Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Winner_hun #5696 üzenetére
Koszi! Probaltam ugy valogatni, hogy taj es kutya is legyen benne. Amugy probalj relaxalni a szep havas taj lattan!
[ Szerkesztve ]
-
titán
Heten egyik nap magammal vittem a gepet, mikor kint voltunk Ronival a hatarban. Gondoltam irok ilyen innen jottunk/arra megyunk utikonyvet , de aki szemfules tudni fogja a kepekbol is, ezert inkabb jojjenek azok kommentar nelkul:
Bocsi a sok kepert, szerintem jok lettek, nezzetek meg oket!
Sajnos kicsi a limit itten" , ezert a tobbit mashova toltottem fel.
Erre szoktunk setalni delutanonkent. Kiraly nagyon! Nyugalom es csend van, tiszta a levego, nem jar erre senki, Roni batyo szabadon futkoraszhat es nekem se art a napi testmozgas + elvezem mikor onfeledten egyutt lehetek a kutyammal.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Ma hallottam, hogy egyik ismeros kutyaja meg nyirokmirigyrakos. Gyonyoru kan magyar vizsla, profi vadaszkutya es tessek, max 5-6 honapot adtak neki, tele van a nyaka is daganatokkal. Lehetne kemozni, 4 kezeles kellene, 100000/darab, ki is fizetnek erte, szarasig vannak penzel, de az is max 2-3 honappal novelne az eselyeit, gyakorlatilag menthetetlen a kutya. Sajnalom szegenyt, gazdajat nemkevesbe.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz HartgeH3-2.8 #5691 üzenetére
Csak akarni kell, meg lesz az. Ha tudnád hogy én mennyi időt vártam míg lehetett..
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Winner_hun #5689 üzenetére
Akkor egyben őszintén gratulálok a nagy kutyuhoz is Remélem egyszer nekem is lesz egy saját ha az élet és a sors úgy akarja majd..
Üdv.
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
degu
senior tag
Hat nemtom mi a fene volt az ejjel,de ugatott a bloki megallas nelkul!
Annyira orjongott,hogy be kellett zarni a hatso udvarba,mert nem tudtunk aludni tole...
Ketszer is kimentem,korulneztem,de semmit nem talaltam...verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Winner_hun
titán
válasz HartgeH3-2.8 #5688 üzenetére
Azért az a kicsi már nem is olyan kicsit, azok másfél éves képek [KLIKK]► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz Winner_hun #5675 üzenetére
Szeretnék egyszer egy rajzos német Juhász kutyát
Winner_hun : Őszintén gratulálok a kiskutyádhoz
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
kircipeti
senior tag
válasz V.Stryker #5684 üzenetére
En azert elobb azon aggodnek, hogy ne egymast egyek meg, aztan johet a kaja Ha a macska mar befeszkelte magat, akkor lehet nehezen fogja fogadni a kutya erkezeset, plane ha van mar valami (rossz) tapasztalata veluk. Eloszor szerintem mindenkeppen jol elkulonitve kellene taplalni oket, nehogy abbol is balhe legyen.
Ha van a kozeletekben allatmenhely, akkor megprobalhatnal onnet is kihozni egy joszagot.
Lauda: nyujtozkodni azt nagyon tudnak
[ Szerkesztve ]
-
degu
senior tag
válasz V.Stryker #5684 üzenetére
Nalunk a kutya,meg a macska kulon kajal!
Nagy haverok,de a kutya egyszeruen felreloki a macsekot,es amikor a macsek meg csak a nyammogasnal tart,a kutya mar be is falta a kajajat! Ezert a macska az eloszobaba,a kutya az udvaron kapja az ellatmanyt!verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
titán
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Párom húz ki egy kutyusért. Semmi kifogásom ellene, kivéve, hogy van egy macskánk és nem tudom, hogy lesz az étkezés,hogy egyik a másikét ne kajálja meg.
Tudtok valami oldalt tanácsolni, ahol ajándékba, kan, kistestű kutyust találnék? Lakásba lenne. Jó hír,hgoy kertes házban van a cégünk székhelye és oda lehet vinni, azért olyan rossz sorsa nem lenne.
Esetleg valaki tud ajándékba kutyust, ami megfelel a paramétereknek? Inkább hosszabb szőrűre pályáznék...vizslája volt anyáméknak, a szőre miatt a rövidszőrűt annyira nem támogatom.
-
-
kircipeti
senior tag
Mar parszor irtam, de az nem kulonosebben fogja ot zavarni, ha csak fojtja a nyakorv es ugyanugy csinalsz, ahogy a bornel. Pont ugyanugy fog huzni, max kohog, fuldokol kozben.
A fojtonal a lenyeg, hogy jol kell felrakni (jo iranyban, egeszen fel a fule tovehez). Rantani rajta egyet, hogy a labad mellett legyen a kutya kozvetlen, "labhoz" vezenyszo, meglazitod a porazt, megdicsered.
-
Skizz
addikt
Na összegezzük a dolgokat.
Felraktam ma a zsír új fojtót rá. Ugyanúgy induljunk sétára, mint eddig és majd leesik neki, ha fojtja a nyakörv, vagy csináljak valamit külön?
-
degu
senior tag
válasz Winner_hun #5671 üzenetére
Hat elvileg a kutyak nem olyan erzekenyek a fajdalomra,mint mi.
Masreszt hihetetlenul biznak az emberekben,raadasul,ha ott a gazdi is!
Az en Rexim,ha meglatja az allatorvost,mar iszkol be az oljaba,de ha sikerul kicibalni,mindent megadoan tur! Meg az injekciot is /a veszettseg ellenit pl.-pedig az a doki szerint eleg fajdalmas/ Amikor nagyon beteg volt,es mar csak itthon,utokezelesre kapta az infuziot /a kerti asztalon /meg meg is nyalta a doki kezet!
Most ez mi? Oszton,szeretet,vagy allati intelligencia?
Most,hogy parszor esett a havas-eso,a bloki szore teljesen elazott.Mivel a verandan egy szonyegen alszik/nem hajlando tolunk tavol,a hazaba aludni /feltem,hogy az ejszakai lehulestol megfazik.Fogtam egy kimustralt,kopott furdolepedot,es megprobaltam ledorzsolni.
Hat amikor eloszor rateritettem a lepit,majd osszeszarta magat,ugy megijedt,de miutan rajott,hogy nem bunti,hanem ledorzsolom a vizes bundajat,azota roppantul elvezi Ha meglatja a kezembe a lepedojet,mar csovalja a farkat,es rohan oda... ![ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
Skizz
addikt
válasz Winner_hun #5675 üzenetére
Az utolsó előtti az nagy kedvenc.
Lauda: "Majd ha vizesen is felall neki"...na te azt még
Más: voltam ma kutyabótban', mondom egy soros fojtólánc kőne, aszondja az mi? Mondtam, hogy viszlát.
-
Skizz
addikt
Gyááá, áll mindkét fülecske. Bár a bal még gyengus, hirtelen mozdulatoknál lifeg, de egész nagyfiús lett most.
-
titán
válasz Winner_hun #5672 üzenetére
Lol, nem csoda, h meg se nyikkant.
-
Winner_hun
titán
válasz Winner_hun #5671 üzenetére
Na vazze. A jobb hátsó lábát nézte közben meg a bal hátsó fájt Mindegy, megy szépen, ami van gyógyszer még megkapja meg pihen még egy hetet és nem lesz itt semmi gond
-
Winner_hun
titán
Délelőtt voltunk megint a dokinál, Brúnó meg se nyikkant az ellenőrzés alatt, elmúlt neki ez a fájás (elvileg), így még egy hét pihi aztán megint lehet sétálni menni.
Reggel még nem teljesen állt a lábára, legalábbis volt, hogy nem tette le, ezért lepődtem meg hogy nem reagál az ellenőrzésen.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
titán
válasz Winner_hun #5661 üzenetére
(#5660) Winner_hun En is szoktam neha vakkantgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz total90 #5657 üzenetére
Szomszéd most ment a kutyáival sétálni, előttünk álltak meg valamiért, Brúnó ugat, kimegyek, lapít, aztán ugat még 1-2-t, majd odajön hozzám, néz ki a kerítésen, teljesen izgatott, látszik hogy alig bír magával, erre ugattam egyet mire ő is ugatott egyet Kár hogy nem vittem ki a fényképezőt kamerázni, azt a türelmetlenséget öröm volt nézni Toporzékolt, forgolódott, ugatni akart de tudta hogy nem igen kéne de azért 1-2 vakkantás kicsúszott.
-
titán
válasz total90 #5657 üzenetére
Nagy franc az a kutya, mondjuk etetesnel figyelj oda arra, hogy utana par oraig ne nagyon ugrabugraljon, mert konnyen belcsavarodast kaphat. En tobbek kozt ezert is etetem este, nyaron mar huvosebb is van es utana csak hepazas van.
Roni akkor szokott hisztizni, mikor unatkozik vagy mar nagyon menne setalni en meg meg nem viszem.
(#5658) Winner_hun (mint nalatok a fejjel lefele fekves , ha emlekszel ra)
[ Szerkesztve ]
-
total90
veterán
Ma délelőtt volt melóm és csak dél múltával értem haza. Pöcök kutyám meg mindig délben kapja a kaját és már ki volt akadva nagyon. Mindegy, még rendezkedtem bent a házban és 3/4 1felé vittem ki neki a kaját és hisztizett Kijött, elcsavart a fejét és ugyan körülöttem mászkált, de nem jött oda Hehe, jót nevettem a kis dögnek
Aztán, amikor egy szintbe ereszkedett a kaja a fejével, akkor már barátok voltunk A ti kutyátok is szokott hisztizni?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
máyköl
veterán
-
titán
válasz Winner_hun #5650 üzenetére
Igazi rosszasag.
-
Winner_hun
titán
Mint a fogorvosnál, nyisd nagyra a szád és mondd: ÁÁÁÁÁ
Úgyis megfoglak ha leérsz
Akkor is felhozom a labdát
A kis labdát is felhozom
A boldogságtól megrészegülve a csúcson
Pucsítás
Szerintem valami van itt
Itt lesz az a labda!
Rosszul láttam / éreztem volna?
Lássuk csak még egyszer, kicsit alaposabban!
A szimatom nem csalt
-
total90
veterán
Az előbb kint voltam Pöcökkel majdnem másfél órát. Élvezi a hóesést és nem is akart bemenni a helyére. Még kajával is hiába csalogattam, be kellett vonszolni a dögöt
"Itt van valami...
...gyorsan belefekszek "Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
titán
válasz Winner_hun #5646 üzenetére
Van ilyen is, ez is egy verzio, tavoltartasnak igen jo , hisz az idegen nem tudja, h valojaban nem bantja a kutya, bar gazdi nelkul lehet nekiugrana. Nalunk a cegnel vannak olyan kutyak, h kapu nyitva, de ki nem mennek csak annak a vonalaban ugatjak az idegent, mikor bejon a kapun belulre azok is mennek a dolgukra, csesznek ra. Maximum akkor vedenek meg valamit, ha elesik bennuk az idegen a sotetben es jol beveri a fejet, amugy ki lehetne ramolni az egesz telepet, meg segitenenek is.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Erről jut eszembe hogy voltunk nyáron olyan helyen ahol a kutya egyből támadott amint a kerítéshez értél de ha bementél a kapun akkor mintha ott se lettél volna, ment a dolgára, esetleg megszimatolt, ha simogattad azt meg nagyon élvezte Szóval ki és bemenethez kellett a tulaj amúgy azt csináltál amit akartál ha már bekerültél
-
titán
válasz Winner_hun #5643 üzenetére
A ket kutya szoges ellentete egymasnak, a Bruno baratsagos maradt mindenkivel szemben, a Roni pedig a legszukebb csaladon kivul ellenseget lat mindenkiben es aszerint is cselekszik. De ez igy okes, pont olyan lett mindkettonk kutyaja, amilyennek szerettuk volna.
-
Skizz
addikt
válasz Winner_hun #5643 üzenetére
Bahh, én ezt nem szeretném. Nevelem, etetem, foglalkozok vele, cserébe védje a családot, bármi áron. Itthon is, séta közben is.
-
Skizz
addikt
válasz Winner_hun #5641 üzenetére
Ezt hogy érted?
-
Skizz
addikt
Lehet, hogy volt már róla szó, de megkérdezem ismét. Mikorra várható, hogy a kutya megkomolyodik annyira, hogy az idegenekben ne a játszópajtást lássa? Itt persze csak az emberekre célzok, kutyának, macskának kitekeri a nyakát, ha hagyom. Most volt amúgy jan. 31-én fél éves.
-
kircipeti
senior tag
válasz Winner_hun #5632 üzenetére
Remeljuk igy lesz.
Tavaly nyaron nekem azt mondta az allatorvos, hogy a hosszu, szaraz, kanikula sem tesz jot a kullancsoknak. A legjobb az lenne, ha permeteznek oket is repulogeprol, mint a szunyogokat.
-
titán
válasz Winner_hun #5636 üzenetére
Valami ruszki ver lehet benne, annyira kamalja a hideget. Ha fazik majd bemegy, o tudja, ho, beton nem szamit a Roninak se, amugy ilyenkor mar bent hepazik a kuckoban, vacsi megvot" edes a pihenes. Reggelig ki se jon, csak mikor megyek melozni, de holnap 9-10 elott nem szeretnek felkelni, addig o sem zavarkolodik, neha kijon es ugat parat ha idegent hall a kapu elott, aztan vonul is vissza dogleni.
Gonoszkodunk? Csinalj csak kepeket!
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Napközben a betonon feküdt meg néha a havon, éjjel is volt hogy a háza mellett
Látszik hogy fáj még a lába de olyan virgonc hogy hihetetlen, dolgozni se hagy, hátulról a két lábam közé bújik és bámul felfelé. Meg ráugrik a labdára és néz hogy mikor indulok felé. Van itthon jó hosszú másfél méter magas hófal, a labdáját beledobtam, utánaugrott, hasig besüllyedt és nézett Kár hogy nem volt nálam fényképező. Lehet holnap csinálok néhány képet, hatalmasakat képes alkotni a hóban
-
titán
válasz Winner_hun #5634 üzenetére
Nezegettem is az idokepen, erdekes amugy, nalunk a het mar eleg lajtos volt, az azelotti 2 het viszont eleg durva, napkozben -6 -8, ejszaka 10-12.
A Bruno most is kint alszik?
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz Winner_hun #5632 üzenetére
Ugy legyen. Felenk ma mar 4-5 fok volt, most is 3.
-
titán
válasz Winner_hun #5630 üzenetére
Biztos vagy ebben? Szerintem lesznek dogivel csak enyhuljon kicsit az ido.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Ez a hideg kellett már, nem lesz annyi kullancs tavasszal
-
titán
-
kircipeti
senior tag
válasz Winner_hun #5627 üzenetére
Gonzo valami reumas injekciokat kapott a combjaiba, amikor meghuztak neki. Hamar rendbejott belole.
Jobbulast Brunonak!
-
Winner_hun
titán
Most értünk haza, csak ha jól rémlik akkor azt mondták hogy csak húzódás mert a röntgen nem mutatott semmi komolyat. Kapott gyógyszert, jövő héten vissza kell menni kontrollra. Megint mondták hogy ritka jó csípője van, jó lenne gyakrabban ilyet látni + az idegrendszere is nagyon dícsérve volt, az is nagyon jó
-
degu
senior tag
válasz Winner_hun #5610 üzenetére
Remelem nem lesz komoly,de a blokik eppugy lehetnek reumasak,mint az emberek!
Az en kutyam is,mivel mar elmult 8 eves a mellso labait,vallat idonkent fajlalja.
Onnan gondolom,hogy ilyenkor alig tud felvanszorogni a lepcson.Pedig egyebken nagyon rohangalos! /Egesz nap orjaratozik.Mivel sarokhaz a mienk,nagyon elvezi,amikor kifujt a megugatas az egyik oldalon,szelveszkent atszaguld a masik oldalra,es ismet szorakozhat... /
Egyebkent igen gyakran a ket mellso labat kinyujtva lehasal,nyujtozkodik.Ebbol gondolom,
hogy izuleti problemaja lehet...verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
-
total90
veterán
Pöcök még nem nyírt ki macskát, de eddig kétszer kellett kivennem a szájából. Az egyik, amikor még 3 hónapos volt. Akkor a szomszéd kis macskáját kapta el. Mondjuk nem volt nehéz, annyira kicsi volt, hogy menni alig tudott. No, azóta nem jött át
A második eset nem olyan régen, 2-3 hete volt. Akkor is a szomszéd macsek volt az áldozat, de nem a régi, ez friss hús volt No, ezt nehezebben engedte el, meg a barom macska is karmolászott.
Megharapni ilyenkor úgy sem fog, olyanért (játék volt a kezembe és az egész kezem kellett neki nem harapott meg végül is, de azóta bármit kiszedhetek a szájából és nem mer bántani) már kapott és azóta nem csinálja.Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Skizz
addikt
válasz Winner_hun #5620 üzenetére
Régen sokat, ma már nem igazán. Most már csak labdázunk, meg bunyózunk.
-
titán
válasz Winner_hun #5617 üzenetére
Koszi Winner, ezt nem olvastam!
Skizz A kesztyure maskepp reagal, szerintem nem is tudja, h abban bent a kezed, orulok, h kinotte ezt a harapdalos korszakat!
[ Szerkesztve ]
-
-
titán
válasz Winner_hun #5613 üzenetére
Most alakul at ilyenne [link]
-
Skizz
addikt
válasz Winner_hun #5610 üzenetére
Pont ugyanez volt nálunk nemrég. Pár napig fájlalta az egyik lábát, aztán rendbe jött viszonylag gyorsan. Mai napig nem tudom, mitől volt.
-
titán
válasz total90 #5594 üzenetére
Elhiszem, Roni is ha begozol futkoraszik fel-ala padlogazon, meg elkezd lukat asni, en meg direkt beledontom, nagyon elvezi. Macska nalunk is slager, mondjuk a szajabol nem vennem ki, eddig ahannyal osszehozta a sors mindegyiket kinyiffantotta.
Telleg milyen duci volt, mint egy kismacko.
(#5610) Winner_hun Neha nalunk is elojon a mellso labaval, aztan elmulik. Ha hetfoig nem hagyja el irany a dokesz.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Brúnó bal hátsó lábát pár napja kicsit emelte, most meg már nagyon. Van hogy rá se lép, úgy közlekedik. Mitől lehet? Tappancsába semmi, átdögönyöztem mindenhol, meg se nyikkant, oda se kapott, ilyesmi külső behatásra tünetmentes. Amikor kicsit emelte akkor azt hittem hogy amikor rohangáltunk és a havos talajon borult egy jókorát, esetleg meghúzhatta és majd elmúlik. Akkor a járásnál nem is lehetett látni hogy gond lenne, sétálni is voltunk többször, akkor se látszott hogy fáj neki. Most már látszik. Valakinek ötlet hogy mi lehet? Hétfőn azt hiszem megyünk az orvoshoz
-
Skizz
addikt
Gyerekek ez a hó odavág. Ahogy elkapja a focilabdát a térdig érő hóban, az keményebb mint az atomháború. Ha macskát kapna így el, akkor biztos törne 1-2 csontja.
-
Cane
őstag
Köszönöm a válaszokat!
Megpróbálkozunk a trükkökkel! A fejleményekről hamarosan beszámolok, de már holnap gyakorlás!
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
ToBeY
nagyúr
Ez szeparációs szorongás (azt hiszem így hívják) Szoktak adni spektrumon egy kutyás műsort (It's Me or the Dog ) abba foglalkoznak ilyesmivel.Úgy oldották meg hogy a gazdik felöltöznek és kimennek egy kicsit. Majd vissza a lakásba,és ezt többször megismételték amíg a kutya megérti hogy visszajön a gazdi.
[ Szerkesztve ]
-
INMOTEP
őstag
válasz kircipeti #5601 üzenetére
Köszi különben írhatnék rólla regényeket nagyon különös szokásai vannak mint étrendben mint viselkedésben , már volt vizslám nem 1 de még ilyen nem volt ,Nálunk szabadon van egy elég nagy portán oda megy ahova akar , az a fura kiskorától amióta megkaptuk mindig a virágos kertbe trágyázik az udvaron soha nem láttam még kutyagumit . ezt soha nem tanítottuk neki ! benne van a vérében vagy mi , megkötve soha nem volt , sétáltatni is szépen lehet szóval okos kutya csak akor van a gond ha bent vagyunk a házba mindig be akar jönni és mivel most tél van összepiszkolja az ajtót , ha elmegyünk otthonról akor csak néz hogy merre megyünk furcsán áll a szája és visszamegy a kutyaházához , szóval vannak rossz szokásai de a csirkéket nem bántsa csak a macska azután a csillagokig felmegy játszani azt nagyon szeret
-
degu
senior tag
Gyonyoru a kutyi!
Latod,en ezert nem tartottam kutyat,amig a belvarosban laktam! Itt legalabb rohangalhat,meg jatszik a macskaval,meg megugathat mindenkit!
Te vagy Neki az Isten...Nelkuled mit csinaljon?
Egyebkent nem feltetlenul kellene ezt csinalnia! Probalj elbucsuzni Tole,meg meg-
dedelgetni,amikor elmesz,hogy kellemes emlek kapcsolodjon a tavazasodhoz...Hatha bejon!
Az en kutyam,amikor elmegyunk,ott all az ajtoban,es tuntetoen masfele nez,de a szeme elarulja,amikor odapislant!Ugy tesz,mint ha...nem is erdekel,hogy elmentek...de vegig kiser a kerites mellett... Mikor megjovunk,mar messzirol latjuk az orrat,ahogy kidugja a kapun,es...var...
A kutya: huseg,mindenek felett![ Szerkesztve ]
verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest