- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
Lottot néha veszek, most miattad elmegyek, hátha szerencsét hoz, augusztusban úgyis nősülök, nem árt pár ingyen millió
Ha miattam veszed a lottót és nyersz pár milliót,egy sörre azért meghivhatnál
Vagy az esküvőre ,amihez gratulálok.Vagy inkább sajnáljalak és üdv a klubban????[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Nem mai tizenéves felvágós kiskölyök vagyok
Akár az is lehetsz
Honnan tudhatnám.Nekem nem az volt kamuszagú hogy átcsúszott.
Na de hogy 9-ből 9?Na neee!
Ráadásul ugye azért hogy finomitottál rajta.
Kiderült a nagy része nem is az utóbbi szigorúbb időszakban jött.Azokat meg amiket irsz,az mindenki csomagjánál úgy van.
Nekem az összes telefonos rendelésemnél ilyenek voltak:kerti kellék,kártyaolvasó,pendrive ...
10-20-30 $-os árcimkékkel.
Szóval ettől még nem csúszik át.A DHL meg ahogy Sanyesz is irta,már akkor bekéri a számlát amikor a DHL kinai képviselője átveszi a csomagot.
Ennek ellenére persze olvasni itt 1-2 szerencséről,na de neked mind???
Legközelebb veled rendeltetek magamnak.
Az áfa felét megtarthatod.Ha meg tényleg így jártál,akkor azonnal vegyél lottót,ha még nem tetted meg.
-
Sanyesz.
őstag
Bocs, de ez a DHL-es (átcsúszott) szállítás nekem is gyanús. A DHL minden esetben vámkezel és bekéri a fizetési bizonylatot a termékről. Akkor oda mit küldtél
Én újabban csak DHL-lel rendelek. mert egy hét alatt ideér, de még egyszer sem sikerült ÁFA-mentesen átvenni csomagot.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
beg
veterán
Tényleg teljesen random. Van olyan, aki az én cuccaimmal egy konténerben jött, az övé átment, az enyém nem. Van akinek hétvégén, van akinek hétfőn.De ez olyan dolog, amit nem lehet időzíteni.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Akkor neked duplán jó, körbe vagy irigyelve.
Nokia N73 - Nokia N82 - Nokia N95 - Nokia 5800 Xpress - Nokia N97 White - ZTE Blade - Motorola Defy - LG L9 - Galaxy SIII White - HTC Sensation - Motorola Atrix 2 - Vowney V5 - Xiaomi Redmi Note - OnePlus One - iPhone 6 Plus - iPhone 7 Plus - iPhone X - iPhone XS Max... (>‿◠)
-
Outlander
addikt
-
-
vranyek
aktív tag
nov. vagy dec? nem mindegy
kokeny20: lenyúlni nem hiszem, hogy lenyúlnák, valaki rengeteg hét után kapta meg a cuccot... alapvetően, önmagában nem lenne bajom vele, hogy lassan 3 hete nem ért be, engem azért idegesít, mert fizetős postával rendeltem, és azok, akik free shippinggel rendeltek ugyanakkor, már megkapták vagy legalább az országba ért...
[ Szerkesztve ]
OnePlus 7 Pro; Toyota Prius III.
-
janaman01
addikt
fene a pofád én meg ilyen kinai "bombákat "( kapunyitó) kapok ehehehe
Hunujv : nem...ennyire idióták vagy ennyire nem tudnak angolul...bár képeket is mellékeltem neki...meg hát Ő is látja a tracking számomat....
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Palomar
csendes tag
svájci posta simán jöhet Zürichen keresztül is akár.
Amúgy 30napra várd kb (bár 1-2 szerencsés fórumtársnak 14-15napra is jött már meg swiss, de az még november elején érkezett), és Bp-re érkezés előtt 1-2 nappal lesz a posta.hu-n még egy
Arrival at international place of exchange
meg egy
Send item abroad (Export)
utána fog megérkezni, amit majd posta és swiss is mutat már.Ez a köztes státusz pl simán lehet Zürich, és onnan indul tovább Bp-re.
Lásd #17944
[ Szerkesztve ]
Üdv: Palomar
-
Palomar
csendes tag
okt 19, 26, 29 dátummal felvett/csomagközponton átment/felszállt státuszú swissem van úton valahol.
Normálisnak nem mondanám, de az biztos, hogy először és utoljára kértem swissel (mert az gyors...).
Mindháromnál percre azonos a három státusz, és sem értem miért, mert fizikai képtelenség abban a percben indítani repülővel egy csomagot, amikor felveszik. Vsz az informatikai rendszerük nem teljesen top (meg a logisztikai sem, mert egyébként nem lenne ilyen ccccsssssiiiiiiggggaaaa lassú a szállítás).Üdv: Palomar
-
kano
nagyúr
Nem kell parázni. Várj még egy kicsit.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Sanyesz.
őstag
Őszintén szólva én sem értem, milyen kockázatokat rejt, ha megtudok egy "idegen" tracking számot.
Mondjuk egy-két GPS tesztnél már jeleztem, hogy ne azt a képernyőképet szúrják ide be, ami otthon az udvaron vagy a szoba ablakban készült, rajta a pontos koordinátákkal. De az azért más.
[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
RunTimeError
tag
Igen sok ilyet hallani, de egy "talán" (átcsúszik a vámon) nem ér meg nekem plusz 10eFt-ot , ha mégse.
[ Szerkesztve ]
Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél. Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket.
-
Dani1988
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Értem, köszi , tehát 11-én került be a rendszerbe a tracking number, akkor adták fel. És vajon az azt megelőző 11 napban mit csinált a csomagom? Csak ültek rajta vagy mi? Vagy talán másfél hétig tartott összeszedni azt a 7-8db 2-3$-os cuccot amit rendeltem? Nemértem...
Igaz fizetéskor lehetett választani két opcióból, nem emlékszem mi volt pontosan de olyasmi, hogy várjanak míg minden meglesz és küldjék egybe az egészet, vagy pedig ahogy megvan valami azt küldjék. De ilyenkor jönne 3-4-5-6 csomagom is akár ha úgy lesznek meg a dolgok?[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
hunaqua
addikt
Most már nem olyan gáz a HK. 2-3 hét.
Az SG is lehet olyan 2 hét.SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
peter76bp
aktív tag
Vicceskednek ezek az antelife-osok. 21-én rendeltem telót, mert azt írták egy érdeklődőnek, hogy van készleten. Erre pár nap múlva rájuk írtam és kaptam azt a mailt amit ide is bemásolt valaki, hogy több ezer rendelésük van és csúsznak a postázással. Kérdeztem mennyit csúsznak nulla válasz. Erre ma az eredeti levelemre megint írtak, ezért megkérdeztem mégis mikorra várhatom a postázást. Válaszuk, hogy kint van a marketben hogy március 6-tól postáznak. Aha, persze, mikor rendeltem még nem Presell Product Lead-time:2012-3-8 volt kiírva, plusz itt a levelük meg a honlapjukon egy másik érdeklődő. Azért ahhoz pofa kell, hogy beírják oda valakinek, hogy 3 napon belül postázzák és közben kiteszik piros keretbe hogy 03-08-ig várni kell minimum.
-
hunaqua
addikt
Múlt hét pénteken!!! rendeltem egy "fülest" a gyereknek.Vasárnap este küldte már a számot.Már szállításra kész státuszban van. ( SG post) Szóval működik már teljes egészében az SG posta. Most már csak rossz duma,ha azt mondják,hogy ünnep van.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
"CN posta nem túl gyors"
...de ellenben kurv@ lassú!SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Mercutio_
félisten
Posta weblap szerint még mindig vámkezelés alatt, gyorsabban ideért HK-ból mint amit itthon tölt "mozdulatlanul"
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
DGery
aktív tag
1-2 nap, de nekem volt már h kicsit több mint 1 hét volt.
De máskor olvass vissza, mert volt már erről szó 1-2 napja
[ Szerkesztve ]
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
hunaqua
addikt
Kerüljétek a CN postát,minden rendelésem velük ilyen sz@r volt.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
viharhozo
addikt
Tobb rendelesem is most jott meg. Mindegyik 5-7 nap alatt ert Hongkongbol Magyarorszagba es utana 2-5 napot allt a vamon.
Dealextreme-en van vkinek tapasztalata a reklamalassal? Az egyik cucc doboza nyitva volt, az elemet kiloptak belole, raadasul nem is mukodik, hiaba probalkoztam egy rakas kulonbozo elemmel, szerinte minden elem lemerult.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Hardcore café
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V2 - origami
- Politika
- Assassin's Creed: Origins
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest