Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stihl024
junior tag
válasz
Pillerb #1221 üzenetére
Sajnos én tudom. Gyárilag ennek a gépnek szűkítve van a forgattyúsházban lévő felömlő rész.Ki lett bővítve és a gyári 12-es karbi helyett kapott egy 15 ös másikat.Ott a bibi,hogy a légszűrőidom furata 11-es még csak a 12 -est sem éri el. Így a levegőmennyiség kevés a 15-ös karbinak .Benzin fúvóka nagyobb a 15-ös átmérőhöz van kitalálva úgy jön neki össze az 1.14 körüli benzin-levegő arány.Ezt nekem itt nem sikerül összehozni.Raktam rá egy másik új karbit ,ezzel már nem füstöl annyira ,nerm áll le alapjáraton de ha utána húzom neki egy tekintélyes füst pamaccsal indít.Ez nem zavarna csak az egyenetlen alapjárat.Arra is gondoltam ,amikor bővítettem a felömlőt hiába tömtem ki az egész kartert papíral,mégis jutott be fémreszelék és hazavágta a a szimeringet nekem is.Hol a francba kapok Kasei-hez fingom sincs és van rá 2-3 napom +hétvége van ma szedem szét hétfőre sehonnan nem jön meg kedden meg megyek vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Vezetékes FEJhallgatók
- EA Sports WRC '23
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MotoGP & WSBK
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest