Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mijos
senior tag
Itt az én kis FUN videóm, amit Hitler Bukás filmjéből vettem és feliratot égettem alá. Megtekintésén ajánlom

-
ChromeX
addikt
az milyen hogy bepickelm nasust volibear ellen legjobb mer siman lehet melette farmolni. semmi dmge nincs. és a botlane nem birja ki hogy ne feedelje el annyira az ezrealt hogy hiaba vagyok felfarmolva nemtudom kiszedni az az ezrealt mer overdmgel. pedig még kaptam free killt is az elejen csak annyi lett volna a dolguk hogy nem feedelnek. siman lehozom de nem mennek előre mint két idióta, ezt nem értik meg sokan hogy néha nem feltétlen kell nyerni a laned meg eröltetni ahoz hogy meglegyen a game vagy nemtudjak vagy csak siman leszarjak
-
szepi79
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
irónia ON: egyébként meg azért is szar a wow, mert a leggyorsabb mount is lassabb, mint a NFSben a legbénább kocsi.

-
sasa311
veterán
válasz
BoneDragon
üzenetére
Mennyivel?
Alig nagyobb az állandó játékosállomány (a néha játszom néha nem játékosállományuk meg sokkal kisebb),a bevételük meg nagyságrendekkel több.
És itt most tessék már attól eltekinteni, hogy mekkorák a MAPok a wow-ban. Ott sem ilyen bugokkal volt ált. gond. Hanem azzal, hogy egy peccs után ugyan úgy összeszakadt a szerver (nem néha, hanem 2 évig MINDEN content peccs után egy hétig játszhatatlan volt a szerverek 70%-a), minden peccs után voltak bugos spellek (pedig nincs benne sokkal több spell, mint a LOLba).
A kaszt optimalizációról nem is beszélve, ami 6. éve nem sikerül a Blizzardnak....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mouzrr
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Vagy csak sok a rossz napja

-
BoneDragon
veterán
Na hogy ne csak flame legyen... ja de... Ez a hotshotGG nem is értem mit keres a clg-be, sőt egyáltalán a profik között. Akármikor nézem a stream-jét állandóan feedel topon és bukják a meccset miatta... Ez is vette az elot.
-
haromegesz14
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ha az eredetit tudtam volna még szerkeszteni, akkor elkerülhető lett volna a probléma, csak nem kapcsolatm időben

-
BoneDragon
veterán
válasz
haromegesz14
üzenetére
Nem ér, szerkesztetted.

-
haromegesz14
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Ezért nem érted, mert Én sem értettem

-
BoneDragon
veterán
válasz
haromegesz14
üzenetére
Na itt a másik fele. Szerinted a bugoknak mi köze van annak hogy 10 millióan vagy 30 millióan vannak a játékba? Ráadásul itt van 3 map, ott meg több térkép. Nem védeni akarom a wow-t de hogy irhattok ekkora butaságot. Nembaj legalább jó lett a reggelem.

Amúgy azt se értem ez hogy jött ide.. Nembaj még olvasd el párszor mire írtam.

-
mouzrr
őstag
válasz
haromegesz14
üzenetére
Ezek csak statisztikák, attól még hogy a Lolt többen tolják, semmi értelme összehasonlítani a két játékot.
-
haromegesz14
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
Akkor csak Neked, csak most!

-
mouzrr
őstag
válasz
haromegesz14
üzenetére
Azt nem mondtam hogy minden meccs ilyen, de sokszor előfordul

Háát a ranked.. Az mindegy hogy valakinek mennyi az ELO-ja van amikor ritka bénán játszik, de azokat meg tényleg kikéne tiltani nem 1-2 napra, akik azért mennek fel hogy feedeljenek, ezzel szórakoztatva magukat..
-
haromegesz14
senior tag
válasz
mouzrr
üzenetére
Inkább alacsonyabb szinteken találkoztam ilyennel, amikor az alacsonyabb szinten lévők hozták magukkal premadbe a 30-as emberkéket, inkább ezek voltak a zavaró tényezők. De amikor teljes premaddel mentünk, akkor sose volt ilyen. Na jó, talán 1-2 alkalommal. Gondolom nálad se minden 2. meccs ilyen.
No meg ha annyira rossz lenne az MM, akkor a Rankedesek is nagy bajban lehetnek. 
-
mouzrr
őstag
válasz
haromegesz14
üzenetére
De, komolyan gondolom. Miért viccelnék/hazudnék? Azért nem talál(na), mert nem tudják normálisan megcsinálni,mivel a játékélményre szépen szóvla sz@rnak!
-
haromegesz14
senior tag
válasz
mouzrr
üzenetére
Win/Lose aránya számít, nem pedig a Win-ek száma. " ... és a végén látom hogy enemy be is ezek vannak,+ 2 1000+ wines, mivel nincs hasonló csapat." Ugye ezt Te se gondoltad komolyan? Jelenleg a legnagyobb aktív játékosállománnyal rendelkező játékról beszélünk, nehogy már ne találjon megfelelő embert az MM.
-
kexksz
addikt
válasz
Penész Gomba
üzenetére
Nekem ilyen 1-szer vagy 2-szer volt tán mióta játszom, asszem magától megoldódott, de ha írsz a supportnak tuti, hogy holnapra megcsinálják.
-
mouzrr
őstag
Igazából a match-making elég gáz. Mindegy hogy milyen tartományban vagy. 300-500 wines társasággal szoktam premade-ba játszani normál 5v5 meccset, és a végén látom hogy enemy be is ezek vannak,+ 2 1000+ wines, mivel nincs hasonló csapat.
-
sasa311
veterán
Tök jó kikapni 3 játékban ugyan azt a mordét, aki mindhárom játékban 0-9

-
mouzrr
őstag
válasz
sasa311
üzenetére
Azért a két játék nem összevethető, semmilyen formájában
sz1:A wow eléggé máshogy van megírva, szóval alapból több a sebezhezősége
sz2: Mindkét játék a profitra hajt, csak a LOL azáltal vonzóbb, hogy ingyenesen játszhatod. Kapsz ingyen RP-t is hogy vehess skineket, ez meg marketing mert utána nagy eséllyel a saját pénzedből is fogsz hiszen tetszik, és sokkal jobban néznek ki(legtöbb esetben) mint egy alap skin.
Sokan meg nem fognak azért kiadni annyi pénzt hogy alapból játszanak. Viszont az ingyenes próba néhány szintig jó, viszont elég gáz hogy a kommunikáció addig elvan zárva
-
Noddy
senior tag
válasz
Penész Gomba
üzenetére
Meg lehet még próbálni a repair funkciót is. Klienst elindítod és a play helyett a kis fogaskerekekre kattintva eléred. Egy próbát megér.
-
mouzrr
őstag
válasz
Penész Gomba
üzenetére
Hát igen. Nem tudnak egy normális játékot összehozni ennyi pénzből
A skinek meg mennek ezerrel... -
mouzrr
őstag
válasz
Penész Gomba
üzenetére
Hát 30-60 percenként próbáld meg. Írj a supportnak erről egy levelet küldj képet is ha tudsz
https://support.leagueoflegends.com/anonymous_requests/newFelhasználód jelszavát SOHA ne add oda senkinek, még a supportnak se
-
mouzrr
őstag
válasz
Penész Gomba
üzenetére
Gép újraindítás? Feladatkezelőbe lődd ki a lolclient.exe-t és a lollauchert, és úgy is próbáld meg
-
Penész Gomba
tag
válasz
Penész Gomba
üzenetére
Na senki?
Keményen 1 meccset tudtam lejátszani és ez eléggé lehangolt akkor amikor épp vissza szerettem volna térni

-
Montebá
tag
Sziasztok! Nem jó, egyedül LoL-ozni, főleg, mert folyton noob-okkal rak össze, pedig tudom, hogy sokkal többre lennék képes egy jó csapattal. Valaki(k) esetleg jön(nek) pár meccsre valamikor?
üdv! A nevem: TheSmurfKera
Írjatok, ha van kedvetek. -
Penész Gomba
tag
Feltettem, lejátszottam egy meccset és nyertem, majd új meccset kerestem, erre kifagyott a lol, újra indítom, írja, hogy benn vagyok egy meccsbe csatlakozzak vissza (el sem indult, még a karakter választásig sem jutottunk el). Rákattintottam a Reconnect-re de semmi sem történik, már 2x újra indítottam és mindig ez fogad. Tipp?
Semmit nem tudok csinálni.
-
wernerk93
csendes tag
Summoner Name : Chr111s / EUWest
-
mouzrr
őstag
Vegyetek fel
19960930
eune -
Penész Gomba
tag
Most gondolkodom, hogy ismét elkezdek LoL-ozni így napi 1-2 meccsel.
Utoljára talán 1 éve LoL-oztam, ha nem régebben. Az érdekelne, hogy West-re vagy Nordic-ra érdemes menni? Olvastam mindkét oldalról hideget, meleget.
-
atila4
senior tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
November 13.
-
BoneDragon
veterán
Amúgy meddig érhetőek el a halloween skinek?
-
wernerk93
csendes tag
2012.10.30 ROTA
Ashe
Blitzcrank
Galio
Lulu
Morgana
Olaf
Riven
Singed
Sivir
Talon
-
Quwarg
csendes tag
Ha egy karakternek, van olyan képessége ami ütésekre magic sebzést ad akkor a magic sebzést ha van mondjuk egy hextech gunbladeded, akkor azt mivel gyógyulja be a karakter?
Pl: Fizz második képessége a Seastone Trident + magic damage(nem az alap normál damagere gondolok) csak hextech gunblade-el működne, vagy a Will of the Ancients-el is megy? -
reflxx
aktív tag
válasz
BoneDragon
üzenetére
azért nemhiszem hogy ennyire komoly lenne.. mondta hogy I'm so bad today.
-
reflxx
aktív tag
Phreak made my day
[link] -
-
m4rk_
aktív tag
Na ez nagyon komoly: [link]
-
sagem
addikt
válasz
Drakuf
üzenetére
külföldön többen írták, hogy kaptak bannt, és mostantól ez figyelik is, szóval csak óvatosan (egyébként én pl. támogatom hogy irtsák az elo boostot, maxi nevetséges az egész)
szerk: mondjuk csak pár emberre sikerült teljesen ráhúzni, nyilván azokat ki is szórták, akinek van egy kis esze az eddig is óvatosan, a fű alatt csinálta

(nem úgy hogy azzal kezdi a játékot hogy beírja hogy ő kicsoda és hogy ő most elo boostol úgyhogy ne álljunk az útjába karakterválasztásnál -az igazi példa, lol
-) -
atila4
senior tag
Bebuggolt rankednél a kari választó és nem dobott be minket játékba. Most belépek lol-ba és csak reconnectelni tudok... Mit lehet ilyenkor csinálni?
-
sasa311
veterán
válasz
kexksz
üzenetére
Saját ELO-n vagy közel hozzá (+ / - 200 ) sosem fogod lehozni egyedül a meccset.
A 2100 ELO-s persze, hogy 1500-ön lehoz egyedül egy meccset, az kb olyan, mintha neked kéne Federerrel játszanod egy tenisz meccset. De ő annyival jobban játszik, mint az 1500-asok, hogy megteszi.
Ergo az hihető, hogy valaki azt vallja magáról, hogy 1500 ELOs player, mégis beragad 1300 ELOn.
Az nem hihető, hogy valaki 2K-s playernek hiszi magát és mégis beragad 1300 ELOn. -
sagem
addikt
-
sagem
addikt
válasz
kexksz
üzenetére
Az eloboosterek jellemzően 1800+ -os játékosok (akik nem az átlag) és sok esetben egy hasonló képességű társukkal mennek douban..Mint mondtam az, hogy a játékosok 10% mit tud, az irreleváns az átlagra nézve..ez kb. olyan mintha azt mondanám neked, hogy nézd meg az olimpikonokat, le lehet futni x másodperc alatt a százat, te miért nem tudod?

s ez mind arról szól, hogy EGY SOKKAL jobb képességű ember visszamegy az alacsony ligába..nem erről szólt a társalgás, hanem arról, hogy valaki a saját szintjén egyedül nem tudja lehozni a meccset. Az elo boosterek sem fogják egyedül lecarryzni a saját szintjüket, az 1800+ elos meccseket..
-
haromegesz14
senior tag
válasz
Stormcharger
üzenetére
Amíg a hozzászólások fele nem igen haladja meg a trollkodás szintjét, addig Én se fogok komolyabb hozzászólásokat közzétenni.
BTW nem hiába van OFF-ba. -
Stormcharger
csendes tag
válasz
haromegesz14
üzenetére
Igen természetesen kifogás volt. Persze, hogy analfabéta vagyok, és nem tudok számolni. Ez szerintem egyértelmű. A post-jaid alapján, azt látom, hogy csak trollkodni jársz ide, ha tévedek kérlek szólj. De ezt csak egy darabig csinálod, amíg valaki nem jelzi a modiknak.
-
nagyzoliph
csendes tag
válasz
aNorganiK_
üzenetére
Egyszerű a képlet: ha nem tudod lecarryzni, keress duo társat!(ketten már röhögve le kell carryzni egy meccset 3 balfasszal melletted is) Ha zavar, hogy sza.r a csapat, gyerünk ranked team-re. Ha mind2re lusta vagy, akkor meg ne sírj azért mert sz.r ELO-n vagy!
1200 ELO-sok 3/4 e meg nem focusál már ha 3 sec-el később mész be teamfightba mert buták...
-
mandin
senior tag
válasz
kexksz
üzenetére
Szerintem sem van így. Ez egyértelműen egy csapatjáték, néha adódhat olyan helyzet, hogy egyedül lehozol egy meccset, de 90%-ban ha nem jó csapatot kapsz lehetsz te akárki, ki fogsz kapni, főleg ha az ellenfél jobban együttműködik mint te. Solo rankeden egyelőre nem tudok mit csinálni, team-el viszont 1400 felett röhögve megvan.
-
kexksz
addikt
Épp ezért van az elo. Ha vagy olyan jó, hogy lehozd a meccset, akkor nagyobb elora valo vagy, ha nem akkor nem. Nem mindenki titokban 2k elos csak le van ragadva - ahol le vagy ragadva annyi elot érsz. Minél jobb vagy annál könnyebben carryzed a nálad kisebbeket.
Én pl megkockáztatom, hogy olyan 1400ig 10-ből 9szer tudnék nyerni. Múltkor volt velem rankeden egy olyan 2.1k elos gyerek smurffel, hogy 30 játékkal volt 1800 elon, 10 perc alatt topon 120 körül farmolt úgy, hogy közben midemet gankelte 3szor és lesariztunk. Asszem 11/0ban volt mikor 20 percnél feladták. Nemrégiben volt egy ilyesmi Tristanank is 22/1ben, vagy ilyesmiben. Ezeknek 1.8k elo olyan, mint nekünk mondjuk lv20asok ellen játszani.

Ha jobb vagy, mint az adott elo szint, egyszer ígyis-úgyis feljebb kerülsz. Ha nem hát nem. 1200 elo is a ranked playerek top 25%-a. (volt egy éve, gondolom most is e körül van)
Az emberek együtt működnek, (jobb esteben, persze nem minden játékot lehet megnyerni) ha látják, hogy jobb vagy, és carryzed őket. (Értsd: 10 perc alatt elfeedeltetnek, ha kb annyit tudsz hogy megtartod egy 1200 elos ellen a lanet ugyanannyi farmmal, akkor nem fognak indokot érezni rá, hogy bízzanak benned, mert nincs is.)
-
sagem
addikt
válasz
kexksz
üzenetére
ez továbbra sincs így. Ne a 2000 elosok véleményéből induljunk már ki, ha kérhetem, köszönöm. Egy átlagnál picit jobb user (mondjuk legyen 1600 elon) talán ha 10-ből 1szer fog egyedül lehozni egy meccset (mondjuk 1200 elon), 3 normálisan játszó, és két gyengébb ellenfél ellen. Ha a csapatodnak nincs egy cseppnyi esze sem, az ellenfél pedig külön-külön gyengébb, de csapatként együttműködnek, akkor lehetsz te akármilyen csillagharcos, akkor sem fogsz nyerni.
Érted, Messi (vagy akármelyik sztárfocista), el tud dönteni egyedül egy meccset, de ha a pusztautolsó előre fc-ben játszik, egy európai középcsapat ellen, akkor lehet ő akármilyen tehetséges is, nem fogja megnyerni a meccset.
"egyedül nem megy" - szerintem.
(A példám annyiban sántít, hogy ebben a játékban egy 2000+ elos talán lehoz egy 1200-1400 elos meccset egyedül..csak hányan is vannak 2000+ elo fölött? nem ők az átlag, akiket alapul kell venni
) -
BoneDragon
veterán
válasz
superecneB
üzenetére
Csinált egy pentakillt brandel, erre visszafelé beleüt a mobba 20hp-val és meghalt.

-
superecneB
őstag
válasz
BoneDragon
üzenetére
'Tons of damage
-
BoneDragon
veterán
Phreak evelynnel játszik és DFG-re épít. Hát nem tudja, hogy nerfelték mindkettőt?
-
Dani_kp
addikt
-
sasa311
veterán
3v3-ba nincs ranked?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- LG LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- Katana HX B14WFK 15.6" QHD IPS i7-14650HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506NC 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7400 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- Asus VivoPc VC62B Mini PC (NAS)
- iPad 11 128GB Wifi Újszerű/2027.08.03.Gar.Akku 100%/p4868
- iPad felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HP ProBook 455 G7 15,6" Ryzen 3 4300U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nézz ide BoneDragon, bocs!