
Sose foglalkoz azzal masok mit csinalnak, tanulj folyamatosan es elvezd amit csinalsz.
- ha azzal foglalkozol, hogy mas mit csinal, akkor mindig miattuk fogsz kikapni. -
micafighter
nagyúr
válasz
whitezo88
üzenetére
Szerintem lvl8as summonerrel gondolta, mert Beginner AI ellen csak lvl30 alatt van értelme, sőt lvl10 után kb már napi wint se adja be a Beginner AI. Én a hatékonyság kedvéért a mai napig Inter botok ellen játszom a napi winem. Visszatérve a 10 perces játékra a Beginner botokat szerintem el lehet verni a megfelelő hössel, az Inter-t azt kb 20 perc alatt szoktam nyerni mert azok azért egy fokkal értelmesebben játszanak meg azért a skillshot scriptjük egész jó, de ha ráfekszek és külön stratégiát csinálok és mindig azt játszom akkor szerintem 15 perc alatt meg lehet oldani soloban, de nem szoktam ennyire ráfeszülni egy AI game-re. Darius pl kifejezetten jó 1v2-ben is lanen (botok ellen).
-
Mottie
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Túl magas szinten kezded a tanítást. Ha nem tudják mi az a last hit, akkor azt sem tudják majd mi az, hogy üres a bot, vagy hogy mit kezdjenek vele.
A gyors befejezéshez meg kell egy teleport aztán lvl 1-2-n megölöd 1v2-ben a laneden levő két champet port back, tp vissza onnan pedig ha jönnek megölöd őket egyébként pedig betolod a lanet.

Jaj lehet tp még nincs azon a szinten (nem emlékszem), akkor anélkül ugyanez
(közben persze lasthit gyakorlást kihasználni) -
Jazz
veterán
válasz
whitezo88
üzenetére
Valódi 1vs5-nél (egyedül vagy 5 intermediate ai ellen) is simán lelehet hozni a meccset. Legutoljára így teszteltem build variációkat. 80:0.
Ha meg normálisan játszol, mindennek a lényege a farm. Folyamatosan lane-en tudsz-e maradni, az ellent visszatudod-e üldözni. Nem kell feltétlen megölni. Egyszer-kétszer vissza fut, az neki xp kiesés, gold kiesés....már meg is van az előnyöd. El vagy "feedelődve" hozzá képest. És ha még a farmod is közel perfect [link], már carry-zheted is a gamet. Egyik kill a másik után, amivel egyre nagyobb előnyre teszel szert.
-
whitezo88
nagyúr
-
Mottie
őstag
válasz
whitezo88
üzenetére
Jaj, Beginner AI-nal nem kell sírni,
1. Segited őket, tanítod, stb
2. 1v5 simán meg lehet csinálni kb 11-12 perc alatt, de akkor ne érdekeljen mit csinálnak a társak.
Szerk: Mikor én kezdtem elég nehezen nyertem Beginner AI ellen, de mikor megtudtam mi az a last hit, akkor viszont már PVP-ben is jöttek a sikerélmények.. Oh, Ashe Mid.
-
whitezo88
nagyúr
Gyorsan a napi bónuszért mentem Beginner AI ellen, de utoljára, inkább max Inter mert már sokadjára teljesen fogalmatlan embereket ad be. Interen se sokkal erősebbek, jobban helyezkednek, és legalább a társak se idióták annyira. Oké hogy kezdők itt, de tényleg nulla fogalmuk van, feedelnek, nem farmolnak, összevissza mennek, nem reagálnak aztán kiafkolnak. Szerencsére tudtam carryzni a meccset miután lett pár cuccom, Graves nagyon tetszik. 2-3 hitel ellenfeleket pillanatok alatt. No comment kép a meccsről: [link]
én mikor legelőször mentem játszani utánanéztem milyen itemeket érdemes venni, last hit, farm, helyezkedés, ezekről volt fogalmam azért addigra. -
Jazz
veterán
Meghalt a login server.
Más se tud bejutni? -
Lenne egy láma kérdésem. Még sosem játszottam jngl-be és kipróbálnám RekSai-al kezdtem el, viszont nem tudom megvenni a csatározok szablyáját, mert azt írja előfeltétel sújtás. Próbálkoztam a hunters machete megvételével, de azt sem engedi...
-
Zolly444
aktív tag
-
Zivos
tag
Gondolkoztam hogy a saját Yahoo kanasztás statommal példálózzak, de már meg sincs az accom mivel vagy 5+ éve nem léptem be
. Maradjunk akkor a sakknál. Ott van Anand, neki nyerni kell hogy egyáltalán szinten maradjon, mert a döntetlennel is élő pontszámot bukik pár sakkozó kivételével. Ezért lenne jó kiírni mennyik az aktuális pontszámok. Legalább utólag. Mégis csak a kanasztás példa: 100 pont különbségnél nem volt érdemes lejjebb menni, mert 20+ pontot buksz, ha nyersz akkor viszont csak 7-8 pontot kapsz. Ott is párosoztam, tehát függtem a partnertől, de ha 4 2100-2200 pont közötti összeült azért nagy különbség nem volt tudásban. Nem hiszem hogy ez megoldhatatlan lenne, ott egy szobában csak 200 játékos lehetett. Szerintem sokkal kevesebb vita volna, hogy én mekkora ász voltam, de sajnos elfeedelték az ellenfelet, vagy egyszerűen sokkal jobb volt az adott lanen az ellenfél és basztunk segíteni, mert én hülyére nyertem magam a saját ösvényemen. Amikor az IP akciónál 30 -as csapatba kerültem 2 gyilkosság után látták, hogy Yasuo agyon ver, más ment a felső ösvényre, én meg TK -val középre. Ha ott maradok vagy nem csinálok semmit, vagy feedelek, középen meg egál volt kb. -
Kanczy
veterán
Na megvan az első scripter is, sajnos az ellenfélnél volt. Minden egyes Kog E-t black shieldelt akkor is, ha bokorból lőtte, ha hátrafelé lőtte, ráadásul az animáció megjelenése előtt. A kirózsázott bokorból ultizó Shyvana-t háromszor a levegőben bindolta, stb. stb.

-
jUUh
addikt
Sziasztok!
Két kérdésem lenne. Az egyik az, hogy junglerként mi számít "jó" cs mennyiségnek? A másik pedig az, hogy mikor dob le Bronz V-be 0 LP-ről? Mert ez már vagy a harmadik ilyen meccsem ami -0LP, és nem dobott le.
-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Amikor az enemy irja be mert 20 pec alatt nyernek mert volt 1 afkunk ilyenkor jogos?

Vagy amikor 60 perces meccs van egy teamfight van a végén beirja ,hogy :"izi win noobs" ez jogos?
-
Bowser
aktív tag
Sziasztok egy gyors kérdésem illetve kérésem lenne

Szeretném visszanézni a meccseimet de nem találok megoldást. Replay.GG-t próbáltam de valahogy kétnaponta csak egyet lehet meg el se indította nem értem

Esetleg még a Frapson kívűl más alternatívát tudtok ami a legegyszerűbb?
Ha jó az Replay.GG leírnátok kérlek a használatát? Köszönöm.
-
Mottie
őstag
Na első gold Promo jön..
9-1 (placement)
1-3 (rossz széria)
4-0 (back on track)Nem tudom minek dobott ennyire le ha aztán 27 LP-t ad winenként?

-
-=Vacsek=-
senior tag
de tényleg milyen jók voltak tegnap, ehez képest ma wtf? lehet nem működödtt a tab és nem látták h az enemybe 2 tank meg 300armor van

ClydeBeka2 azzal h bukták a baront csak előrébb hozták a loss-t egyik se kezdte el a épiteni az armor pent. még csak nem is volt meg az a 360goldos 10ad-t adó lw-nek a kis iteme és akkor volt a számlátó 40. percnél

-
Dinter
addikt
Miért kérdezik meg 2* Rudytól, hogy miben más a competitive soloq-tól, aztán most még Giliustól is?

-
Dinter
addikt
válasz
ClydeBeka2
üzenetére
Jankosnak nem is volt még smiteja, pár mp-vel elszámolták magukat. -
ClydeBeka2
őstag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Volt 1 Youmuu náluk, de nem azon múlt, hanem, hogy ellopták tőlük a baront. -
TBT
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Tegnap még milyen jó csapat voltak!

-
-=Vacsek=-
senior tag
ez a h2k mekkora öngólt rúgott te jóég
az még oké h kiállnak 5 ad-val de hogy a 40. percbe egyiken sincs armor pen 
-
hugi0
őstag
H2K -nel nincs valodi AP - Thormail GG. -
Kanczy
veterán
Azt a rohadt, de tanky az a Nautilus

-
micafighter
nagyúr
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Én sose flamelek, az allchat mindig ki van kapcsolva, ha valaki a csapatban flamel próbálom finoman megkérni hogy hagyja abba, illetve biztatom a csapatot, ha valaki nagyon ontja magából akkor azt muteolom. Mondjuk azt nem mondanám hogy nem ér semmit a report, egyik barátom nagyon tud flamelni, neki a main accját azt 210 évre bannolták

-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
micafighter
üzenetére
Szerintem ez a reportosdi semmit az ég világon nem ér. Kapsz egy reportot? Akkor meg mi van. Történni semmi nem fog. Csak erre veri a sok flameer. Szard le őket, mennjen a mute.
-
micafighter
nagyúr
válasz
üzenetére
Egyik meccs alatt egy szot nem szóltam allba, ki van kapcsolva az allchatem. Mid gameben baromi nagy hátrányban voltunk, enemy kapta a feedet a premade haveromtól, egy másik csapattárs (fizz) meg kétségbe volt esve, de írtam neki nyugi lehozzuk. A játék végén hatalmas tf, sorra hal mindenki, egyedül én élem túl 10 hpval, és pont sikerül levernem a nexust mire élednek. Meccs utáni képernyőn beírtam hogy na látod fizz mondtam hogy Ízi. Viccnek szántam mivel épp hogy nyertünk, egy bukott meccset sikerült lehozni. Enemy morgana egyből írja nekem hogy reported.
Akkor jogosan kaptam a reportot?

Mert én bevallom jogtalannak éreztem

-
whitezo88
nagyúr
válasz
Beni97
üzenetére
a reportnak ilyen kivagyi meg nagyképű okokból van értelme? Nem hinném... Illetve gyenge játékért? Márpedig az a Jhin is megérdemelte volna mondjuk akivel tegnap játszottam, ment midre, 0-4nél Annie ellen inkább mentem helyére Poppyval ő meg fel, de ott is csak feedelt. Valamint ezalatt 8 (NYOLC) farmot sikerült gyűjtenie.
-
RangerFox
veterán
Botgamet miért kell megosztani most őszintén?
-
mark!
őstag

Mai napi bemelegítés botok ellen. Első meccs. Lesz ez még jobb is

szerk: valamit nagyon elrontottam. Painttel vágtam, ne csodálkozzatok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szerk szerk: na most talán jó lesz

-
Beni97
őstag
Ilyen meccset sem mentem még
Én az adc és mid szerepet jelöltem meg és midet kaptam. A fizz előttem pickelt, de neki bot volt kiírva. Azt hittem troll pick ezért pickeltem egy tristanát, nem akartam, hogy lose legyen mert promo meccs volt. És mikor megyek bot-ra, ott írják, hogy premade a fizz és a kayle és tudják mit csinálnak és takarodjak mert reportolnak. Elején izgultam mit produkálnak, de aztán kiderült, hogy szarabb voltam miden egy morgana ellen, mint ők egy normális lane ellen.

És sajna belopták egy quadrámat
-
Dolby
senior tag
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Nem tudom, szerintem nagyon jól választották be Tahm-ot supportnak ez ellen a csapat ellen. Csacsin kívül az egész csapat a "kapj el valakit és nyírd ki" típusú, amit tahm-al simán ki lehetett védeni. Ráadásul Jankos tényleg teljesen kiszorította Rudy-t, ami szerintem önmagában is nagy hátrány volt. Nem érzem úgy hogy a pick alapján simán kellett volna nyerniük. Az viszont tény, hogy az H2K erős összeszokott csapat, sőt az EU egyik legerősebb csapata és nem volt várható hogy elverik őket egy soloq-ból érkező újonc 1 hetes junglerrel. Ahhoz képest, hogy mennyien temették a UOL-t amikor elment Kikis és Poe, most egyértelműen erősebbek mint summer splitben- -
kenwood
veterán
"this game has gone crazy.what am i watching?"
ez az mindent elmond a uol h2k meccsrol
-
-=Vacsek=-
senior tag
válasz
Dinter
üzenetére
igen ennyi van. diamondal lehet de nem ő van. ezzel a teamcompal simán simán hozniuk kellet volna. egyedül az adc-nek nem volt cc-je, lásd mikor az og ellen szoptak és ők is kijelentették h champ select miatt ment el. az h ilyen szar volt rudy közrejátszott h kikaptak. de dpox valszeg nem is fog visszajönni springre.
-
Dinter
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Ennyi van? Rudy a legalább egy szinttel a játék alatt volt.. Diamonddal sztem ez sima win.
-
TBT
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
Igen és emiatt az arcuk is nagyobb, ami miatt unszimpatikusak számomra.
-
hugi0
őstag
Ez a Steeelback.

-
kenwood
veterán
válasz
Ryder1
üzenetére
kozben gondolkodtam,es tudod,miert van ekkora szorzo ?
az biztos,hogy elsokent jutnak be a dontobe,de ott meg lesz egy bo5.
3 jo meccse pedig azert siman lehet barmelyik csapatnak,a fnatic is csak 3-2re tudott nyerni.
en mar ott tartottam,hogy szazezreket rakok ra,de azota 1.72 lett ,plusz rajottem,hogy azert annyira nem 100%
-
TBT
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Apple iPhone 17 - alap
- Mit nézel? – kérdezi a YouTube, és mond jobbat
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- EliteBook 6 G1i 14 14" FHD+ IPS Ultra 5 225U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core I7 14700KF - 20mag/28szál - Gari 2027.10.03. -ig - Eladó!
- Canon fénymásolókhoz hulladékgyűjtő tartályok és tonerek
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független akku 98%
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 238 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 8-12. gen. 12-15"
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Maradjunk akkor a sakknál. Ott van Anand, neki nyerni kell hogy egyáltalán szinten maradjon, mert a döntetlennel is élő pontszámot bukik pár sakkozó kivételével. Ezért lenne jó kiírni mennyik az aktuális pontszámok. Legalább utólag. Mégis csak a kanasztás példa: 100 pont különbségnél nem volt érdemes lejjebb menni, mert 20+ pontot buksz, ha nyersz akkor viszont csak 7-8 pontot kapsz. Ott is párosoztam, tehát függtem a partnertől, de ha 4 2100-2200 pont közötti összeült azért nagy különbség nem volt tudásban. Nem hiszem hogy ez megoldhatatlan lenne, ott egy szobában csak 200 játékos lehetett. Szerintem sokkal kevesebb vita volna, hogy én mekkora ász voltam, de sajnos elfeedelték az ellenfelet, vagy egyszerűen sokkal jobb volt az adott lanen az ellenfél és basztunk segíteni, mert én hülyére nyertem magam a saját ösvényemen. Amikor az IP akciónál 30 -as csapatba kerültem 2 gyilkosság után látták, hogy Yasuo agyon ver, más ment a felső ösvényre, én meg TK -val középre. Ha ott maradok vagy nem csinálok semmit, vagy feedelek, középen meg egál volt kb.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)