Hirdetés
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
En is jarok autoval. Es pont azert szeretnem, hogy az autozas dragabb legyen, hogy az autozas erdemben vegezheto tevekenyseg legyen. Jo 15 eve tok jo volt autoval kozlekedni Budapesten, elsosorban azzal osszehasonlitva, amilyen azota lett. Ugyan harom eve napi szinten nem vezetek Budapesten, de azert az sokat elarul nekem, hogy ha Egerbol odamegyek, akkor az ut fele idoben Budapesten telik el, hacsak nem hetvegen, vagy ejszaka megyek. Ebbol arra merek kovetkeztetni, hogy legalabb annyira szar, mint 3 eve. Akkor en fogtam es at is szoktam a BKV-ra. Konkretan gyorsabb es kenyelmesebb volt. Nyilvan ehhez az is jol jott, hogy az uj munkahelyem egy jarmuvel megkozelithetove valt. Bar utana meg koltoztem varoson belul, akkor mar ket jarmuvel kellett menni, de nem tertem vissza az autora. Es nem bantam meg. Most meg foleg gyalog kozlekedek, autoval akkor, ha valamit akarok Budapesten.
A kornyezeti hatas meg hatalmas problema az autoknak, meg akkor is, ha pontosak a szamok amiket irsz. Ugyanis az autok lokalisan szennyezik a kornyezetet elsosorban, egeszsegugyi karos hatasukat a felhasznalas helyen fejtik ki. Ez a resz kapasbol hatalmasat tud javulni, ha no az elektromos verdak aranya. Szoval de, ha eltunne az osszes benzin/dizel szemelyauto, azzal lokalisan hatalmasat javulna a levegominoseg. Bar Budapesten belul a hajok is nagy problemanak tunnek ilyen szempontbol.I am having fun staying poor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Lexus, Toyota topik
- Elite: Dangerous
- Háztartási gépek
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest