- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigrob
őstag
Mondom miket fognak copy-pastelni:
1. "Please kindly note that this is peak season for the local post offices and shipping companies that may face a backlog with deliveries. We therefore warmly remind you to expect some delays during this time.There may be delays before the tracking information is updated online as well." (szeptember 2 dátummal kaptam ezt)
2. "We're sorry to hear that you have not received your order yet.
For security please:
1) Contact the local post office, indicating your name and address.We will offer you a solution if the package did not arrive by this date."3. "Thank you so much for your patience.
It's an international package, so it takes more time. Generally it usually takes 30-40 working days (from Monday to Friday) that it is going to arrive.
But there are some elements that could drag the time of delivery:
- Remote -Destination
- High season
- Holidays and holidays
-Delay Correspondence between customs operations and the post office.
You could wait patiently for a few days. If the package does not arrive until Sept 29, 2018, please contact us, we will solve it for you." (szeptember 14-én kaptam)Majd ha már kifutottál a 40-45 munakapból:
"Your package seems lost, the shipping company is responsible for this situation. Unfortunately this is beyond our control.
Based on our company policy, we are unable to offer full refund or free replacement as it has not purchased insurance. (For this we recommend paying insurance).
Please review in detail our shipping and insurance policy in our terms and conditions here: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html"Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
-
KamuMazsola
őstag
A szállítási módra egy számított értéket írnak, amit a világ megrendelőinek a feladástól a kézbesítésig eltelt idők átlagából határoznak meg, mint várható kézbesítési időt. Szóval szerintem nincs értelme még problémáznod. Az ebayen van az, hogy reklamálni kell az idő letelte után, de ott meg már most december eleje-közepe a határidő vége. Gondolom így akarják elejét venni az idő előtti reklamálásnak.
Üdv.: KamuMazsola
-
bigrob
őstag
Aggódni akkor kell ha 40-45 munkanap alatt nem érkezik meg.
Addig úgysem csinálnak semmit! Korábban írtam én hogy jártam... 1 hétig meg azon szenvedtem hogy full refundot kapjak ne csak a felét az extra insurance hiánya miatt.. Soha többé paypal mentes rendelés gb-ről, de inkább átszokok banggoodra.Nincs életlen fúrószár csak gyenge előtolás!
-
femiki
tag
-
Dominó85
addikt
?ármint hiába véd a PayPal. Ugyanis Aliexpress-en simán bebizonyítható, ha egy tracking nem valós. Míg a PP-nél majd xarnak a fejedre. Egyszer nem szúrt még ki velem az Aliexpress, ha ráhagytam az ügyintézést. 3x ilyen esetem volt, amit írtál. Manapság a PP szolgáltatási és vevővédelmének színvonala jóval az AliPay + Aliexpress stuff alatt van.
* Péter - 06302461862 *
-
Gizmo94
veterán
Nem az időpont egybeesése az érdekes, hanem az, hogy az enyémnél a tracking jelenleg is ugyanígy áll, és három napja nálam a cucc. Ez már így nem offtopic, inkább valami komoly hiba valahol. Rendeltem már párszor, sosem fordult még ilyen elő. Semmi értesítés, nyomkövetés az indító országból feladástól számítva, de a csomag meg itt.
[ Szerkesztve ]
-
Kozy10
tag
igen,erre is gondoltam.
utánakérdeztem az ügyfélszolgálaton tényleg kiszállították e fizikailag is:
ez a válasz:
"Thank you for your email.
I have checked for you.
It was shipped on 2016/10/19 by Air Parcel Register with the tracking number RS674246XXXNL. It will arrive within 7-25 business days.
The tracking information may be updated slowly as it's only updated at some big points.
Sincerely hope you can receive your order as soon as possible."2 hét alatt korábban már nemegyszer megérkezett hozzám...
de türelmes vagyok[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
De amint látom ennek keresztet vethetek mert nem júl.03. hanem márc.08 a rendelési idő. Ezért nem találom a paypalon sem.
Veszett már több is Mohácson, ez az átka a sok üzletnek mag a sok e-mail címnek.
Kicseszett egy oldal, most rákerestem a paypalon és meg volt már a refund de az oldalon ezt nem jelezték még mindig szállítási státuszban van és nincs dokumentálva, hogy refund és törölve a megrendelés.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
Bocs lemaradt: www.geekbuying.com
Azt már akkor kitárgyaltuk, hogy nem igazi a TN.Ide esetleg:
♦ support_aftersale@geekbuying.com
About missing item, wrong item, defective item, item problems
----------------------
Ezt készítettem a guglival többre nem telik.
Dear sale!
# 3613457 The ordered Arum, still I did not get it.
This goods is lost.
Please refer to the amount paid into my account.
Since I was in the hospital, I could not log in first.
Thanks Bela Walllnerjavítani lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Blackhole13
senior tag
idokozben visszairt facebookon. Azt mondta, hogy ez mar a masodik eset, hogy megvadoljak lopassal, 4 eve elvesztette a szemelyiet, de szolt rola a rendorsegnek. Eloszor azzal nyugtatott, hogy majd o feljelentest tesz, mert visszaelnek az adataival, kesobb mar azt allitotta, nem tud mit kezdeni az uggyel, nem o a karosult. Mindenestre megmondtam, hohy felolem barmit allithat, de meg van eselye elkerulni a feljelentest. Irtam a munkahelyenek, hoy milyen kollegajuk van, plusz a bankjanak egy teloszamert, amit ugysem fognak kiadni. Feljelentem meg itthon, aztan elfelejtem gyorsan.
-
maj-viktor
őstag
Nekem a 200Ft-os rémlik, meg a 220Ft-tal számoltam-kalkuláltam mindig az megmaradt így a fejemben, aztán pikkpakk és lett 280 Ft
(#74597) vFerko
Nemtudom milyen kuponról van szó, de sehol nem adnak pénzt a kuponért... azaz ha a terméke értéke volt 30Ł, akkor max, a 10Ł különbözetet kaphatod vissza... Mivel nem tudjuk milyen értékben vásároltál stb. így nehéz tanácsod adni! Amúgy refund esetén oda megy vissza ahonnan elköltötted, ha bankkártya - bankkártya, ha paypal-paypal egyenlegre[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Beni2360
félisten
Éppen ezért kérdeztem, hogy mi a baj a postával?
Szinte semmi köze a vámon levő várakozási időhöz.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
-
RVR400
veterán
Nem tudom, hogy miért véditek ennyire, de a ti dolgotok. Egyszerűen szar, ilyen "minőséget" negyedáron sem visel el az ember. Ennyi.
Az meg nem lehet kifogás, hogy mennyit gyártanak, mert ez egy 2 másodperces MEO után megy selejtnek...Az sem probléma, ha rövidzár lesz a szar aljzat miatt, és egy 200e Ft-os teló lóg rajta, és 80-ért cserélnek alaplapot is benne akár. Viccesek tudtok lenni. Megveszitek a drága töltőt, mert az olcsók szarok, erre ez is olyan.
És nem, nem olyan, mint ha egy telefon akksuja idővel tönkremegy, hanem olyan, mint ha egy telót úgy veszel meg, hogy ferdén van benne a kijelző, és illesztési hézagok vannak rajta mondjuk az érintőnél. Pont ennyire szembetűnő, mivel nem rejtett hiba...
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
nagyúr
De itt van egy reális, közel sem irreális számla, amit ő fizetett, Paypalt akár banki kivonattal is alá lehet támasztani, ha az kell ez esetben, az alapján számítanák az ÁFA-t, nem 5000 Ft-os számla áll szemben egy 50-60e Ft-os összértékkel.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
RVR400
veterán
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
+ (#72642) DJ. Ru$y
Hát akkor nincs más választásom nyomoznom kell, hogy megbízható helyen hol kapható a Nordic Naturals, Omega Vision, 1000 mg, 60 So/ Gels, mert az árhoz képest sok a 9418 forint.
Ha többet rendelek, nagyobb tételben, akkor csak a vámteher növekszik és a Vámügynöki szolgálat díja nem, vagy az is?
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
Rossz árat írtam,az csak egy közbülső összeg volt. A valódi ár: 25,614 forint. Forintban nem dollárban. Ez pedig megegyezik azzal, amit írtál, viszont ebben benne volt a szállítási költség is, azaz a csomag ára szállítási költség nélkül 23,303 forint. Tehát a szállítási költséget is megadóztatták.
Ha ezt az EU-ból rendelem akkor mennyivel lett volna olcsóbb?
"Az ÁFA is a vámteherbe számít." Ezt nem tudtam.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Lackooo84
nagyúr
Persze, hogy nem kamu. Csak az ő kis rendszerük "generálja" . Igen, Holland postával kértem képzeld, és ezt a szar Cseh TN-t adták. Kicsi kínai mindig véletlenül téved, hát persze persze... Utálom ha hülyének néznek, fizetek valamiért, és nem azt kapom. Egyébként kaptak esélyt, ez már a második ügyintéző volt, feszt arról akartak meggyőzni, hogy ez az én valós TN-em. "Utánanéztek" párszor, és csak nyomatták a hülyeséget, a hibát csak a PP dispute fenyegetésre ismerték el. Én azért fizettem pluszban, hogy tudjam követni a cuccot, ha ők a TN-nel hibáznak, akkor én a semmiért fizettem ugyebár... A személyeskedésből meg vegyél vissza.
Beg: hogy állok a dolgokhoz? Nem kapom meg amiért pluszba fizetek, és le kéne nyelnem? Nem olyan világot élünk. Ha neked sok felesleges 1-2 dollárod van, akkor megadom a számlaszámom, és utald át...
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
-
makoss
veterán
Rosszul közelíted meg a dolgokat barátom. Én messze nem vagyok bank, az én pénzemmel játszottak a banknak kellett volna utalni és kb 3 hét alatt le is jött volna a cucc. Persze továbbra sem értem miért van kártyás ügyintézés ha nem tudják normálisan lerendezni úgy a tranzakciót mint a pay palnal pff
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
beg
veterán
Pedig világos: sok pííííz ment arra, hogy kííínyába mennnyen vissza oszt sok ójjrótól meg onnan kerűtt jobbra be. He.
Megszokhattad volna már
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
RVR400
veterán
Hagyd rá, a matek nem az erőssége. Az, hogy az egyiknél az MP8-as konfig van leírva, mit sem számít. Leosztod 8-cal, máris kijön a 0.6, ami marketingben tényleg nagyobb, mint a 0.5, mivel ugye az összehasonlítás az MP2-es 400-as volt a sima T720-szal, de ezek nem számítanak.
A teszt, és az éles használatú tapasztalat nem számít, csak a reklámszámok, amik amúgy valójában nem azt támasztják alá, amit ő akar mondani, mivel vagy osztani vagy szorozni felejt el a valós végeredmény érdekében.[ Szerkesztve ]
-
rik76
csendes tag
Nem értek hozzá, azért kérdezem.
Csak ahogy visszaolvastam, mindenhol azonnal követi a vám a beérkezést a holland posta trackben.
PL:
2016-01-01 22:26 The item is being processed by customs
2016-01-01 22:16 The item has been processed in the country of destinationés úgy láttam, hogy akik megúszták, azoknál a "The item is being processed by customs" kimaradt...bár lehet, hogy ennek semmi köze hozzá...
Egyébként tök lehetelen időpontokban is látni "The item is being processed by customs" bejegyzést, nem tudom mikor dolgoznak és mikor nem...és egyáltalán akkor kerül-e be ez a bejegyzés, amikor ténylegesn történik a dolog...
"Na most már örökre jó lesz egy darabig!"
-
Ciccuka
veterán
Miért ne lenne igazam: Ezt írta: "amikor kifizettem extra díjat TN ért akkor is ugyanígy küldték mint most amikor nem fizettem ki" - Ennek díja 1.99 és erre értettem, hogy további "+0.15-be kerül a normális tracking (Holland posta)" -ezt írtam #69777-ben egyértelműen.
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
maj-viktor
őstag
PayPal befizetés 2-3nap átlagról vannak "beszámolók"...
(bank függő... bankok között mostmár ugyebár 4órás / 1órás átküldés van... de ez befizetés... így ott meg a "feldolgozási idő függvénye"... ~2nap)[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
RVR400
veterán
-
őstag
Sztem eggyel is már adja. De én olyan elvetemült vagyok hogy a meglévő kettő is egybe van építve - azzal már ölni lehet Meglesz a harmadik akár három is együtt lehet... vagy ha külön van az is jó mert akciónál nemárt a több irányú bevilágítás
[ Szerkesztve ]
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
tibcsi0407
félisten
Ettől akadok ki én is. Volt, hogy el sem tudtam menni este 6-ig itthonról, mert a futár semmi életjelet nem adott, csak annyit tudtam, hogy azon a napon várhatom. Ez nagyon bosszantó. Bár az sem jobb, amikor a DPD azt írja, hogy délután 1-2 intervallumban érkeznek, erre 6 órakor csörög.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
-=RelakS=-
veterán
Felhívtam a postát, meg közben kaptam jegyzőkönyves levelet...
Hogy ne lennének ennyire precízek.
Megsérült a csomag, és súlyhiányos.
2kg 2g van feltüntetve, 1kg 96g-ot mértek.Szóval eljutott az kis hazánkba, csak van valami gáz a csomaggal. Holnap kihozzák jegyzőkönyv kíséretében, akkor kiderül. 8g miatt különösebben nem aggódom.
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Viccrovat
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Formula-1
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LG 34UC79G-B Monitor eladó!! 2560x1080 Freesync IPS 144Hz
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest