- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
mejte
csendes tag
ez a wheeler dealers-ös izé az, ami a discovery-n megy?
annak a lancia-snak az első részét láttam, a másodikat meg bebuktam, mert láma módra aszittem nem közvetlen utána adják, és mégis...
szal nagyra tudnám értékelni, ha valahogy eljutna hozzám
elméletileg abban a gépben ''tesztelik''... bár nemtom ez mit takarhat, mert se a műsorvezető csávó se a mike-spanja nem tűnik elég tökösnek, hogy kezelésbe vegye a kiselefántot
a varázsgömbösre meg, mint azt msn-en is jeleztem, kis gondolkodás után rájöttem, hogy szemfényvesztés
ja, látom te még fizetni is hajlandó lettél volna, hogy a corps-é legyen Robaj
hamarabb kellett volna elkezdenem menedzselni a gyereket, most dúsgazdag lennék, ismervén téged
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Beszámítás! Asus TUF A16 FA608UH FHD Gamer notebook - R7 260 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Pixel 7 eladva
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest