Hirdetés
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
-
LOGOUT.hu
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #23903 üzenetére
Köszönöm a kiegészítést!
Lefuttattam a tesztet 1GB-os beállítással:
Eszméletlen amúgy a vinyó. Másoltam rá mindenféle fájlokból, amiket használok és semmi belassulást nem tapasztaltam. Az egyik tesztben írja is, hogy szinte cmr meghajtóként viselkedik a lemez. Az eddigi tapasztalataim alaján én csak jókat tudok róla mondani.
-
King Unique
titán
A CDM esetében minimum 1 GiB illetve ebből adódóan akár annál is nagyobb fájlmérettel javasolt tesztelni, hogy pl. a RAM cache ne dobja meg irreálisan az értékeket, lásd ugyanezen WD külső merevlemez értékeit pl. ennél és ennél a tesztnél, az utóbbiaknál reálisabb a ~ 13x / 12x MB/s olvasási és írási sebesség.
+ Ha már adatátviteli sebesség, akkor ugye a WD50NDZW-11A8JS0 merevlemez a HDD Platter Database adatai alapján is egy SMR modell, ami írásnál belassulásra hajlamos. Azonban ezeknél a WD HDD-knél a SATA SSD-khez hasonlóan támogatott a TRIM (USB-n UNMAP), aminek köszönhetően a Windowsban egy meghajtóoptimalizálás futtatása - TRIM-et támogató SSD-knél és SMR HDD-knél = TRIM - átmenetileg javíthat az esetleges sebességproblémán, meg ha USB-n ennek megfelelően kezeli a Windows 10 meghajtóoptimalizálója a külső meghajtót (példa).
Köszönjük!
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest