- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stihl024
junior tag
válasz
Pillerb #1221 üzenetére
Sajnos én tudom. Gyárilag ennek a gépnek szűkítve van a forgattyúsházban lévő felömlő rész.Ki lett bővítve és a gyári 12-es karbi helyett kapott egy 15 ös másikat.Ott a bibi,hogy a légszűrőidom furata 11-es még csak a 12 -est sem éri el. Így a levegőmennyiség kevés a 15-ös karbinak .Benzin fúvóka nagyobb a 15-ös átmérőhöz van kitalálva úgy jön neki össze az 1.14 körüli benzin-levegő arány.Ezt nekem itt nem sikerül összehozni.Raktam rá egy másik új karbit ,ezzel már nem füstöl annyira ,nerm áll le alapjáraton de ha utána húzom neki egy tekintélyes füst pamaccsal indít.Ez nem zavarna csak az egyenetlen alapjárat.Arra is gondoltam ,amikor bővítettem a felömlőt hiába tömtem ki az egész kartert papíral,mégis jutott be fémreszelék és hazavágta a a szimeringet nekem is.Hol a francba kapok Kasei-hez fingom sincs és van rá 2-3 napom +hétvége van ma szedem szét hétfőre sehonnan nem jön meg kedden meg megyek vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged