Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:02:15

LOGOUT.hu

Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16213) King Unique válasza sz_abel (#16208) üzenetére


King Unique
titán

Azt kéne megnézni, h a másik Elements-re mit mutat a lemezkezelő?? Jó esetben csak betűjelet kell neki adni, de mivel Ubuntu is jelzett hibát a partícióra, nem ismeri fel a Windows, így vsz rosszabb a helyzet... 8.1 már nem dobálja fel a formázás üzenetet, mint a 7-es, ezért fontos, h mi van lemezkezelőben. Ha RAW fájlrendszerű partíció, akkor neked is azt tudom ajánlani, mint fentebb a kollegának [link]. Adatmentés fizetős progikkal, bár előtte egy próbát megérhet a TestDisk, hátha sikerül helyreállítania a partíciót.

(#16211) Moonwolf: ezeknél hardveres titkosítás van, az USB chip alapból titkosít, csak a hozzáadott programmal, a jelszavas hozzáférést tudod aktiválni/ deaktiválni. Gyárilag a jelszókérés ki van kapcsolva.
A Metal fém házának előnye a jobb hőelvezetés, lehet mondani "tartósabb" a fém ház. Strapabírónak max olyan értelemben mondható, h kis ütődésnél, esésnél, nem törik, reped el, mint a műanyag. Viszont attól a vinyó ugyanúgy megnyekkenhet benne, mivel nem speciális ütésálló, rázkódásvédelemmel ellátott a burkolat, mint mondjuk a Transcsendeknél.

(#16212) Gedeon31: ne szerénykedj :N

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.