Hirdetés

2024. július 2., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23256) adalbert1 válasza Drizzt (#23253) üzenetére


adalbert1
veterán

Egy régi (1900-1940 között épült) házban lévő, 80-100 nm-es lakás mennyi gázt használhat éves szinten?
Illetve ezeknek az épületeknek a korszerűsítése gondolom kimerül abban, amit lakáson belül meg lehet esetleg csinálni, szigetelve jó eséllyel sose lesznek, illetve sok esetben nyilászárót se lehetne cserélni, vagy klímát felrakni (ez pontosan hogy van szabályozva)?
Mert ezt olvasva elgondolkoztam, hogy egy jobb környéken lehetne egy ilyet venni majd, ha tényleg csökken a kereslet és ezzel talán az árak is, kérdés, hogy fel lehet-e úgy újítani, hogy eléggé energiatakarékos legyen.

Az egyik kedvenc hirdetésemnek tovább emelkedett az ára, lasan eléri a 2 millió/négyzetmétert. Tippre ezt a lakást már vagy egy éve árulhatják, és azóta olyan 20 milliót nőtt az ára :)
Kíváncsi lennék, hogy mi lehet az eladó startégiája, tippre a majd csak jön valaki, aki majd elviszi ennyiért is?
Ennek is szép ára van - azért szerintem ezen a környéken ez a nm ár nagyon nem reális, de lehet, hogy ezt csak én érzem így.
Ez is jó hirdetés, csak épp az nincs benne leírva, hogy a szomszéd telken most indul egy többszáz lakásos társasház építése, szóval ha esetleg arra néz, akkor a következő 1-2 évben kevés nyugalma lesz az embernek, illetve ha megépült, akkor már parkolni is eléggé lehetetlen lesz a környéken. Azt a telket is kisajátíthatta volna az önkormányzat (mint az újlipótvárosit), és lehetne ott egy park, vagy sportpálya, vagy hasonló - helyette még jobban be lesz építve a környék, és még élhetetlenebb lesz.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.