- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Marcus88 #24290 üzenetére
Ha nem kell semmilyen extra és elég egy fapados alapmodell, akkor igen, a megadott jellemzőkkel megfelelhet a célra a WD Elements Portable is, ahogyan pl. a Seagate Basic és a Toshiba Canvio Basics szintén.
A megbízhatóság, tartósság, hosszú idejű adattárolás témában többször volt szó itt arról, hogy eleve összetett dolog és több tényező függvénye lehet, lásd egy másik esetnél bővebben kifejtve.
-
Marcus88
tag
Üdv.
Magam mögött hagyva a sok lemezes írásokat úgy döntöttem áttérek a külső HDD-s adattárolásra.
Kezdésnek egy 2,5" 2TB méretű 3.0-ra gondoltam olyan 30 ezer forint környékén.
Kizárólag adattárolás lenne tv-hez nem lenne dugva filmek,sorozatok tárolására kellene.
Felmásolás után ki is lenne húzva folyamatosan a sz.géphez sem lenne csatlakoztatva.
A port amihez hozzá lenne dugva az 2.0.(Tudom nem lesz meg a valós sebessége,de jelenleg ez van és van idő kivárni a másolást.
Semmi extra nem kellene ütésálló,tok stb...
Én egy ilyenre gondoltam,de ha van más ajánlás ami megbízhatóbb vagy jobb lenne,akkor szívesen venném.
[link]A legfontosabb a megbízhatóság lenne,hogy ne menjen tönkre és legyenek oda az adatok rövid időn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Ford topik
- További aktív témák...
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Samsung, WD, Micron 2TB Gen4 NVMe SSD!
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest