Új hozzászólás Aktív témák

• z123456789

addikt

válasz bb0t #27866 üzenetére

(#27866) bb0t
    "Sokkal szigorúbbak egymással a kutyák, mint mi emberek velük."
    Saját nevedben beszélj! ;]

(#27868) szunya1
    Ezzel most pont mellé lőtt, nagy cucc. Attól még a kutya egy beteljesedett küldetése a ragadozó ösztönből adódóan az, hogy zsákmányt ejtsen, aztán jól megegye.
    Ezért nem kell személyeskedni a fórum által adott rangja miatt bb0t-vel. A legkönyebb, ha valaki elvállal valamit, tol egy hibát, aztán mások meg egyből lenyomják.
    Ja, hogy már ezt is megváltoztatta egy evolúciós folyamat ugye? Szeretem a tradíciókat, ha tehetném valami baszott nagy farkassal járnék vadászni az erdőbe, és nem gyárban dolgoznék nap mint nap. A kutya ragadozó, húst eszik többynire. Más állatokat, más, aranyos állatokat.
    Leugatod az egyik által felhozott tudományosnak vélt tényt, miszerint nincs falkavezér. Érdekes, én a másik tudományosnak vélt felvetésben hiszek, ami azt mondja van a falkavezér, én meg ő felette állok. Akkor innentől megint arról beszélhetünk, hogy ez már hit kérdése igaz? Amivel kapcsolatban megint csak nem szabad a másikat győzködni. Ki ebben hisz, ki abban.

(#27872) szunya1
    Ah! Hát ez meg milyen nyelven van? Ki érti ezt?
    Mit ír?
    Ausztriában élsz az írásaidból itélve. Ott, ahol tilos a szöges, meg az elektromos. Nem csodálom, hogy hinni kell valami másban kutyanevelés terén. Szerinted a mi sulinkba miért járnak át osztrák rendőrök? :U Nem megy szeretettel a szolgálati kutya nevelés gondolom. És egyébként visszatérve a szomszéd országra, ez van, előrébb tartanak, előrébb tart az egész nyugat, nálunk meg itt maradt a szöges meg a delej, ez itt a Balkán...hál isten. :)

Új hozzászólás Aktív témák