- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Megszülettek a tesztek a DELOCK 42488+Samsung 850 PRO 2,5"-os SSD 256GB kettőssel. Elég furcsák az eredmények. Nekem eSATA-án a HD Sentinel 4.60 Pro és a trimcheck-0.7-win64 nem lát működő Trim funkciót. Az SSDLife Pro 2.5.82 viszont igen. Szerintem a teszt eredményekből lehetetlen eldönteni, hogy van e valójában vagy sincs, mert hiába használom az SSD-t, az élettartam ideje akkora, hogy ilyen rövid idő alatt messze a kimutathatósági határ alatt lehet a használatból eredő sebességcsökkenés.
A sebességértékek azért ilyen félelmetesen nagyok, mert bekapcsoltam a Rapid módot a Samsung Magician-nel. Remélem ténylegesen is jelent valamit, nemcsak kamu az egész.
Sajnos az SSDOK nem támogatja az USB portokat és az egyéb külső csatlakozókat sem (kivéve olyan eSATA portokat, amik SATA-nak "hazudják" magukat) Ezért nem látta USB3-on és eSATA sem az SSDOK az SSD-met, így nem tudtam használni a Trim ellenőrzésére.
Számítógép típusa ACPI x64-based PC
Operációs rendszer Microsoft Windows 7 Professional 64bit
Opr. javítócsomag Service Pack 1CPU típusa QuadCore Intel Core i5-2500, 3915 MHz (38 x 103)
Alaplap neve Asus P8Z68-V Pro/Gen3
Rendszermemória 16352 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- OLED monitor topic
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Synology NAS
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest