Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zedz
addikt
Szerintetek Yasuo top mennyi játszható? Mintha egyre többet látnám.
-
Yodamest
veterán
válasz
Beni97
üzenetére
Szerintetek ADC-nek kis tankosítás mennyire érné meg? Úgy jött az 5let, hogy a " halott champ nem sebez" felfogást eléggé osztom és elgondolkoztam, hogy ezért mondjuk 1-2 dmg itemet érdemes -é beáldozni?
Tennék pl. 5.-6. itemnek jégkalapácsot meg sterakot. Ez azért elég jó kis anti-burstot adna, nem kellene attól félni, hogy egy elhajított zokniba belehalok. A kalapácsot próbáltam már párszor, a lassítással befogott enemyt elég jól betudja érni a csapat szóval nem egy rossz passzív az.
Meg kicsit az is benne van, hogy ugye soloq-ban nem számíthatok úgy a csapatra, hogy shieldet vagy bármi védelmet fogok kapni, szóval valamilyen szinten a szimpla helyezkedésen kívül kell védenem magam úgy érzem.
Ti használtok ilyen tankos itemeket ADC-n vagy abszolút a champion.gg-s standard buildeket toljátok?
UI: vannak standard builddel is tankos ADC-k, pl Graves, neki alap tárgy pl. a sterak. Akkor miért ne lehetne alap egy MF-nél is? (még talán véletlenül túl is élnék vele egy katarina jump on me-t
) -
Beni97
őstag
válasz
Bowser
üzenetére
Szerintem hogy milyen értékelést kapsz az az aranytól függ. Azt nem tudom, hogy hogy nézi, talán gold/min, vagy csak a meccs hossza és az össz gold.
Hallottam már olyanokat, hogy csak az kap S vagy S+-t akinek több mint 10 killje van. Most ezt egy néha még úgy is nehéz összehozni, hogy topon vagy jungle-ban játszok. Sőt nekem már yasuo-val volt hogy csak assistom volt. Ha már velük se könnyű akkor egy support hogy hozza össze? Szóval szerintem nem a k.d.a-t nézi. -
Bowser
aktív tag
Én Jannával 2 kill 5 halálra + majdnem 50 aszisztra kaptam S+-t. Míg a 14/2-es LeBlanc S- lett.
-
Dolby
senior tag
válasz
ChromeX
üzenetére
Biztos nem KDA-t néz csak, mivel Ekko pl ez alapján rosszabb eredményt kapna mint te.
Mottie: és a csapatod teljesítményéhez? Nekem legalábbis logikus lenne hogy egy csapatban ahol mindenki nagyon jó, kevesebbet számítson ha ott voltál a killjeiknél, mint ott ahol egyébként veszítetek mindenhol.
-
ChromeX
addikt
Érdekes rendszer, hogy a csapatoból mindenki S-t kapott csak én nem.. a statokat elnézve valami nem tul jó

Ugy látszik a rendszer csak a killeket jobban értékeli mint az assistokat. (gondolom kda alapján. de akkor is a többiek miért érdemeltek s-t és én miért nem azt abszolut nem értem.)
-
Bowser
aktív tag
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Officer Vi szerintem nem olyan rossz

Ha három Skintöredéket forgatok, igazán adhatna arra Skint amelyik champion megvan. Ha kiszámolom. 3x195 az 585 Rp és azért kaphatok 3 Skintöredéket amiből lesz egy végleges Skin. Persze adhat hőst is de az nekem jól is jön. Először úgy gondoltam nem éri meg de olyan rosszul mégse jár az ember.
Szerintem Rito azt akarta ezzel elérni, hogy a playerek több championt is kipróbáljanak. Mondjuk kap valakire egy Skint és ha már van rá ki is próbálja.Amúgy ikonokat ahogy videókból láttam elég ritkán dob. Ki nyitott már ikont és milyet?
-
Imilenni
addikt
Én kaptam egy Tuningolt Blitz-t kaptam (nemtudom a pontos nevét)
Rájöttem, hogy naponta 1 kulcstöredék jár csak, persze csak akkor ha legalább 6 meccset lejátszok és nyerek
Még 2 doboz van, 1 kulcstöredékem van..(remélem abban már SG Udyr lapul, régóta szenvedek a kulcsért) -
Bowser
aktív tag
Ma ilyen csendes nap volt a topikban
Azért legyen egy felesleges hozzászólás a mai nap is 
Hextech:
-Téli csoda Orianna töredék
-Ciklon Janna töredék
-Igazságosztó Aatrox töredékMivel egyik se lett a kedvencem különösebben beforgattam a 3 skint és véglegesen megkaptam
a Blackfrost Aniviát (1820 Rp Legendary) ami ha azt nézzük ingyen nem is olyan rossz annak ellenére, hogy nem Aniviázom
Valakinek valami jó skin még az elmúlt napokban? Írhattok rosszat is tapasztalat miatt
Mondjuk kukaszörny Nunu meg hasonlók is érdeklnének 
-
kenwood
veterán
válasz
MeszarosB.
üzenetére

-
Jazz
veterán
válasz
MeszarosB.
üzenetére
Remek.
Gondoltam a biztonság kedvéért azért megkérdezem, nehogy valami negatív meglepetés érjen.
-
Jazz
veterán
Mi van akkor ha lejár az 1 nap és nem szerzem meg az utolsó chest-et addig?

-
Beni97
őstag
válasz
CraBByzzz
üzenetére
Én meg láttam, hogy Nightblue teemo jungle vitt és nem elsőre carryzte le vele a meccset. Mondom kipróbálom. Nem úgy sikerült mint gondoltam, de a meccs végére olyan erős lettem, hogy komolyan megjött hozzá a kedvem. Sima 1v2 volt egy feedelt yasuo és caitlin.
Win volt és szerencsére ranked.

-
CraBByzzz
aktív tag
válasz
FoLey-v
üzenetére
Nekem most ez a Bard nagyon bejön. Régen még 1x volt ingyenes, akkor mentem vele pár meccset, elég jól sikerültek. Most újra ingyenes, ma vagy 8 meccset letoltam vele, 5x nyertem (maradék három olyan meccs volt, hogy luden echot meg rabadont buildeltem, mert olyan szar volt adc/mid)... De ez az a fajta support amivel 5-5-35 :'D Napokban pedig összejött a 6300, de tahmot vettem meg, mert topra is lehet vinni. Érdemes amúgy kirpbóálni, elég op ez a bard. Ja és sajna mivel ingyenes, az S nem ad ládát, pedig 2x is voltam S vele...

-
FoLey-v
addikt
Braum supportként kaptam -S rangot,de nagyon megkedveltem ezt a hőst a Q-val még a sárkányt is eltudom lopni az ellenségtől,persze ha szerencsém is van.

-
Imilenni
addikt
Nah, kaptam egy kulcs fragment...több mint 1 napja nem esett semmi.
~10-12 win kellett hozzá, (rankeden kaptam) -
kenwood
veterán
válasz
Imilenni
üzenetére
igen.
akkor is kaphatsz ladat,ha mas lesz S a csapatban,de a te hosodhoz lesz unlockolva.
ket dolog kovetkezik ebbol :
- a heti free hosokre nem kaphatod meg.
- ha kaptal egyet ugy,hogy mas volt S, akkor sem kaphatsz mar ladat azzal a championnel,ha kesobb te csinalsz S-t.
A profilodban van egy champion lista.abban benne van,hogy melyikkel mi a volt a legjobb ertekelesed eddig,es hogy kaphatsz-e meg vele ladat. -
Mottie
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Sok eleg brutal dolgot lehet csinalni botlanen (nemreg lissandra + LB volt egy jo kombo), gyakorlatilag ha tudsz egy jo stun/rootlock kombot odatenni akkor nagyon ugyesen kell dodgeolnia, hogy kikerulje... De azert ha ertelmes az adc+supp az ellenfelnel, nehez teljesen megsemmisiteni.
A minap megkaptam Morgana middel egy Annie-tol, hogy scripter vagyok, mert a stunjai 90%-at fogta a Black Shield

-
Yodamest
veterán
Priceless moment: ranked draftban Morgana supp voltam és ADC-nek kaptam egy Luxot
well done.
Lanelés valami gyönyörű volt, a CC vonat nem állt meg, enemy szerintem fel sem fogta mi történik vele. Aztán midben kicsit feljöttek, de végül nyertünk carry mentes teamünkkel.
Tudom ajánlani funoláshoz, kegyetlen kombó! -
FoLey-v
addikt
válasz
marked one94
üzenetére
Köszönöm majd kifogom próbálni!

Nemrég leltem egy programra amivel tudok többféle nézetből is készíteni videót ez csak próba [link].
-
Yodamest
veterán
Ha már mastery, ADC-nek ti mit szoktatok használni? thunderlord, warlord vagy fervor? Esetleg grasp of the undying?
Én a graspon elkezdtem filózni, lanelésnél elég jónak tűnik. Valaki tapasztalat?

-
marked one94
őstag
Ezt az új masterit tényleg könnyű változtatni régebbi számomra sokkal bonyolultabb volt
Most már én is profinak érzem magam hogy meccs előtt összetudok rakni bármilyet 
-
CraBByzzz
aktív tag
Csak én vagyok az egyetlen, aki nem tudja beosztani azt a 20db masteries paget?? Oké, a legtöbb adc-re ugyanaz a masteries, van egy ilyen lapom is azzal lehet pár helyet "spórólni" de hát akkor is...
-
Imilenni
addikt
Én bárkivel megyek nem kapok kulcsot. Most egy-két free-vel, velük pedig (2-nél a 3-ből) azt írta a post screen-en (meccs utáni képernyőn), hogy csak olyan hőssel kaphatok LÁDÁT aki megvan..wtf?
Nem értem, most kaptam volna ládát ha megvan a hős?
De ez a kulcsos dolog nagyon őrjítő!!
Haverom pl naponta kap egy kulcsot, bármennyit játszik és nyer..
-
Solad
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Tudom, de mivel az elmult cirka husz meccsen nem.produkaltam 50%-nal tobb gyozelmet, meg sem fordult a fejemben hogy most fog kettot dobni.
-
Beni97
őstag
-
Solad
addikt
Mókás ám ez a lol

Besorolókon szoptam, G2-ból ledobott S5-be. S4-ben tengődök egy ideje oda nem figyelő mókajátékkal, kb 50%-os winratioval, erre az első promo után feldob S2-be.
-
Jazz
veterán
válasz
CraBByzzz
üzenetére
"Most elvileg van egy olyan bug, ha minden ládát már megszereztél, akkor nem fog kulcsot dobni."
Még csak két láda van meg a 4-ből, szóval nálam ez nem lehet.
Viszont az történt, hogy egy új champ-al szintet léptem, kaptam ládát, és töredéket is. Ez valahogy "kihozott" a bug-ból. Viszont ezt a champ-ot tovább pörgetve megint csak akármennyi win-t vagy S-t csináltam (tudom nem számít az utóbbi), nem esett töredék."Olyan, mintha" azzal a champ-al amivel már esett töredék, többet nem eshet.:S
-
-
Mottie
őstag
válasz
MeszarosB.
üzenetére
Not ture. A maineddel tolsz egy valag meccset, szerzel sok kulcsot a sok winnel, aztán kezdesz ládát gyűjteni..

-
MeszarosB.
tag
Ne játssz jól sokat hogy kaphass jutalmat. Klasszikus Riot.

-
Imilenni
addikt
Azóta én se!
-
Noddy
senior tag
válasz
micafighter
üzenetére
Dettó.
-
-
kenwood
veterán
Azzal lehet valamit kezdeni adc poszton,ha a support (nem a turret alatt) random lovoldozi a minionokat,es folyamatosan elkurod miatta a last hitet?
-
CraBByzzz
aktív tag
Ismét összejött egy láda+kulcs (kb. 5meccs alatt megint kaptam 3 key fragmentet). Goalkeeper blitz.

Legacy, sajnos 50 essence híján nem tudom kinyitni xd Elég jó lesz ez a ládás cucc
-
Beni97
őstag
-
Ryder1
senior tag
válasz
kenwood
üzenetére
Easten voltam diamond, de nem hinném egyébként, hogy a két szerver d5-je között akkora hatalmas különbség lenne.
Úgy tud elverni, hogy nem feltétlen azért normálozok, hogy mindenáron nyerjek, hanem hogy bizonyos szituációkat, kombókat kipróbáljak, teszteljem, hogy milyen hőssel/builddel meddig mehetek el. Aztán ha ezek nem jönnek be, akkor kikapok. Ez van, nem is görcsölök rá.
Na meg azért azt hozzátenném, hogy nagyon ritkán játszom normált velem egyszintűekkel, inkább silver/goldosokkal. Ha én szarul állok, ők meg bénáznak/nem hallgatnak rám, akkor így jártunk. 
-
-
Ryder1
senior tag
Lábjegyzet...
Miért kéne normál meccseken azonos tudású emberekkel játszani? Arra ott a ranked. Normálon ki tudsz próbálni új hősöket, taktikákat, buildeket. Nehogy azt higgyétek, hogy egy high elo játékos tryhardolni megy normálra. Én is hiába voltam tavaly d5-ben, mégis normálon simán vertek el a silveresek, mert szórakoztam, teszteltem, hogy meddig tudok elmenni, stb. Nem tudom, miért görcsöltök rá ennyire a normálokra.

-
hugi0
őstag
Itt a machmakerrol volt szo.
Latta, hogy 90 win-em meg 50 loss-om van es bedobott ennek megfelelo ellenfelet.
- nyilvan azt, hogy kinek hany normal vagy ranked jateka van azt nem figyeli. Ha azt is figyelne meg nagyobb lenne a varakozasi ido.Azert rakot ilyen eros elenfeleket hogy az 50% os winratahoz kozeledjek
-
Jazz
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Te is eune-es vagy? Amúgy most mentem én is egy "olyan" meccset, hogy overall stat 32/32, my stat 18/5/10. Persze hogy defeat lett. Mid és a support ezer+ ping-el küzdött. Top teemo úgy játszott mint aki először lát lol-t. Jóformán 2v5 volt a game. Ugye az igazi ilyenkor az lett volna ha legalább van TS. Akkor lehet kommunikálni. Gyere ide, ne menj oda, menjünk egyszerre, elvagyok feed-elve + 4 szint előnyöm van, most menjünk amíg ez az előny meg van, wardolj, ne bóklássz el, hagyd a miniont, stb....Szóval van az a szituáció hogy csinálhatsz amit akarsz, akkor se fogtok nyerni.
-
kenwood
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
52-53 lett a vege killben,szoval meg az se volt.
Egyszeruen csak nem mentunk egyutt,es a supporton kivul mindenki fontosabbnak tartotta a sajat eletet,mint az enyemet (Kalista).
most nezem,hogy ahri nalunk S-t kapott,de a kalista nincs meg nekem azon az accon,ezert arra nem kaptam ladat
"You must own the champion in order to earn its mastery chest." -
Bowser
aktív tag
válasz
kenwood
üzenetére
Bocsi de ezt nem értem

Az enemy Shen Jungler executeal indított majd kilépett

Miért ti voltatok 5vs4-ben?

Ha nem ti voltatok hanem ők miért kerültétek a Teamfightokat?

Enemy shen jungler executeal inditott,majd kilepett.-igazából ezt nem értem
Kitől lépett ki kicsoda és ki ölt meg kit? 
-
kenwood
veterán
válasz
üzenetére
a sztori ....
Volt most egy csodalatos meccsem.
Enemy shen jungler executeal inditott,majd kilepett.
Az elso perctol 5v4-ben jatszottunk.
hosiesen kitartottunk az 55 percig,kerulve az 5v4 teamfightokat.,egyesevel meghalva.
vegul az 55. percben osszejott z elso a tf is,elbuktuk,es megnyerte az enemy
-
Jazz
veterán
válasz
Yodamest
üzenetére
Hát igen, ez ilyen. Tökéletesen leírtad amit kb. már mindenki megtapasztalt. Sajnos magasabb szinten lévők sem tudnak segíteni. Régen még lehetett, de most már nem: minap invite-olt egy silver-es, és a játék nem engedte hogy accept-oljam, mert hogy én plat-ban vagyok és nagy a különbség.:/
Amit leírtál az ellen három dolgot tudsz csinálni:
- über smurf-el premadel-tek, de ehhez kell egy alt acc is ugye. Ez lenne a legegyszerűbb.
- azonos szintű haverral premade-ben szét gank-elitek a gamet és lehozzátok a többiek helyett
- solo mid: keresel egy erős champ-ot amivel jó vagy, és rogyásig játszasz vele, aztán ha már pro, mehet a ranked és megróbáod lehozni a game-eket vele.
Bevered mid-et, megölöd az ellent, ekkor lesz időd és mész top-ra bot-ra gankelni a jungler helyett.
Ekkor van gold-od is ugye, ward-olsz helyettük, hogy ne haljanak olyan gyakran. Pingelsz helyettük, figyelsz helyettük. (én ezt csináltam amikor silverből küzdöttem fel magam. Többet néztem a minimapot mint a játékot.).
És bevered a tornyokat is helyettük. (nyilván a champ-nak is ilyennek kell lenni. AD vagy magic dmg on hit + AS).Tudom ez nem sok, és baromi kiábrándító amiről írtál, de ilyen a játék. Az mmr is egy teljes tévedés: eleve ott bukik a dolog hogy win/loss ratio-t néz holott te csak 1/5-öd mértékben szólsz bele a kimenetelbe. Ott lenne még a KDA arány, ezt kéne figyelni. Ha valaki win/loss-tól függetlenül ilyen 16/5/10-eket kreál, vagy kifejezetten jól supportol, csak feljebb dobnám. Aztán nézetném azt is hogy hány ward-ot vagy vision ward-ot rak le a játék alatt. Főleg hogy ingyen van 2 free. 0-át vagy 2-őt? Akkor takarodjon vissza bronz 5-be. Szerintem már kismillió ötlet összegyűlt amit ha riot meghallgatna, sokkal jobb lenne a játék. De tojnak ezekre. Ahogy a pro challenger gamerek tanácsaira is amikor nerfelnek meg boost-olnak egy championt. Lásd yashuo vagy shiv.
-
Yodamest
veterán
MMR téma látom terítékre került, én is hozzáfűznék pár tapasztalatot:
Elég sokat vesztek, épp tegnap este mondom megnézem már egyik oldalon a pontos MMR-t és 33% tehát a meccsek 1/3-át nyerem meg. Írta is, hogy ez bronz III-nak felelne meg... de közben kapom a "goldos" (inkább jobb) ellenfeleket, előbbi meccset is egy goldos Yasuo hozta le az ellennek, gusztustalan volt. Megnéztem és smurf volt ráadásul, szóval tuti plat vagy diamond szinten lehetett, és 100%-os winrate-ja volt..... hát had ne ecseteljem

Szóval írtó szar MMR-el is ilyen 100%-os emberkéket kapok, jó nem mindig, de ha nem és simán jobb vagyok mint az ellenféltől bárki, akkor pedig 100%-hogy van nálunk egy AFK és néhány 1st timer lolos, aki lasthitelni és úgy semmit sem tud a játékban, így megint csak vereség lesz. Lassan bronz III-ba esek vissza és képtelen vagyok meccset nyerni és nem rajtam múlik. Én mindig kapom az S, A, nagyon nagy vereség esetén B rankokat, nem tudok egyszerűen helyettük is játszani. Nem értem miért ilyenek a csapattársak.
Épp most mentem Garen topot és megint a papírforma: hozom a lanet, tornyot beütöm, van 150 farmom (többieknek csapatomból ilyen 20-40 között!!! már ekkor tudtam, hogy lose) megyek roamolni, de Katánk ilyen 0-8-ba van már ekkor, ellennél master yi majdnem full builden. Teszem hozzá, master kb végig engem próbált gankelni lane fázisban (jött 5-6X), de egyszer sem tudott megölni, szóval nem rajtam feedelődött el.
Szóval nem tudok mit csinálni, ha néha nyerek is az a pont instant elvész a következő meccsemen, így nem lehet sem magasabb MMR-t elérni, sem pedig feljebb jutni. Lassan kb 0 MMR-em lesz, tehetetlen vagyok. Túl sok feltételnek kell teljesülni, tehát hogy ne legyen challenger, diamond, plat smurf az enemynél (ami meglepően sűrűn van, hogy van!) és, hogy ne legyen 5. percben a midesünk, vagy bárki 0-10-be, ami megint csak ritka, hogy nincs.
Végülis olyan szinten mind1 a dolog, hogy én a magam fejlődéséért játszok és nem nézem a csapatot, csak hogy én mit rontottam el és próbálok minden meccsből tanulni valamit, kijavítani a hibákat (mást úgy sem tehetek). Viszont annyiban rossz, hogy az hogy csak ilyen meccseim vannak 77%-ban, eléggé frusztráló és a sok sikertelenség elveszi az ember kedvét az egésztől. Főleg, hogy miként nézzem a magam hibáját, ha a többiek 0-10-be vannak és eleve elfeedelt ellenfélel kell minden meccsen szembekerülnöm? Nehéz.... -
Beni97
őstag
Mecha SI-ON/OFF
Nekem eléggé tetszik ez a login theme. -
Jazz
veterán
válasz
micafighter
üzenetére
Attól aztán sokat. Látja ahogy meghal harmincszor egymás után.

Szegény csak fari play-t akar, ami teljesen érthető. A másik oldalról sincs abban semmi pláne ha olyan az ellen mintha botok ellen játszanál. Elvileg erre lenne a mmr meg a többi. De inkább bedob a játék a darálóba 30sec alatt, mint hogy várakozz több percig. Tanulásra meg ott a spectate. -
Imilenni
addikt
válasz
micafighter
üzenetére
Sajnos summoner rift-ről sem jött semmi még
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Láncfűrész topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Parfüm topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Team Group 32GB DDR4 3200MHz TED432G3200C22BK
- Asus BTF White GAMING PC! 7800X3D / RTX 5070 Ti / B850 / 32GB 6000MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)