Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Az ígért képek a TFT-m, használhatatlanná tételéről.
Eredetileg az anti-glare réteg eltávolítását tűztem ki célul, de sajnos nem az lett belőle. A nevezett réteg eltávolításával jelentős képminőség javulás lett volna elérhető.
Amint az itt [link] is megtekinthető.
Nos tehát:
Az első képen a még érintetlen monitor:
[link]
A következő képeken az eltávolításhoz szükséges dolgok láthatóak. Az áztatáshoz desztillált vízre van szükség, én természetesen csak ioncserélt vizet kaptam. Továbbá kell még maszkoló szalag, másnéven festő szalag, némi vízhatlan széles ragasztó és valami olyan ruha, vagy papírtörlő, ami erős nedvszívó hatással rendelkezik.
[link] [link]
Elsőként az antiglare fólia szélénél végig ragasztottam a maszkoló szalagot, mivel ennek a ragasztója nem tépi fal majd a szalagkábelek forrasztását az LCD panelről. Erre ráragasztottam a vízhatlan széles ragasztót, hogy védjem a víztől, amit kell.
[link]
A következő kép a már ázó felületet mutatja. Érdemes meglangyosítani a vizet és úgy beáztatni a ruhát, illetve papírtörlőt.
[link]
Na, itt már a fóliát tépem:
[link]
Félúton:
[link]
Fólia lent:
[link]
A maradék ragasztót el kellett távolítanom:
[link]
Végezetül pedig, a már szinte teljesen letisztított kijelző, a széleit még nem csináltam meg rendesen, de már majd szétvetett a türelmetlenség, hogy láthassam, mit csináltam:
[link]
Senki ne fogjon bele a dologba hűbelebalázs módjára, gondosan mérlegeljen, mit veszíthet. Máskülönben úgy jár, mint jómagam.
Most pedig, azt hiszem nézhetek új kijelző után.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- További aktív témák...
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Mobius 120P ventilátor kit (3 az 1ben) eladó /Garanciás/
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest