- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencom
senior tag
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Téves, hülyegyerek, nem akartam központban lenni, csak vannak egyesek, akik nem tudnak válaszolni rendesen, aztán rád szálnak, és nem hagynak békén, majd a vége az lesz, hogy nyitnak egy ''Cikizzük Bencomot'' című topicot, és ez még a jobbik eset, mert Gambit mindenhol fetünik, amerre járok, és mindenhol elkezd szekáln.
Magyarul fanatikus hülyegyerek, és azt írja, alig van értelmes hozzászólás, de ebből is kiderül, hogy mindenki magából indul ki:
Szerintem az sem normálisabb, ha valaki válasz helyett kb. 100 hozzászólást használ fel arra, hogy össze-vissza szekáljon, meg hasonló kicseszéseket ezközöljön, mellesleg teljesen igazságtalanul.
És azért, mert nem tudok valamit, még nem kell közellenséget csinálni belőlem, mert Te/Ti sem vagytok mindentudók: Lásd senki sem tökéletes.
És ezzel szeretném végre lezárni ezt a szek-sorozatot, mert qrvára unom, hogy rajtam töltitek ki a dühötöket, meg velem űzitek ez az unalmat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest