Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SUPREME7
addikt
Talán ez a legolcsóbb EU forrás, valami kínai shop UK raktárral.
Én is épp ilyet fogok venni, de szerintem inkább megveszem 5K-ért kínából mint 9K-ért innen. De ha gyorsan kell akkor ez a felár.
-
Dominó85
addikt
Én egy barátosném miatt kénytelen voltam az Ebayről rendelni... Wedo fake tracking kapásból. Még hogy jobb az Aliexpressnél, egy frászt. 80+ rendelésem van Alin, egyszer kaptam Wedo-t meg is reklamáltam, jött is a CN-vel a csomag. Ez a kis keleti muki meg hadovál itt nekem már egy hete, de baxik normális tn-t adni... Na ezért is kerülöm az E-"baj"-t. Már csak remélni tudom, hogy megérkezik neki egyszer valaha a csomag...
atala
Amennyiben a keresett termék csak egy alacsony értékelésű és eladási számmal rendelkező eladónál van, ráadásul ritka termék, akkor mégis mit vársz? Én például egy kacatért is inkább fizetek plusz 1USD-t, de tudom, hogy egy napi szinten 20000 eladásos, egy-három gyémánt koronás vagy sok gyémántos eladó egy héten többször küldi postára a csomagokat, mert gyorsabban összejön a számukra gazdaságos konténernyi mennyiség. Nem az Alis eladó hibája, hogy elvárod tőle azt, hogy egy ritka termékből azonnal legyen neki készleten és nagy valószínűséggel csak a te csomagodat ő fel is adja... Ez elég abszurd, nem?[ Szerkesztve ]
* Péter - 06302461862 *
-
wolpertinger
csendes tag
29-én küldte el a csomagot. 5.én megkaptam. De az intervallum 01.12 02.10 volt.
Én rákérdeztem nála egy másik csomagról, és ő írta, hogy biztos postán eltünt, de nem erre a csomagra gondoltam. Azt gondolom, hogy ha az adott idő intervallumon belül nem jön meg akkor visszautalja.
Ugyanezt csinálta (visszautalta) a másik csomagnál is ami 16 GBP volt. De még annak sem járt le a szállítási határideje. Mondjuk az 01.28 és még nincs itt.Most rendeltem 3 db terméket 41$ értékben és nem adott TN-t. Kötelező adni vagy adható? Rendelés előtt azt írta, hogy 35 felett ad. Erre van gyógyszer van be kell nyelni hogy kamuzott?
Ezt írta most ahogy rákérdeztem hogy hol TN:
Sorry to tell you that we have sent out this item without tracking,it's our Negligence
Hope you can get it soon,good luck
If you have any further inquiry, please do not hesitate to contact us.
“Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag.”
-
wwenigma
Jómunkásember
Most lattam 6ezerért DVB-C tunert, sirtam mert masfel het fizuig.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Dominó85
addikt
termékár -> 30000Ft
ennek a 27%-a ÁFA -> 8100Ft
kezelési költség nincsen DHL esetén... pontosabban csak eddig nem volt -> 12200FtA kedves DHL számít fel ennyi pluszt a DHL-es szállítási költségen felül! Aki ezentúl DHL-t választ számoljon minimum 3090Ft, maximum 23090Ft többlet költséggel az Áfa-n felül.
* Péter - 06302461862 *
-
maj-viktor
őstag
PrtcScr-n gomb ott van a billentyűzeteken a kezdetek óta (régebben ugyebár kinyomtatta az adott oldalt...még nagyon régen, ahogy a neve mondja... PRINT SCREEN... de mostmár ez vágólapra rakja az aktuális asztalképet... nyitsz egy Paint-et - berakod és kész!
A "WORD"-os CtrC+CtrlV-s megoldás kissé trehány, a Paintes JPG egy fokkal jobb, de persze a PDF lap lementés a legjobb megoldás... én PDF lementésre ezt használom: "Save As PDF" Firefox plug-in progi
(de amúgy vámkezeléshez kb. a paint-es megoldást szoktam alkalmazni... rendelés - paypal - OTP bankbizonylat 3-as elküldése és azzal valszeg nem problémáznak)JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
wwenigma
Jómunkásember
Printscreen gomb, kijelol, feltolt. [link]
Megnyit, kep cimenek masolasa, beilleszt.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
wolpertinger
csendes tag
Gonolom.
Ezt írta ma az eladó.
Destination - Hungary
The item (RB........HK) will leave Hong Kong for its destination on 5-Feb-2015
There is no flight to Hungary.
Please kindly be patient.Track: 2015/02/04 15:05
Célországba elküldve / Elem külföldre küldöttNagy az összhang
Ha ez nem "flight" akkor kb júniusba jön meg.[ Szerkesztve ]
“Ha természetes módon élsz, sosem leszel szegény, de ha a képzelgések szerint, sosem leszel gazdag.”
-
Mákosmetélt
tag
Nem igazán értem a hozzászólásodat, mert:
1. még nincs ünnep
2. 2 napja azt írják, hogy postázva és TN-t is kaptam
3. nem az fog zavarni, hogy nem kapom meg a csomagot 1 hét alatt, hanem hogy nem is látom a rendszerekben, holott álíltólag már postázva
4. Alin ezt írják:
"Dear AliExpress Shoppers, Just a little reminder that this year’s Chinese New Year holiday will take place from 18-24 Feb. Keep in mind that orders purchased during this time may take slightly longer to arrive." - ezek alapján még nem lehet gázEzek után gondoltam úgy, hogy azért 1,5 hét elteltével a TN megküldése után, ha nem látszik a redszerekben, akkor elkezdek aggódni. Akkor szerinted rosszul gondolom, ezzel nincs is baj, csak a stílussal ahogy kioktatsz. Azért köszi a segítséget, nem fogok reklamálni ilyen hamar.
[ Szerkesztve ]
Éljenek a nyulak!
-
RVR400
veterán
Gondolkoztam, hogy felvegyem-e a stílusodat, de inkább nem alacsonyodok le ennyire. Van scroll az egereden, ugye? Ennyit a feltűnési viszketegségről, mert kicsit egyszerűbb lett volna átlapozni, mint bearcolni egyet ide.
Mellesleg arra már meg sem próbállak rávezetni, hogy nézd végig csak az utolsó oldalt, hogy mennyien akarnak infót a holland postás csomagokról.
[ Szerkesztve ]
-
RVR400
veterán
Akkor félig csak megértetted, ugyanis az volt a lényege, hogy köze sincs a FIFO-hoz, mivel, amit 11-én adtak fel ugyanott, ugyanaz a személy, ugyanúgy (RS...NL), az ma már nálam van, míg az 5-én feladott pakk, ami kb ugyanolyan méretű (+-10%) mint a másik (ugyanaz a feladó, ugyanonnan, ugyanaz a posta RS...NL) még sehol sincs.
Ha egy hozzászólás nem Neked szól, és Számodra nem hordoz információt, akkor azt inkább lapozd át legközelebb, és ne írj mindegyikre ilyen módon hozzászólást, én sem teszem, és még rajtam kívül legalább 20-an sem. -
bl4ze
veterán
Miért ne lehetne úgy? Ez a lényege.
Távolról bárhonnan indítod a telefonról a párosított vezérlő programmal. (android pölö)Úton vagyok hazafele : telefonról indítom a kávégépet, amire haza érek ott az üzem meleg kávégép, lehet kávézni. (15-20 perc minden gépnek kell, hogy stabil, üzem meleg legyen)
DE, hogy ON :
lightintebox mennyire gyors, mik a tapasztalatok ?
és pandawill ? náluk van jó áron a kinézett darab, newfrog beszivatott, pénzt elvették, de nincsen EU PLUG-os....[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
atala
addikt
Ez most nem jött össze, mert nem nekem lesz.
Megkértek, hogy vegyek neki tokokat.
Miért, szerinted hagynom kellene az egészet? Kifizettem, szeretném megkapni. Azért az egy kicsit furcsa, hogy egy eladó, 3 csomag, és egyik sem jött meg. Most vagy mindegyik még úton van, vagy fel sem adta.
Egyébként a 4 termék már 2000 Ft körül van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA® driverek topikja
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest