Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A magyar Duke Nukem 3D
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
Azért ez nagyon vicces, hogy te hülyézel le minket, közben rajtad röhög az egész PH!...

''csak vannak egyesek, akik nem tudnak válaszolni rendesen'' ----> Ezzel arra céloztál, hogy nem voltunk képesek működésre bírni a pincéből a nyomtatódat meg a szkenneredet? Mert azt már elismertem, hogy egyértelműen a mi hibánk volt, bocsánatot is kértem mindannyiunk nevében.
Amúgy nem azt mondom, hogy általánosságban alig van értelmes hozzászólás, csak azt állítom, hogy neked nincs egyetlen egy sem abból a párszázból. Mellesleg nem értem, miért csak nekem szólsz be, amikor még Den is azt ajánlotta, hogy azzal szórakozz, amivel egy idős vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest