Hirdetés
-
LOGOUT
Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
Kérdezés előtt kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olladam
csendes tag
Sziasztok !
Szeretnék venni 2,5" külső vinyót 500 GB-"határ a csillagos ég" méretűt
3.0-ás USB csatlakozóval 20ezer forint körülig
Kevés keresgélés után ezt a kettőt nézegettem. A kérdésem az lenne, hogy ezeknél a HDD-knél a puffer mennyit számít? Soknál láttam, hogy 8-16mb (az utóbbi belinkeltnél 32 mb). Érdekelne, hogy mennyire figyeljek oda ennél a tulajdonságnál.
A vinyót főleg filmnézésre adatok szállítására használnám. PC-n illetve Laptopon is szeretném használni.
Lehet, hogy hülye kérdés és előre is bocsi ha az, de olvasgattam ezt az Y USB kábeles megoldásokat. Szóval, ha kisebb a tárhelymérete a vinyónak akkor kevesebb áramot is eszik vagy ez nem befolyásolja?A válaszokat előre is köszönöm és ha linkeket is adtok, hogy milyet érdemes vennem azt is megköszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik a gyárilag összeszerelt külső merevlemezekkel foglalkozik és ad információkat, valamint tanácsokat a vásárlók számára. A külső házak, dokkolók stb. az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak.
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót mindenképpen olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Milyen merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
• Particionálás
- WD Black SN850P 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Crucial P5 1TB M.2 PCIe 92%-os (CT1000P5SSD8)
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Kingston A2000 M.2 SSD (1000GB)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest