- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisss8
csendes tag
válasz
kaszaflora #3412 üzenetére
Szia, ez a könnykő elég érdekesen hangzik. Mikor szedik ki? Gondolom azért elég ambulánsan kezelni. Amit írtál a szemszárazságról a műtét után, az azt jelenti, hogy többet kellett volna cseppenteni, vagy csak "így jártál"? Vagy érzékeny voltál valamely szemcseppre, műkönnyre?
-
robesz87
tag
válasz
kaszaflora #3410 üzenetére
Szia!
Mik a tüneteid? Vagy hogyan állapították meg ezt a könny-követ?
-
andrisss8
csendes tag
válasz
kaszaflora #3368 üzenetére
Az általános UV védelem mindannyiunknál alap, nem kérdés. Tehát inkább napszemcsibe legyél, ha süt a nap, mint ne.
A lebenyes eljárásoknál a felszínt nem vagy alig érinti a kezelés, ezért itt nincs akkora para, mint a prknál, ahol lekapják az elész felszínt... Legalábbis ezt szűrtem le az egyik konrtollon
A kérdésedre válaszolva: én mindig nagyon védem a szemem, ha süt a nap, de nem hiszem, hogy ártasz a szemednek ha kifutsz a szabadba reggelente, hajrá. -
Moleman
addikt
válasz
kaszaflora #3368 üzenetére
Direkt gond nem lesz, de az UV védelem csökkenti a későbbi zöldhályog/szürkehályog kockázatát, legalábbis ezt mondta a doki az 1 éves búcsúzáskor.
-
Lzs88
újonc
válasz
kaszaflora #3252 üzenetére
ma voltam 1 hetes kontrollon. A doktornő megnyugtatott hogy azért nem éles a távollátásom és azért nem látom rendesen a táblákat mert a sivatag maga az oázis az én szememhez képest, úgyhogy másik műkönnyet ajánlott. Bár elmondta hogy mindenkinek más válik be, eddig Ocutears-et használtam, most az Optive-ot ajánlotta illetve napi 3x Cornere gélt. Mivel nem érzem, hogy száraz lenne a szemem azt mondta onnan fogom tudni, hogy nekem melyik jó, hogy tisztulni, élesedni fog a látásom. Bár leolvasásnál így is 120%-ra teljesítettem, dehát mondtam neki hogy nem a közeli távollal vannak problémáim hanem ennél a táblánál távolabbi dolgok elolvasásával. Most tesztelem ezt a szemcseppet aztán meglátjuk... majd meséljetek, hogy nálatok mi a helyzet.
-
andrisss8
csendes tag
válasz
kaszaflora #3252 üzenetére
Ez szép! Nekem kellett még egy nap, de a másnap este éles volt minden, mint a tű. Te éreztél nyomást a szemeden amikor a lebenyt készítették? Nekem nehezen hitték el, hogy nem, pedig nem.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
kaszaflora #3126 üzenetére
Köszi a hsz-t, jó olvasni hogy nem szűnik meg a közelre éleslátás.
Bár biztos egyéni adottságok függvénye is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- Megújult a PROHARDVER!
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Notebook hibák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest