Hirdetés

2024. május 7., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1018) gdevil


gdevil
aktív tag

Nos, végül én is LCD tulaj lettem! A delikvens pedig egy Samsung 37R82-es lett. Szerintem nagyon jó áron (210-e) jutottam hozzá, az Elektropontban. Érdekes, hogy ott is, meg a helyi Euronics-okban is max 230-ért adják. Már csak azért is,mert még mindig tele vannak a szórólapjaik az S62-es szériával 250-270(!) körüli árakon(igaz 40"-os), ami már ugye igencsak kifutott széria. A 32"-os R81,84-esek még mindig 200 körüli árakon mozognak a boltokban, de a netes oldalakon is. Úgyhogy felettébb megörültem, hogy ennyiért adják az R82-est..... :)
No de tv-ről is valamit. Fibernet kábeltévém van és nem kicsit félve vártam az "eredményt".
A tv adás viszont jobb, mint vártam. Kb 2.5 méterről nézzük (egyesek most kereszteket vetnek :)), de élvezhető. No persze, ha egy gyengébb minőségű, vagy régebbi filmet adnak, hát ott azért lehet látni borzalmas dolgokat a képen. De átlagban jó tv-zni rajta.
Mocskos sok képbeállítási lehetőség van a menüben, ez nagyon tetszik nekem. De még nem sikerült fixre belőni. Apropó, kedves Samu R8x tulajok! Aki már "belőtte" a tv-jét az megírhatná a beállításait a képhez, hátha bejön nekem is.... :R
Dvd filmet kettőt néztem meg rajta (illetve belenéztem). Az egyik a Lost 1 évadának 1 lemeze (biztonsági másolat :)) volt, hát ott már látszik az "agyontömörítés" hátránya. Bepixelesedik, mosódik rendesen. Ez CRT-n nem volt látható. Úgyhogy, aki tele van otthon DVDShrinkelt "másolatokkal", annak jönnek még meglepetések, ha LCD-re vált.... :)
A másik lemez az "Apád, anyád idejöjjön" volt, az nem tömörített, az nagyon szép bizony. Majd még ezután jön a divx asztaliról, meg néhány új film még, amire kíváncsi vagyok.
Volt még egy kis PS2 is.Ittmár látszik, hogy a PS2 felbontása kevés ide. A kép jóval elnagyoltabbnak látszik, mint crt-n.
Öszegezve eddig:

+ Szép kép, szép dizájn, fullos csatlakoztatási lehetőség (3 hdmi, 2scart, VGA, komponens, rca,svdeo,audio in-out, fülhallgató kimenet), nagyon részletes menübeállítások

- Betekintési szög! Oldalról fakul és mintha barnulna is, ez nem az igazi. Nemtudom, az alap "S" széria ettől mennyivel rosszabb (ha rosszabb), de ez bizony negatívum.
A távirányítója is elég bonyolult. Valahogy kissé túl van komplikálva. De majd megszokjuk. :)
Egyelőre ennyi. Szerintem az árát nagyon megérte. Ha van kérdés, írjatok!

(Pc-vel nem tudtam még kipróbálni).

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.