-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lililááá
csendes tag
A sima "kopasz" posta csomagok sokkal hamarabb megjönnek mint a nyomkövetősök,tapasztalat. Persze ha le nem nyúlja valaki kis hazánkban A CN-es pedig 10-15 nap az utolsó célországban elküldve infó után.
-
lililááá
csendes tag
Ez mi a lófax,ezt adta követésnek... AZ10522781
-
lililááá
csendes tag
válasz peter.taylor #56228 üzenetére
Köszi,megbízható?
-
lililááá
csendes tag
Skacok,rendelnék alirol egy viszonylag drága kütyüt,nem lehet valahogy vám biztit rakatni rá,mert sokkk lenne [link]
-
lililááá
csendes tag
Így van,fészen van egy alis csoport,ott csak az a téma hogy megjött de nem üti le,lehúzza a Kínait stb stb,meg minden szarért rinyálnak. Így én hiába vagyok korrekt ha a többi gyökér meg nem.Szépen eljön az az idő mikor senki sem küld ide semmit,akkor meg majd pityeregnek a gyökerek....
-
lililááá
csendes tag
válasz aytukabozs #55522 üzenetére
Én hiába állítottam,nagyon sokszor nekem kellett frissíteni.
-
lililááá
csendes tag
A tö..m tele van az alival,értékeltem egy kis majmot a cuccával együtt , nem tudok rá mit mondani és nem jelenik meg a termék alatt kb 3. hete történt az értékelés,természetesen full 1-es az egész....
-
lililááá
csendes tag
Nálatok is ilyen tetű lassú lett a CN??
-
lililááá
csendes tag
Minden héten előjön ez a k..tt kép beszúrás gond,vegyél laptopot azt nem fog zavarni,már egyszer leírtam én is hogy nincs megtiltva ezek használata!!
-
lililááá
csendes tag
Az oldal továbbra is megbízható,3 nap alatt itt volt a motyó és jó minőségű nagyon! Autós cuccok. PDT
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
csendes tag
válasz aytukabozs #54841 üzenetére
És holnap már itt is lesz
-
lililááá
csendes tag
Nálatok is darabosak a csomag infók CN-nél ? 2 Hete rendelt cuccomról 3 napja volt egy infó hogy postai átvétel,célországba elküldve kimaradt,most meg csippant a magyar posta alkalmazásom hogy megérkezett
Van még kettő ami 13-vette át az ottani posta és ma jött az infó hogy átvéve,de akkor már úton van szerintem mert semmi infó azóta.[ Szerkesztve ]
-
lililááá
csendes tag
válasz maj-viktor #54768 üzenetére
Ez már a legalja nem kell mindig a legszarabb végkimenetelre gondolni,még ha sokszor az lesz Fogjuk fel + opciónak ami rosszul nem jön az tuti
-
lililááá
csendes tag
válasz maj-viktor #54766 üzenetére
És ez nem elég?
-
lililááá
csendes tag
válasz aytukabozs #54756 üzenetére
Nekem nagy értéknél mindig megvárta ,2 perc,postása válogatja.
-
lililááá
csendes tag
Ezt az oldalt ismeri valaki?
[link][ Szerkesztve ]
-
lililááá
csendes tag
Vám nincs csak áfa.Ha ugyan attól rendeled akkor tuti egy csomagban küldi,ő sem hülye,max megbeszéled vele hogy külön adja fel.
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
csendes tag
válasz maj-viktor #54333 üzenetére
De többek közt ezért nem küldök én vissza semmit,ebben konkrétan 35 000.ft van benne, senki nem tudja mi van vele,garanciába küldtem volna vissza,posta húzza az időt,pedig már 1,5.hónapja megy a hivatalos keresése a csomagnak,és elvileg 30.nap múlva kellett volna fizetniük.
Itt a száma meg lehet nézni,kész cirkusz az egész RR280534364HU. Próbálok ebből is valamit kihozni,szó nincs arról hogy fizesse vissza az összeget teljesen és a termék nálam marad. -
lililááá
csendes tag
válasz maj-viktor #54333 üzenetére
Nem,a hibás mikrofont visszaküldeném,de nem az egész motyót,a posta máris barátságosabb lenne.
-
lililááá
csendes tag
válasz maj-viktor #54265 üzenetére
Ez sajnos nem full fémház mint a vevő mint az adók,2 kiló feletti :S Jahh nyelek egyet azt lehet elküldöm itteni szakinak nézzen rá,de kapcsolási rajz nélkül elhajtanak szerintem
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
csendes tag
válasz maj-viktor #54260 üzenetére
Írtam már korábban is hogy vettem egy rádiós mikrofon szettet 110 euró volt,egyik mikrofon nem üzemel rendesen,olyan alap zaja van hogy elviselhetetlen,erre kértem 35 euró visszatérítést,de előtte próbáltam egy sima cserébe megegyezni,mármint az adott frekin menő mikrofonra,ne az egész szettre,nem válaszolt napokig,majd azt mondta nincs hiba több videó is van ami tisztán hallható.Szerintem ez korrekt összeg ha csak elosztod 1 vevő 2 mikrofon,nos a mikrofon többe kerül mint a vevő ez biztos,ilyen körökben forgok. Az ali megállapított 13% visszatérítést, azt nem fogadtam el,ali pay-passal fizettem azon szerintem nincs ilyen akció hogy fizeti a visszatérítést.Ehhez a részéhez nem értek egyébként annyira. Egy szónak is száz a vége nem szaladt el a ló a visszatérítés összegében,1,5 hónapja tart ez a vita,ali 2x visszadobta 4-4 napra hogy egyezkedjünk-bizonyítsunk,majd jött az ünnep nem is hisztiztem,bulizzanak csak. De most már az én türelmem is véges,és igen tisztában vagyok a külföldi rendelések buktatóival,eddig mindig meg tudtunk egyezni mindenkivel nem az első vásárlásom,vele nem ment pedig nem rossz az aránya.Több a bukta mert volt áfa és kezelési költség de írtam is.
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
csendes tag
válasz MaxxDamage #54236 üzenetére
Nem mindenkit hat meg a negatív osztályozás,odaír valami fals dumát hogy kamuzol vagy nem értettétek egymást tapasztalat sajnos.
-
lililááá
csendes tag
válasz RVR400 #54228 üzenetére
Nem érted látom,ha visszaküldöm mi abban a buli hogy bukok rajta laza 10 000 postát+amit fizettem áfát és kezelési költséget 13 000,ez nem megy egy levélben,ez csomag lenne?? Nem hazai pálya,itt ilyenről szó sem lenne! Mondtam küldjön másik mikrofont,mert ugye kettőből egy miért is ne lenne sza.r...,xariik az egészre válaszra sem méltat.Az egész motyó van vagy 4-5 kg. csak a mikrofon meg 500.g egyszerűbb lenne csak azt felküldenem.De ha nem akkor perkáljon,videó van róla nem is egy,nem kamu dolog..
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
csendes tag
Urak,ha nem egyezek bele az ali döntésében a visszatérítés mértékében akkor mit tehetek? Van egy vitám,eladóval nem jutottam egyességre,kértem ali segítségét igazat adtak,de nevetséges összeget határoztak meg,vagy visszaküldöm saját költségemre és teljes visszatérítést kapok.Utóbbi költséges lenne nekem mivel nem kis darab az áru,különben is egy visszaküldött csomagom 3. hónapja bolyong valamerre,senki nem tud semmit róla... Így bizalmam nulla,nem akarok bukni 40 000.Ft-ot.
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
csendes tag
Holnaptól ismét indul a mókuskerék barátainknál
-
lililááá
csendes tag
Ez most azt jelenti nekem adtak igazat?
És tárgyaljak az eladóval a kártérítésen?Dispute Process Result
Status of case: Complaint SubstantiatedWhat the buyer/seller needs to do now
Buyer: confirm us with your choice based on the options provided by AliExpress.Seller: respond with counter evidence or negotiate a solution with the buyer.
-
lililááá
csendes tag
Meg osztom a tapasztalatom most már,nyomtatott áramköröket rendeltem immáron az 5.darabot 90-120 dollár értékben,és simán átcsusszan a postán,pedig nem kis darab.
-
lililááá
csendes tag
Megjött a levél ma fedEx-töl vám közreműködési díjnak 3181.HUF számoltak fel.
-
lililááá
csendes tag
Ilyent sem kaptam még TN S3734137
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
csendes tag
válasz drumkiller #53835 üzenetére
Feb.18 to Feb.24,de március 2-után indul igazán
-
lililááá
csendes tag
válasz aytukabozs #53828 üzenetére
Semmi gond,köszi a választ azért
-
lililááá
csendes tag
válasz aytukabozs #53826 üzenetére
Már megtörtént és erre reagált maga az ali csapat ,ezért is néztem hogy most akkor mi van megint.
-
lililááá
csendes tag
Bevontam az alit is a vitába mert nem sikerült megegyezni az eladóval,erre kapom ma a levelet hogy egyezkedjünk tovább és adtak 3 napot rá És ha nem megy akkor mi légyen ,megőrjítenek
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
csendes tag
Ne marjátok már mindig egymást Jó lesz ha vége lesz már az ünnepeknek odaát,mert a panaszom csak rájuk vár már lassan 4 hete..
-
lililááá
csendes tag
válasz peter.taylor #53693 üzenetére
Miért akarsz Kínából itt is van dögivel
Toll -
lililááá
csendes tag
Skacok ha valami ezt a címet kapja Célországba elküldve / Item sent abroad akkor az valóban úton van vagy dekkolhat még a konténerbe az adott országban?
-
lililááá
csendes tag
Üzemelnek ezek a posták csak picit lassan
Célországba elküldve / Item sent abroad
2015-02-17 12:14Célországba elküldve / Item sent abroad
2015-02-13 14:48
Küldemény postai átvétele / Item accepted -
lililááá
csendes tag
Most leállt az élet vagy nem állt le a ferdéknél,mert a csomagom mozgott ma délben
-
lililááá
csendes tag
válasz Vjankovics82 #53513 üzenetére
Ezt nézted? GPS TMC
-
lililááá
csendes tag
Nem sok esélyt látok hogy kijut a csomagom Kínából,csak az ottani fronton mozgolódott,két napja megállt sajnos pont indítás előtt
-
lililááá
csendes tag
válasz szjoci #53478 üzenetére
Vita igen és bevontam alit is,mert nem nagyon tudtunk megegyezni,pedig már mindent felajánlottam neki hogy mit lehetne,mert nekem nem a pénz kell hanem hogy működjön a másik mikrofonom.És nem is teljes visszatérítést kértem csak 35 eurót,mivel az első jól működik.De majd adja magát.
-
lililááá
csendes tag
Az ali mennyi ideig szokott ülni egy vitán,illetve milyen mértékben szokott dönteni eladó-vevő részére?
-
lililááá
csendes tag
válasz r.abai #53424 üzenetére
Én ennyire nem mentem bele,mert havernak rendeltük csak nálam ment pár napot amíg le nem ütöttem,netezésre tökéletes.Én hálóba raktam gépekkel média centerrel csókoltattam össze,HD filmeket gyönyörűen vitte,avi már nem mind tetszett neki,kissé robot mozgású volt némelyik lejátszása,zene szintén tökéletesen ment. Online tv HD-SD Youtube szintén tökéletes nem akadt,vezeték nélküli egeret billentyűzetet kezelte,vezetékes egeret is és billt-is.8 gigás pendrájvot használtam több félét is,azonnal felismerte.Nem melegszik,nem lassul,van magyar nyelv röviden ennyi
-
lililááá
csendes tag
válasz ghiottone #53411 üzenetére
Ugyan ez nálam is De a Magyar Posta sem kutya
2015.02.07
11:23 (HONG KONG)Küldemény postai átvétele / Item accepted
2015.02.09
17:23Célországba elküldve / Item sent abroad
2015.02.09
23:00Célországba elküldve / Item sent abroad
2015.02.12
07:37Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2015.02.12
14:45Küldemény információ:
Kézbesítésre továbbítva / Forwarded for delivery -
lililááá
csendes tag
Alin meddig mehet ez az eladó lezárja én megnyitom vita? Lényeg az hogy az egyik mikrofon rossz amit küldött,csináltam videót,azt mondja nem hallja a mérnöke,pedig a bot fülű is észre venné hogy torz és alapzajos,tettem fel a jóról is videót.De vissza akar nekem adni 15 dollárt úgy hogy ő azt mondja jó,kérdem én akkor miért? Azt is megírtam nem pénz kell hanem egy másik üzemképes mikrofon,ej ej
-
lililááá
csendes tag
válasz Turbobacsi #53405 üzenetére
Látod is a nyomkövetőbe,vagy csak azt mondta feladta?
-
lililááá
csendes tag
válasz Mákosmetélt #53400 üzenetére
Vagy csak kikérte és ül rajta,vagy a posta fulladt be mert ugye nagyon kevesen dolgoznak most odaát de ha 16-ig nem lesz változás akkor majd csak márciusi indulást remélhetek aminek rohadtul nem örülnék.És mielött valaki beszólna tisztában voltam a leállással és meg is kérdeztem,de az eladó megígérte hogy eljut hozzám még ebben a hónapban.
-
lililááá
csendes tag
válasz Mákosmetélt #53395 üzenetére
Nekem is van három csomagom amit két hete rendeltem,kettő ma lépett be az országba a harmadik amit a legjobban várok,és a legértékesebb még fel sem vette az ottani posta....Természetesen a TN szám már egy hete a képembe vigyorog
[ Szerkesztve ]
-
lililááá
csendes tag
válasz morajulles #53341 üzenetére
Átadva vámhatóságnak
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arena Breakout: Infinite
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Peugeot, Citroën topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új tartalék ipari forrasztópáka 24V Atten Aoyue Yihua Gordak Letcon 5 pólusú dugó
- SamsungMemória kártya
- Új YIHUA 872D++ BGA SMD 2az1-ben hőlégfúvó állomás + Hakko forrasztó páka
- A LEGOLCSÓBBAN! BESZÁMTÁS VAN! Lenovo Legion 7, Ryzen7, RTX3080 16GB vRAM, 32GB RAM, 16" 2K kijelző
- MacBook Air M2 8Gb 256gb ssd (2022)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest