Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy BOR topic
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Új kedvenc játékom és első benyomások
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sivi151: Framework csendesen felvette a magyar billentyűzetet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sraff
tag
Szia!
Az én képméretem már tapasztalati érték, igaz a vetítő lencsém 316mm fókusztávú. Nagyobbal sajnos nem tudtam eddig kipróbálni.
A 400W meleg lesz, hidd el.
Főleg, ha állítva lesz a projektor, azaz a fresnelek és az lcd fektetve. A meleg pedig ugye felfelé szál. Én úgy fogom csinálni, hogy két 12-es venti alulról nyomja be a levegőt és egy 14-es felül szívja ki. Ezek a fresnel-lcd-fresnel szendvicset hűtik. Vettem egy fordulatszám állítót, amivel majd be tudom lőni a legjobb beállítást. Egy autós hőmérő fogja mérni az lcd tetején a hőmérsékletet.
A fresnel egyébként képes eldeformálódni a hőtől. Van olyan írásvetítős fresnelem, ami a szélén kb. fél cm-nyit megnyúlott. Kis projektorhoz jó lenne még.
Episzkóp lencse: Egyszerűen nem látta a teljes lcd-t a közepe a képnek éles volt, a szélei meg nagyon elmosódottak. Utánajártam, ennek az episzkópnak a munkafelülete 19 x 19 cm volt. És ez bizony kevés. Lehet egyébként, hogy még az A4-es episzkóp objektíve is necces lesz.
Fix módon nem növelhető a fókusztáv. Az átcsiszolást pedig tényleg egy optikustól kell megkérdezni.
Nem budapesti vagyok, hanem szabolcs-beregi.
Ha lehet tőlük online rendelni, akkor majd úgy fogok venni egyet.
Egyébként ma folytattam én is az enyémet. Meghoztad hozzá a kedvemet. Legutóbb tavaly decemberben nyoltam hozzá. Az elemek kb. harmada már készre van festve.
Kitartás!
Sraff
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest