- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- bambano: Bambanő háza tája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
válasz
Csabroncka #28446 üzenetére
Meg azt is érdemes lenne felmérni, hogy nem-e salakbeton, vagy kohósalak volt felhasználva az építés során.
Volt munkatárs is vett egy kádárkockát, aztán lehetett taligálni kifelé a sugárzó aljzatot a házból.A felújítás összege is egy nagyon tág intervallum, ami a lelakottságon kívül attól is függ, hogy mennyire akarja kimaxolni. Sokan annyit újítanak, ami szükséges egy tessék-lássék kinézethez.
Ha kimaxolod (és ez alatt nem azt értem, hogy napelem, medence, jakuzzi, minden automata, stb...) annyira, hogy tényleg patika legyen kívül, belül és az udvart, kerítést is normálisan megcsinálod, akkor az nagyon sok pénz lesz, 40+ millió, de lehet bőven alá lőttem.
Nekem azért erős a gyanúm, hogy ennél a háznál, ha mindent jó minőségben meg akarsz csinálni, akkor a falak maradnak, meg esetleg a tetőn a gerendák, esetleg a fűtés csövek. Minden más nulláról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- Nagyon meghúzza a nadrágszíjat az Intel
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged