Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6 avagy hogy is volt 10 éve?!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordbert
újonc
válasz
Siriusb
üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Az etetés hogy nézne ki a gyakorlatban?
Kézből, úgy hogy a kutya a kezemből egye ki a kaját, vagy pedig dobáljam le neki adagonként?
Ha jó értem, akkor ezzel a módszerrel egyértelműen falkavezérként viselkednék, hiszen ténylegesen tőlem kapja meg így a kaját, nem pedig a tányérjából venné ki.
Egyébként ételt elvenni tőlem sosem akart(bár eddig megharapni sem), szóval azt gondolom hogy nem lesz vele így probléma.Kutyaiskolába mindenképpen fogom vinni, sajnos addig várnom kell másfélhetet.
Addig pedig utánna olvasgatok a dolgoknak és amivel tutira nem ártok, azt alkalmazni fogom.
Ha valaki tud esetleg küldeni egy jó oldalt, ami átfogó, azt megköszönöm!Az eset utáni napon, a kutya egy ideig másképp viselkedett szinte mindenkivel.
Lassan közeledett és letupott fejjel, mint aki nagyon óvatos. Azt nem tudtam eldönteni hogy szégyelli magát, vagy fél.
Én mindenestere pár napig nem mentem oda hozzá, nem simogattam, nem hívtam magamhoz stb. Viszont párszor megengedtem neki hogy megnyalja a kezem, de ezt is csak kerítsen keresztül merte csinálni. Ha találkoztunk az udvaron, inkább elkerült, illetve nem jött hozzám.Aztán ez feloldódott mostanra, illetve azt vettem észre hogy utóbbi időben többször van olyan hogy követ engem. Ez alatt azt értem hogy ha az udvaron megyek valahova, nem szalad előre, hanem mögöttem, vagy mellettem sétál.Amúgy 2 éves keverék kutya,(az anyja tacskókeverék, az apja husky) az apjára ütött inkább, 20kg körül van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- OpenMediaVault
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 6402P 8GB DDR4 500GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest