Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
En is jarok autoval. Es pont azert szeretnem, hogy az autozas dragabb legyen, hogy az autozas erdemben vegezheto tevekenyseg legyen. Jo 15 eve tok jo volt autoval kozlekedni Budapesten, elsosorban azzal osszehasonlitva, amilyen azota lett. Ugyan harom eve napi szinten nem vezetek Budapesten, de azert az sokat elarul nekem, hogy ha Egerbol odamegyek, akkor az ut fele idoben Budapesten telik el, hacsak nem hetvegen, vagy ejszaka megyek. Ebbol arra merek kovetkeztetni, hogy legalabb annyira szar, mint 3 eve. Akkor en fogtam es at is szoktam a BKV-ra. Konkretan gyorsabb es kenyelmesebb volt. Nyilvan ehhez az is jol jott, hogy az uj munkahelyem egy jarmuvel megkozelithetove valt. Bar utana meg koltoztem varoson belul, akkor mar ket jarmuvel kellett menni, de nem tertem vissza az autora. Es nem bantam meg. Most meg foleg gyalog kozlekedek, autoval akkor, ha valamit akarok Budapesten.
A kornyezeti hatas meg hatalmas problema az autoknak, meg akkor is, ha pontosak a szamok amiket irsz. Ugyanis az autok lokalisan szennyezik a kornyezetet elsosorban, egeszsegugyi karos hatasukat a felhasznalas helyen fejtik ki. Ez a resz kapasbol hatalmasat tud javulni, ha no az elektromos verdak aranya. Szoval de, ha eltunne az osszes benzin/dizel szemelyauto, azzal lokalisan hatalmasat javulna a levegominoseg. Bar Budapesten belul a hajok is nagy problemanak tunnek ilyen szempontbol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos fejegységek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Windows XP
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest