Hirdetés

2024. május 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)

Hozzászólások

(#24298) Nabukin


Nabukin
tag

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy rábukkantam erre a fórumra. Igyekeztem átolvasgatni az eddig leírtakat, de rengetek minden összegyűlt már itt, nagyon sok idő lenne mindent átrágni sajnos. Ezért elnézést kérek, ha olyasmit kérdezek, amit már előttem is egy csomóan megkérdeztek.
Tv vásárlás lenne a téma. Ebben szeretnék tanácsokat kérni. Az itteni fórumlakók jóval tájékozottabbak a témában, mint én, ezért fordulok hozzátok. Az első és legkeményebb feltétel, hogy maximum 100000 forint van a vásárlásra (ezt is 60-70-ről sikerült kiharcolni, hogy ennyi legyen). Ebből az összegből szeretném a legtöbbet kihozni. A továbbiak, amiket szeretnék, ha beleférne, hogy legalább 32”-os legyen, de inkább 40, mert általában 3-4 méterről lenne nézve. A másik a Full HD felbontás. Hogy nehezítsem a dolgot, lenne egy olyan is, hogy legyen benne wifi, ha beleférne. Nem igazán internetezni szeretnék a tv-vel, hanem az otthoni hálózatra csatlakozni, így filmet lejátszani stb, ha ez lehetséges. Az, hogy LED, vagy csak LCD, az mindegy, a lényeg, hogy a kép szép legyen. Ez lesz az első HDTV a családban és szeretném, ha nem lenne csalódás a vége. Mit tudtok javasolni ezek a feltételek alapján?
Tudom, hogy ez az összeg nem valami sok, ezért nincsenek is túlzott elvárásaim a leendő tv tudását illetően. Örülnék egy smart tv-nek, mozgásérzékeléssel, anyám kínjával, de sajnos ez van, ezt kell szeretni. :)
Remélem tudtok segíteni a választásban.
Előre is köszönöm a segítséget.

Üdvözlettel:
Nabukin

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  LCD TV topic (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.