- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
arpii
tag
válasz
miki002 #3123 üzenetére
Én aztán tudom
Nekem az előkészületi stádium volt 2 év. Minden lehetséges forrást felkutattam már. Bőven vannak tapasztalatok közvetve, ennek ellenére én mindig gondolkodom új lehetőségeken. Kb. 4 éve folyamatosan születnek a DIY projektorok és 4 év az elektronikában őrületes fejlődést produkált, lassan alternatív megoldások is születhetnek ebből kifolyólag.
Másrészt, ha eljutnák odáig, hogy pl. egy komplett filmet meg tudjak rajta nézni, és nagyjából az elégedettség érzése töltene el, akkor azon nyomban kezdenék agyalni rajta, hogy na akkor nem is lett ez olyan rossz, akkor milyen lenne, ha szerválnák bele egy full-HD monitort, jobb lencséket, stb. Ez egy nagyon hosszú folyamat része lesz a jövőben.
Egyelőre csak és kizárólag az ár ami számít. És ha sikerül tipikusan sz*rból várat építeni, nem fogom rá sajnálni a több pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest