Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- perge666: Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Mivel Mexikóban is rengeteg kóbor kutya van és USÁ-ban is tele vannak a menhelyek az elmondottak alapján, ivartalanítással igyekeznek a nem kívánt szaporulatot elkerülni, ha már felelős állattartók nincsenek.
Életemben először egy szuka kutyát ivartalaníttattam (igaz egy évig rágódtam rajta). Ugyanolyan fürge és tele van energiával (mondjuk ez jó lett volna, ha csökken
), mint a műtét előtt. Elhízás nincs, más negatív tünetek sem jelentkeztek. Persze a pakliban benne van, hogy másképp fog viselkedni stb, de ismerek néhány ivartalanított kedvencet és nincs probléma velük. Amelyik súlyosabb egyéniség, az a műtét előtt is olyan volt.Hazánkban is elég sok kutya tengődik menhelyen vagy megy rosszul a sora. Szerintem először csökkenteni kellene a menhelyen lévő kutyák számát (persze nem kivégzéssel), utána kellene gondolkozni csak a szaporításon. Természetesen ez csak az én magánvéleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Apple iPhone 17 - alap
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Milyen processzort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Autós topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), mint a műtét előtt. Elhízás nincs, más negatív tünetek sem jelentkeztek. Persze a pakliban benne van, hogy másképp fog viselkedni stb, de ismerek néhány ivartalanított kedvencet és nincs probléma velük. Amelyik súlyosabb egyéniség, az a műtét előtt is olyan volt.