- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lzs88
újonc
válasz
Ricco_hun #3283 üzenetére
Hát nem tudom ezt a 120%-ot mi alapján mérik, de egy előző hozzászólásomban írtam le hogy a távoli távol azt jelenti nálam hogy ha előttem megy egy autó közvetlenül akkor látom a rendszámát, ha már a kicsit előrébb van akkor nem. A táblákat az út mentén is csak akkor tudom gond nélkül elolvasni ha már szinte majdnem mellettük haladok el. Kontaktlencsével ezeket a dolgokat még tisztán láttam. Ezért kérdezem, hogy műtét után tapasztalt-e bárki is ilyet és ha igen akkor mikorra szűnt meg? Az emberek arcát se látom olyan távolságból mint lencsével. Sokszor nem is vagyoj biztos benne hogy kit látok amikot szembe jön. Kb 10 méterig olyan éles a látásom mint anno lencsével. Utána mosódik
-
Lzs88
újonc
válasz
kaszaflora #3252 üzenetére
ma voltam 1 hetes kontrollon. A doktornő megnyugtatott hogy azért nem éles a távollátásom és azért nem látom rendesen a táblákat mert a sivatag maga az oázis az én szememhez képest, úgyhogy másik műkönnyet ajánlott. Bár elmondta hogy mindenkinek más válik be, eddig Ocutears-et használtam, most az Optive-ot ajánlotta illetve napi 3x Cornere gélt. Mivel nem érzem, hogy száraz lenne a szemem azt mondta onnan fogom tudni, hogy nekem melyik jó, hogy tisztulni, élesedni fog a látásom. Bár leolvasásnál így is 120%-ra teljesítettem, dehát mondtam neki hogy nem a közeli távollal vannak problémáim hanem ennél a táblánál távolabbi dolgok elolvasásával. Most tesztelem ezt a szemcseppet aztán meglátjuk... majd meséljetek, hogy nálatok mi a helyzet.
-
Lzs88
újonc
Sziasztok! 1 hete voltam a Focusmednél Visumax kezelésen. A bal szemem -5.25, a jobb szemem -5.50 volt, előtte 20 évig csak kontaktlencsét viseltem, szemüvegem nem volt. Egyenlőre az a tapasztalatom, hogy éles a látásom, de kontaktlencsével távolabb láttam élesen. Lencsével vezetés közben jobban láttam a rendszámtáblákat, a konyhában lévő digitális órát is nehezebben látom ami kb 10 méterre van a kanapétól. Akinek ilyen műtéte volt tapasztalt valami javulást idővel? Mivel még csak 1 hetes vagyok reménykedem mivel azt mondták hogy ingadozó lesz a látásélesség az elején, de én ingadozást nem érzek csak azt hogy távolra kevésbé éles a látásom mint lencsével. Előre is köszönöm ha megosztjátok tapasztalaitokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Windows 11
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Apple MacBook
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Használt VGA / videókártya ajánló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Anime filmek és sorozatok
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest