Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vedit
csendes tag
-
Bencom
senior tag
-
Bencom
senior tag
felkészültem
hol voltál?
Elsős vagyok ma reggeltől az ARANY JÁNOS ÁLLTALÁNOS ISKOLA ÉS GIMNÁZIUMBAN!!!
ÉÉÓ!
nulladik évfolyam német nyelvi előkészítő.
Csak hogy képetek legyen az osztályról: 11fiú 22lány, két régebbi osztálytárs, az egyik lány, és a régi osztályban ő volt a LEGJOBB csaj.
Ebben az osztályban a legrosszabb!

ésatöbbi.. -
parandroid
félisten
haggyámá! azért mert idegesít, hogy visszabeszél ez a szemét ikszpé és az összes pereputtya és együtt megmondják jól, mit hova akarok menteni?
figyu, van, hogy kénytelen vagyok dolgozni a gépen, és akkor nem szerencsés, hogy össze-vissza van kutyulva minden. van ilyen kísérletezgető hajlamú ismerősöm éppen elég, sose működik náluk semmi rendesen és havonta telepítenek windowst. biztos jó dolog ez is, de én ehhez már öreg vagyok. én szeretek fölállítani egy jól működő rendszert és csak olyan dolgokra lecserélni az egyes munkafázisokat, amikben minél kevesebb a rizikó.
egyébként a letöltésvezérlőkre visszatérve: nagyon nem szeretem a flashgetet sem, de ezt találtam a legkisebb rossznak. és be kell látnom: hasznos jószág. -
parandroid
félisten
ej, de agresszíven akarunk itten segíteni kérem.

nézd, az az igazság, hogy megszoktam egy csomó dolgot úgy, ahogy használom, csak van néhány zavaró tényező. ezeknek az elhárításához szerettem volna segítséget kérni, mert ismerek ugyan megoldást, de az nem tetszik. van ez így. köszönöm a segítséget, de ez így nekem annyira nem jön be, bár biztos célravezető. amúgy nemigen hiszem, hogy itt a cégnél örülnének, ha mindenféle flashgetet telepítenék. amúgy tutira be lehet állítani egyszerűen, egyszer már sikerült, csak valamelyik újrainstall után elfelejtettem, hogy hol is találtam annak idejéna megoldást és hogyan is volt ez.
egyébként nem csak az explorert érinti és az internetes letöltéseket, egy csomó másik windows-os program is a windows alapkönyvtárait használja alapértlmezésben (hangrögzító, moviemaker, mittoménmégmicsoda). tudom, minek használom őket, amikor vannak ezeknél sokkal jobb programok is erre a célra? de én már csak ilyen láma vagyok...
[Szerkesztve] -
Bencom
senior tag
Ha ennyi volt, akkor máris hálás vagyok
!
Ha ez tanítás lett volna, akkor hálásan köszönöm, remélem nem buktam meg, s tanulok tovább, de mostmár csak magamtól.
Köszönök mindent Gambitnak és a csapatának, máris okosabbnak érzem magam.
Na, mostmár ugye lehet béké?
Én már szeretnék végre nyugton maradni, további hibáimat figyelni fogom, és megértéseteket és türelmeteket előre is köszönöm!
Szóval akkor béke?
-
Bencom
senior tag
-
-
Bencom
senior tag
Látod, ebben különbözünk:
Én nem rohanok egyből a moderátorokhoz sírva, hogy Te állandóan kekeckedsz, pedíg már jóval ez előtt meg kellett vlna tennem.
Különben nem mondhatod, hogy nem kértem bocsánatot, csak te olyan überfaszajaninak képzeled magad, hogy nem veszed figyelembe, pedíg téget ugyanúgy kidobhatnak, mint engem.
Sőt!
Nem én kötekszem ,hanem próbálom védeni magam-hála neked-sikertelenül...
Mod: A lámatopic nem erre való!
[Szerkesztve] -
L3zl13
nagyúr
Mondjuk valóban az. Nekem érthetetlen okból magától elindult éjszaka, mikor este mindig lelőttem. Reggelre megint ott virított a tray-en.
Először arra gondoltam, hogy átállok ICQ Lite-ra, de aztán mielőtt léphettem volna közbe jött egy win reinstall, és nem raktam fel egyiket sem.
-
kamikaze boci
őstag
Nem idéztem volna TexT-Boyt, ha nem éppen ő, éppen itt ferdítette volna el a tényeket. Egyébiránt itt a topik, eldöntheted, ki a láma:
Bővebben: link
Jim Tonic további megnyilvánulásaival nem találkoztam, mosom kezeimet
-
G@ben
addikt
Igazad van, csak most jó napom van és segítek, akinek tudok. Tényleg furcsa az, hogy ha alap dolgokat nem tud az ember és a bonyolultakat is hirtelen tudni akarja. Autót sem úgy kezdünk vezetni, hogy odaadják a kocsit, hogy próbálj meg menni vele, hanem megmutatják, melyik a gáz, fék stb. Alap dolgok hiányoznak sajnos (olvasás, google), ezeket kéne először alkalmazni, csak vannak türelmetlen emberek, akik mindent azonnal akarnak minimális munkával.

-
-
G@ben
addikt
Ebben igazad van, hogy olvasni, olvasni, olvasni. Én is rengeteget olvastam a PH-t és tényleg csak akkor kérdeztem, ha az olvasás után sem tudtam valamit. Kb 1 év intenzív olvasás után abszolút hozzánemértő szintről olyan szintre jutottam el, hogy nehezen tudnak átverni, szóval hasznos dolog az olvasás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN ZSÍR ÚJ MSI RTX 5080 16G INSPIRE 3X
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ésatöbbi..

)

ÁÁÁÁÁ!