Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ariadne
őstag
Mondd nekik is feltétlenül, hogy még romlik a szemed, mert attól függetlenül simán alkalmas lehet a szemed a műtétre, nem is ez a gond. Csak az, hogy felesleges megműttetni, ha úgyis romlik. Azt senki nem fogja tudni megjósolni, hogy meddig romlik a szemed, ez egészen biztos, ez teljesen egyéni sajátosság.
Van itt is olyan, akinek Debrecenben műtötték, biztosan ott is túl vannak már jópár ezer műtéten, ilyen szempontból nem hiszem, hogy lennének különbségek. Jórészt úgyis a gép végzi a műtétet, a legfontosabb részénél nincs emberi beavatkozás. Azt meg csak remélni lehet, hogy nem windowsos a masina, és nem lesz kékhalál műtét közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Motoros topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkumulátorral, extra ND szűrőkkel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- DJI Smart Controller drón távirányító (RC-RM500)
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest