Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nem kell valakinek kiskutya? van egy aug. 29-i szuletesu feher kis spitz, a fejen ket kis fekete folttal, illetve 8 nappal idosebb fekete keverek kutyus
-
doc
nagyúr
szeretne esetleg valaki egy cuki kiskutyat?

[link] -
doc
nagyúr
a nagyon pici kutyakkal azert vigyazni kell, rettento kenyesek tudnak lenni, raadasul tobbnyire betegesebbek is a nagyobbaknal
hugomnak maltai selyemkutyaja van, egy par napon belul elpusztult, a masodik is szinte teljesen eletkeptelen volt, mig vegre egy harmadik helyen talalt egy egeszseges kutyust, akivel hal'istennek azota sincs semmi baj
bar teny, hogy a keverek kutyak (ugyanugy mint minden fajnal) ellenallobbak es egeszsegesebbek mint a fajtatisztak, csak ugye nem nagyon lehet megmondani elore, hogy mire szamitson az ember...
-
doc
nagyúr
eladosorba kerutek a csoppok
-
doc
nagyúr
Ismet vannak elado kis spitzeink
kepek
(a picikrol meg nincsenek fent kepek, de hamarosan felkerulnek) -
doc
nagyúr
remelem nem koveztek meg a reklamert, de nezegetni is jo oket

megszulettek, sot most mar szepen nonek a torpek
rosszak mint az ordog
-
doc
nagyúr
20K az egész kép, remélem nem baj hogy beszúrom

-
doc
nagyúr
ha már képek, raktam fel párat az aláírásomban szereplő oldalra, imádnivaló mackóformájuk van a picuroknak

-
-
doc
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
szerinted mit csináljak? igyekszem következetes lenni, bár rosszat csinálni nem szokott (a lakásba eleve ritkán vannak beengedve, meg amúgy sem "rossz"), ha ügyes (pl. odajön mikor hívom, stb) mindig megdícsérem
amúgy érdekes, de a mi kutyáink lesz@rják a petárdát meg úgy általában a durrogást, sőt, a vadászgörényünk is csak kíváncsian nézelődött hogy mi lehet az
-
doc
nagyúr
válasz
Pinya007
üzenetére
érdekes amit írsz, hogy szerinted fél tőled
a mi egyik kutyánk (a kicsik apja) is úgy viselkedik, mintha félne, ha nyúlunk felé hogy megsimogassuk mindig hátrahúzott fülekkel a földhöz lapul, pedig sosem bántottuk
emellett nem lehet tőle pl. begyújtani, mert bújik hozzám meg hízelek... -
doc
nagyúr
ide feltettem az első képeket, majd jönnek mellé az újabbak is ahogy cseperednek felfelé
aztán most már tényleg befejeztem a floodolást
-
doc
nagyúr
különösebben nem aggódok, biztos elmennek majd anélkül is, a szüleik is szépek, apucira azt mondta egy tenyésztő hogy vegyünk hozzá két nőstényt és álljunk neki tenyészteni, mondom hogyne

meg a spitz elég népszerű fajta, mutatós kis kutya. csak itt a környéken többnyire panelban élnek az emberek, a kollegám is most szeretne kutyát, de mivel kicsi lakásuk van mondtam hogy inkább vmi szobakutyát nézzenek ki, a spitz nem bír egy pillanataig sem nyugton ülni a seggén, a mieink is egyfolytában rohangálnak
csak hátha valaki szeretne hozzá könyvet. meg engem is érdekel, hogy utólag megoldható-e
-
doc
nagyúr
szívem szerint mindet, de már így is kész állatkert van itthon (kutyából is van három), úgyhogy mennek a háztól szegényeim... remélem jó gazdijaik lesznek
MOD: tényleg, ha már itt vagyok, valaki meg tudná mondani hogy törzskönyvet utólag lehet-e kérni, és ha igen hogyan? csak ha valaki azzal akarná elvinni a piciket, lehet hogy jó lenne
egyik szülőnek sincs, de a nagyszülőknek ha jól tudom van (az egyiknek tuti, de szerintem a többinek is jó eséllyel) -
doc
nagyúr
megszültünk

lett három gyönyörű kis vasgyúrónk, akik kb. napi 26 órát szopnak, szegény anyukát szárazra fogják szívni pár hét alatt
itt egy nem túl jó minőségű, este mobillal készült kép -
doc
nagyúr
válasz
Hajnal4040
üzenetére
ez így nem fog menni...
előbb töltsd fel vhova, utána a lenti "kép" gombbal tudod berakni -
doc
nagyúr
megszaporodunk

a minden jól megy, a kutyusunk holnap-holnapután lebabázik
ha valakit érdekel a Dunántúlon (Ajka környéke) kisspitz kölyök, jelezzen
nagyon izgulunk, első szülés lesz -
doc
nagyúr
válasz
Pinya007
üzenetére
pont tegnap voltunk a veszprémiben, de mindig csak lepkézünk hogy miket ki nem találnak...
pl. külön kanapé macskáknak, kutyáknak energiaital, stb
a múltkor pl. szép robogós disznóorrot
vettünk a kutyáknak, az egyik szokás szerint bedarálta, a másik meg - szintén szokás szerint - arrébvitte egy méterrel aztán többet nem is foglalkozott vele
ráadásul ahogy nézem - bár ez itt offtopic - az utóbbi pár hónapban durván feltöltötték a vadászgörényes készleteiket, eddig alig egy-két féle táp volt, most meg tele voltak, vettünk is egy adag jutalomfalatot a kis csöppnek -
-
doc
nagyúr
válasz
Levi123
üzenetére
nálunk is ez volt a picivel, csöndben volt, szépen elüldögélt, de mikor betettük az ideiglenes kartondobozába, egyből rázendített. kénytelenek voltunk beengedni a szobába, ahol gyorsan rászokott arra hogy a párnán, a fejünk felett aludt. nem valami szép nevelési módszer, de máshogy nem tudtunk aludni

aztán az volt még vidám, mikor lement wc-zni az ágyról, de olyan pici volt hgoy visszamászni már nem tudott, volt hogy ott nyüszögött szegény, de volt olyan is hogy befeküdt a fotel alá és ott aludt
nagyon helyesek tudnak lenni míg picik
csináljatok róla sok fényképet, mert nagyon gyorsan felnőnek! -
doc
nagyúr
válasz
Pinya007
üzenetére
igen, a keverékek sokkal egészségesebbek, ugyanúgy ahogy az embereknél, a kutyáknál is rossz a beltenyészet, a keveredés csak előnyt jelent
egyébként nekünk is van egy keverékünk a két spitz mellett
múltkor hazafelé autózva láttuk az út mellett, nagyon kicsit volt még, szegény úgy meg volt rémülve, hogy még enni sem mert, pedig főtt tarjával próbáltuk kicsalogatni a bokorból
aztán kb. 1 óra fogócska után sikerült végre elkapni. szegényemnek olyan szoros lánc volt a nyakán (spárgával összefogva, amolyan cigány-módra) hogy alig kapott levegőt
hazavittük, kivettük a kocsiból, ő meg egyből bebújt alá, de úgy, hogy ki sem tudtuk szedni, úgyhogy még a garázsba sem tudtam beállni. tettem neki az autó mellé enni- meg innivalót, de reggel ugyanúgy ott volt minden, úgy kellett letolni az autót róla, hogy el tudjunk menni munkába
párom elvitte az állatorvoshoz féreg- meg bolhairtásra, ő azt mondja hogy kb. 3 hónapos lehet
ki is tettünk egy cetlit az állatorvosi faliúsjágra, hogy ingyen elvihető, de nem kellett senkinek, az azóta eltelt kb. két hétben meg úgy megszerettük hogy már le is vettük a hirdetést
amúgy iszonyat gyorsan nő, már nem férne bele a hordozódobozba amiben állatorvoshoz vittük, tegnap mértük meg, 7 kg
jó nagy kutya lesz, ránézésre olyan óriás schnauzer forma, de a szőre az pulis, elég rendes génkeveredés lehet benne
-
doc
nagyúr
ha hány is az nem jó

nálunk mikor nem tudott wc-zni a kisebbik, bélkitüremkedése volt,de ő nem hányt
holnap mindenképp vidd el orvoshoz
nálatok nincs állatorvosi ügyelet?
monjuk mi kb. este 9-kor hívtuk fel, de nagyon jó fej dokink van, elmondta hogy mit csináljunk és be is jött
ugyanez volt akkor is mikor valami békát nyalogatott össze a kis lüke, és tisztára be volt lőve (habzott a szája, furcsán viselkedett, stb, jól megijedtünk...)
vagy ha gondolod, megadom a mobilszámát, csak ne mondd meg hogy honnan van
-
doc
nagyúr
válasz
ladybug
üzenetére
köszi a linket, elolvastam, kicsit megnyugtatott, úgy tűnik nálunk egy enyhébb fajtáról van szó, és mivel 2 év alatt most először láttam ilyet, nem is túl gyakori
azért az orvosnak elmondom, úgyis nemsokára visszük oltatni
szerencsére szájhabzás, erős rángatózás nem volt, csak görcs meg egy kis remegés. megpróbált felkelni is, de nem tudott stabilan lábra állni amíg el nem múlt a roham -
doc
nagyúr
elég rémisztő dolog történt tegnap a kutyámmal

az egész teste görcsben volt, még felállni sem tudott, meg remegett tetőtől talpig.
azt hittem, valami mérget evett, de aztán pár perc után rendbejött, de nagyon megijesztett szegényem...
mi lehetett ez? lehet hogy epilepsziás? úgy hallottam, kutyáknál sajnos elég gyakori
ha ez a baj, mit lehet tenni? -
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
advantix-et kapott a kutyus, ezt ajanlotta a doki bacsi. csak ugye ezt havonta kell, az meg maceras, ugyhogy most van par hetem rendes naykorvet nezni

-
doc
nagyúr
oké, köszi, meglátogatjuk a doktor bácsit

meg ha már témánál vagyunk: mit érdemes használni kullancs/bolha/egyéb élősködő ellen? van több fajta nyakra csöppenthető lötyi, ezek mennyire jók? tavaly kapott minden állatunk, de mivel baromi nagy bundájuk van (szép hosszú szőrű kisspitzek) elég nehéz észrevenni bennük ezeket a dögöket... -
doc
nagyúr
szasztok!
a kutyambol kiszedtunk egy orbitalis meretu kullancsot, a helyen pedig egy eleg csunya pup maradt. mit lehet/erdemes ilyenkor kezdeni vele? varjak es majd elmulik vagy van vmi gyogymod? -
doc
nagyúr
nem szeretne valaki hófehér kis spitz kölyköt? mátra környéki téma
-
doc
nagyúr
sziasztok!
itt még nem fordultam elő
két kutyusunk van, egy spitz testvérpár. képek: [link]
irtózatosan elevenek, képesek egész nap az udvar egyik végéből a másikba futni (ez oda-vissza van vagy 40 m
). az első képeken szegény Chip egy ilyen délelőtt után már totál kómás a szundi előtt , azért ilyen kába) a barna foltos pedig Vuk
a fekete keverékkölyök csak idegenlégiós, pár napra fogadtuk be miután az utcán találták, aztán sikerült neki gazdira lelni
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung kuponkunyeráló
- Diablo IV
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Fujifilm X
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![[link] [link]](http://bokorn.uw.hu/kuty/j/minijenny.jpg)