Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Winner_hun #5796 üzenetére
Olvastam ezeket.
Akkor Te vagy Panther keresorobotja....
-
-
kircipeti
senior tag
Szerintem emiatt nem kell aggodnod. Jelolgetni fog majd, ha ugy erzi. Vidd sokat setalni, hogy jo kondiban legyen es sok uj szagot megismerjen. Elobb-utobb celba fogja venni valamelyik villanyoszlopot
deicide: Raadasul dupla farkaskorom, azigen. Kerunk majd rola makro kepeket nepbosszantas gyanant
A kormot nem kell roluk vagni? Vagy azt is tudja valahogyan koptatni?
Pont tegnap lattam a kutyasuliban ket termeszetes nemet dogot, nem volt semmilyuk sem levagva. Bitang egy allatok, nem kell hozzajuk hajolgatni, ha meg akarod simogatni
Meg volt egy moszkvai orkutya-kaukazusi hazassag frigye is. Ramordult a Gonzora, aki ment volna ra vissza, de sikerult visszarantanom, mielott megolette volna magat
-
lorcsi
veterán
-
Eagl3
veterán
válasz
Winner_hun #5790 üzenetére
Boxerem most 8,5 hónapos és még nem emli a lábát, a vele kb. egyidejű (igaz jóval kisebb termetű) társai már jelölnek.
-
Eagl3
veterán
A ti kan kutyáitok hány hónapos korától emelte a lábát ill. lett ivarérett?
deicide: Szép mosolygós pofája van
-
deicide
veterán
válasz
kircipeti #5784 üzenetére
Keresgélek még, talán lesz egy-kettő...Dupla farkaskörme van ráadásul, az egyik csak egy lifegő bőrdarab, a másik az csontos.
Bibby: Eddig mindegyik állatorvos ezt mondta, akinél oltatni voltunk...
Azonban a dupla farkasköröm fajtajegy, így kiállításon, versenyen kötelező a megléte, ahogy egy-két éve már a fülét sem szabad vágni, mert az is kizárást von maga után. Mondjuk a füle nekem így sokkal jobban tetszik, így olyan nagy mafla.
-
-
válasz
tr00p3r #5779 üzenetére
Miert, mivel eteted?
Roni kutyam is fajtatiszta, torzskonyv nelkul, pedig lehetne neki, mert a szulei mind azok.
Mikor elhoztuk a tenyesztotol, ugy gondoltuk nem lesz ra szukseg es nem is volt eddig. Szerintem nem is lesz ezutan se, max szettepne a birokat ha arrol van szo.
Termeszetes, hogy a csalad resze lesz egy kutya, legalabbis szerintem.
(#5781) deicide Jo kepek, ha van meg csak batran.
-
lorcsi
veterán
sziasztok
szept óta van egy új kutyusunk, németjuhász keverék
most oylan 9 hónapos
nagyon szereti a régi rossz pulcsikat és egyéb anyagokat cibálni
olyat szoktunk játszani hogy ellenhúzza és húzd meg ereszd meg dolgot..
az lenne a kérdésem, hogy ettől lehet e később agresszív ?most lenyugszik utána és hagyja hogy dögönyözzük
de nem szeretném túlzásba vinni -
tr00p3r
addikt
Köszönöm mindenkinek!
-
doc
nagyúr
szeretne esetleg valaki egy cuki kiskutyat?
[link] -
tr00p3r
addikt
Sziasztok Kutyabarátok és tulajok!
2 hete én is végre gazdi lettem! Kaptam a feleségemtől születésnapomra egy Golden Retriever kislányt. A neve Molly lett és 2010.01.12.-én született. Régi álmom vált ezzel valóra. A gyerekeim is nagyon örültek neki. Íme egy kép: [link]
-
Bibby
addikt
Nem mókás videó topik, de azért hátha más is nevet rajta egyet.
[link] -
kircipeti
senior tag
válasz
total90 #5766 üzenetére
Az nem baj, ha tart is valamitol
Gonzo regebben valosaggal megvadult a kesztyuktol, mindig elkapta es probalta leszedni rolam. Ez mostanra mar nem ilyen durva, de azert ket par kesztyumet lenullazott. Ezenkivul meg egy csomo munkaskesztyut tepett szet/asott el kulonbozo helyekre.
-
total90
veterán
válasz
kircipeti #5765 üzenetére
Ez a cső már össze volt kötve, mert repedezett, törött... csak ő szépen szétszedte és hurcolászta mindenfelé
Egyébként valóban jó erőben van, igencsak tartani kell ha megránt ha sétáltatom. Kicsinek nagyon duci volt, igaz akkor lusta volt mindenre, most meg le sem lehet lőniPöcöknél a kesztyű olyan mint Gonzónál a levegő spray, kicsi korában kapott a valagára és azóta ha kesztyűt lát nyugi van
-
kircipeti
senior tag
válasz
total90 #5764 üzenetére
Lehet menni uj locsolocsoert az Obi-ba
Nagyon jo eroben van, latszik rajta.
Gonzomat most arrol a rossz szokasarol probalom leszoktatni, hogy ha meghallja/megerzi, hogy setalni megyunk, akkor ne nyissa ki elore nekem a bejarti ajtot es varjon az ajtoban, hanem legyen turelemmel, amig kimegyek en az ajton. Az a modszer, hogy ha kinyitja az ajtot, akkor kitessekelem (levegospray fele nyulok, ami mar reg nincs ott) megdicserem, becsukom az ajtot. Keszulodok tovabb, ha megint bejonne, akkor ujra. Meglatjuk sikerul-e. Majd beszamolok.
-
kircipeti
senior tag
Vegyel egy jogging szettet. Valaki mondta, hogy olyan mintha setalnal, kozben meg futsz.
-
-
válasz
deicide #5755 üzenetére
Majdnem rakerdeztem milyen fajta, de visszaolvastam a hsz-eid es mar irtad, h Beauceron.
Baromi jol neznek ki ezek az ebek, mintha egy barna kutyat beledobnal egy nagy vodor hamuba es imitt-amott jobban osszekenne magat.kircipeti Jol nyomjatok vazze.
Eleg fegyelmezett a Gonzo, ha ezt meg tudjatok vele csinalni. En tuti 20 meter utan a korhazban kotnek ki a Ronival.
-
golyani
őstag
válasz
kircipeti #5751 üzenetére
angol cocker spániel.
meg az autó sem annyira új neki karácsony óta meg van látta is szagolta is meg is jelölte. és általában amikor beállok az udvarra akkor körbe rohangál rajta végig szimatolja, tehát ismeri az autót. onnan gondolom h szimatol, mert amikor páran megyünk valahova és utána állok be akkor nem csak a bal első ajtón van mancsnyom hanem más ajtókon is. ezt a fújkálós dolgot ki fogom próbálni, csak szereznem kell légsprét
-
kircipeti
senior tag
válasz
Winner_hun #5748 üzenetére
Mindegyik utalja. Ezert kell inkabb mellefujni, a hangja is eleg neki.
En ezzel a modszerrel szoktattam le hellyel-kozzel a Gonzot arrol, hogy ne lepkedjen/nezelodjon befele a lakasba, ha jovunk-megyunk az ajton. Kozvetlenul az ajtonak dolve szokott aludni es ugye ha nyilik az ajto, akkor neha "veletlenul" beesik es beteszi a labait. Parszor kellett csak fujnom, nagyon hamar megtanulta. Mivel mindig ugyanoda tettem a sprayt az ajto melle, igy mar eleg abba az iranyba nyulnom a kezemmel es megy is kifele
Persze a spray mar reg nincs ott, de mukodik a dolog.
golyani milyen fajtarol van szo egyebkent? Szerintem egyebkent nem a kilincset akarja szagolgatni, hanem be akar nezni az ablakon, de valoszinuleg csak addig er fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest