Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acheron
őstag
válasz
Btamas81 #4086 üzenetére
Nem vitatkozom ezzel, kb igazad van, főleg azzal, hogy nálam nem lesz kihasználva. ez nem kérdés. Sajnos belső indíttatás, hogy muszáj mindenből az adott körülmények között elérhető lehető legjobbat becélozni, hála az égnek ennek jelenleg nagyon akadálya sincs. Alapvetően hiszek az újabb, jobb nevű valóban jobb koncepcióban, de nem vagyok fanatikus (műszaki embernek tartom magam, észérvekkel meggyőzhető vagyok
)
Egyébként pedig, ahogy most édesanyámnál kell felvágnom egy jó adag fát, úgy lehet, hogy a környéken másoknak is kellhet ilyen szolgáltatás, mit lehet tudni, lehet hamarosan kell egy masszív masina, ami nem ijed meg 5 - 10 erdei köbméter fától
Igaz, akkor már nem egy gép kell, ne legyünk naivak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest