-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem szeretnék megbántani senkit sem, de mi a ret*es fa** van itt? Már bocsánat. Játszótér lett ez az egész topic?? Aki ide téved be, legyen szíves nem csak a szeméig és az "Új" gombig látni... Téma összefoglaló, ráadásul adócsalásos figyelmeztetés. Nem látszik?
Bocsánat a hangnemért, de ez már szánalom. Ehhez már tényleg fű kell, mert itt már csak az unikornisok meg a sárkányok segítenek....
-
törölt tag
Néhány TN-es és anélküli rendelés után arra jutottam, hogy a sima TN nélküli CN posta 5-8 nappal gyorsabb, mint a TN-es Német vagy Singpost. Érdekes, de igaz.... Valakinek van hasonló tapasztalata?
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #28487 üzenetére
Igen, más néven hungarocell.
-
törölt tag
Ma ünnepélyes keretek között átvettem a január 23-án rendelt kijelzőt. HK-val jött, a posta 8 napot ült rajta, végül szerencsére átengedték.143 dollár volt összesen.
Egy sárga tixóval áttekert polisztirol hőtartós fagyis dobozban érkezett.
-
törölt tag
Itt az volt a kérdés, hogy a vámalap az termék+szállítás-e? Elméletben így van, de én nem tapasztaltam a gyakorlatban. Nekem eddig sima posta, EMS és DHL esetén is szállítási ktsg. nélkül vámolták, ami fura. Gondoljatok bele, mennyibe telne egy olyan számlát kérni a kínaitól, ahol a telefon 19$ a szállítás meg 131$. Rögtön nem lenne vámköteles, és még a banki bizonylaton is meglenne a végösszeg, hogy ennyit fizettem és kész. Tulajdonképpen "nem" is lenne nagy csalás..... Bár gondolom a NAV-osok sem hülyék, csak egy bizonyos szintig....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem azt kéne csinálni, hogy összeállunk és minden vackot, telefont megveszünk egyszerre, olcsó fapadossal elmegyünk kínába és hazahozunk mindent.
Vagy elhajózunk odáig.
Gyorsabb, jobb, bár nem egyszerűbb.
-
törölt tag
válasz
Gabesz1019 #28219 üzenetére
Nekem még soha semmi nem jött hamarabb EMS-sel. De mivel ingyenes, egy próbát megér. Arra figyelj, hogy ha vámköteles a termék, KERÜLD az EMS-T, különben 99,9% a vámfizetés esélye.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
thieringpeti #28206 üzenetére
A rendelésnél kérted, hogy alacsonyabb értéket írjanak rá? Gold Customer vagy?
-
törölt tag
válasz
thieringpeti #28201 üzenetére
Valahol az ország előtt. A fiji szeret hamis tracking eseményeket mutatni, a 23-ra számolj még 10 napot és akkor lesz Magyarországon. Utána még egy vámkezelési és országon belüli térgyűrű és nálad is lesz. 15 nap még biztosan eltelik...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elvileg végre túljutott a vámon a kijelző. 5 napba telt... Azért elvileg, mert csak a HK Post oldalán volt egy bejegyzés:
The item (RBxxxxxxxxxHK) was in transit within its destination country on 27-Feb-2014.
Remélem nem a vámkezelésre mozgatták :S
-
törölt tag
SingPost, feladástól 10 nap alatt a kezemben volt a kütyü. 2 nap alatt átment a vámon.
Na ezt hogy csináltam?
Egyébként RF távkapcsoló volt benne, 18$ értékben...
-
törölt tag
Ma hívtam a postát, 15 perc után egy néni fel is vette a telefont. Elmondtam, hogy az a gondom-bajom, hogy 22-e óta vám elé állítva státuszban van csak a küldeményem, mire megerősítette, hogy valóban, mostanában sok a küldemény és sok panasz van emiatt. És mondom, mennyi ideig ülnek rajta a kollégák? Nyelt egy nagyot, majd sértődött hangnemben közölte, hogy ő csak egy Call Centeres, mit akarok én tőle, meg egyébként is a sok kínai rendelés miatt van ez és védeni kell az országot.... (stb)
Mondom bocs...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
thieringpeti #27815 üzenetére
Ment PÜ!
-
törölt tag
válasz
thieringpeti #27813 üzenetére
Értelek. Aliexpresset nézted?
-
törölt tag
válasz
thieringpeti #27810 üzenetére
Szia,
ne haragudj, de erről az a kabaré jutott eszembe: "mi kerül ezen a fotelen 7200 forintba???"
Viccet félretéve, tényleg drága. Nem tudom mit tartalmaz pontosan, de elég spéci. Használtan nem kerestél még?
-
törölt tag
válasz
Víz Elek #27801 üzenetére
Van rá esély, de lehet, hogy az eladó nem hagyja annyiban. Elképzelhető, hogy kér videót a hibáról, de ha nagyon g**i, akkor vissza kell neki küldened. Ez a legrosszabb eset szerintem, viszont van más lehetőség is. Ha egy összeszedett, frappáns indoklást írsz, minden előzménnyel, dátumokkal alátámasztva, szerintem megnyerheted.
thieringpeti: A fiji tényleg új, nekem sem volt vele ezelőtt tapasztalat, a 2 hét jött rendre. Értem a problémádat, de az EMS-től óva intelek. PÉNZKIDOBÁS!! Amikor megjön a pakk, rá lesz írva, hogy Express Mail Service. Szóval ha fizetsz az EMS-ért külön, akkor is így adják fel, mert már az alap is EMS.
Máshol biztos, hogy nincsen az a programozó kábel?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
thieringpeti #27799 üzenetére
Szia, nekem is volt az elmúlt időben két csomagom is Fijivel. Lesz meglepetés bőven, most mondom. Feladástól a 30-35 nap teljesen reális. Az a biztos, amit a magyar posta rendszere ad, a fiji tracking kamuzik. Most valahol a Nadi reptéren van, esetleg Európában. Nekem is akkor volt tuti a dolog, mikor jött a bekérő levél. Akkor megnyugodtam, majd jött az itthoni harc, hogy 1,5 hét alatt ugyan adják már ki a reptérről, mert inkább eljön saját keréken az RC autó
Igaz, nekem január 6-i rendelés már egy hete nálam van. Elég szívás, amit csinálnak, én nem is tervezek többet International Warehouse-ból rendelni. EU-s nálam 6*-os, de tényleg. 4 nap rendeléstől GLS-sel, igaz, töredék van csak, mint ami a nemzetköziben
Myers: A posta honlapjánál a vámügynöki szolgáltatás résznél lehet letölteni egy nyilatkozatot. Magánszemély részére érkező küldemény résznél keresd. Ez a legjobb, így nem ért félre semmit a vámos.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én PayPal kivonatot, banki igazolást és a posta Vámáru nyilatkozatát szoktam mellékelni, utóbbit természetesen kitöltve.
A banki papírt én úgy csinálom, hogy a tranzakcióra rámegyek és mint ha nyomtatni akarnám, de nyomtatás fájlba. Lementi PDF-be és ennyi
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz
Gabesz1019 #27778 üzenetére
Nekem volt már olyan, hogy egy egész hónapig nem élt a tracking number, de a csomag meg volt, "fel is adták". Annyi volt a történet, hogy egy hónap múlva adott engedélyt az eladó a csomag szállítására. Addig pihent A és B között...
Viszont ez csak HobbyKing-nél jellemző. Alis rendelésnél illene már élnie. Tuti, hogy nem adta fel. Reklamálj!
Dominó85: Nekem egy 22-én érkezett csomag van még mindig vám előtt. Remélem nem fogják meg, mert akkor most kivételesen nagy irgum-burgum lesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
A Csekka #27729 üzenetére
Ne is számíts arra, hogy megkapod valaha is a pakkot. Az egészet lefoglalták és ismeretlen tettes ellen feljentést tesznek. Aztán beidéznek és lehet úgy csinálni, hogy....
na jó, ezt már itt tilos írni, de ha ráguglizol, akkor van egy oldal, ahol ezt a témát vitatják és adnak tanácsot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
27-én rendelt csomag tegnap vám elé lett állítva. HK post, aliexpress. Remélem másnak is beindul a gépezet. Ebben érkezik a híres, sokat emlegetett kijelző.
Dominó85: az már majdnem csattogós lepke
-
törölt tag
Tudom, hogy ez itt nem a telejósda, de akkor is, szerintetek mekkora az esély arra, hogy egy telefon kijelző fennakad a vámon? Elvégre csak egy darab műanyag...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Hong Kong post mindenkinek nagyon lassú, vagy csak nekem sz@roznak? 30-a óta elküldve....
-
törölt tag
válasz
jojoando #27214 üzenetére
Tulajdonképpen minden termék kategóriának van egy száma, ezzel meg lehet tudni, hogy mennyire vámköteles. !NEM ÁFA!
Van egy oldal is, ahol utána lehet nézni, de most nem találom az oldalt. Valami eu taric az oldal neve.
Daywalker: igen, hivatkozási szám nélkül is elfogadják.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Érdekes dolog történt velem.
Ugye rendeltem január 6-án HobbyKing-ről egy rc autót, ami ma meg is érkezett. Mint kiderült, FIJI EMS postával. Így vámmal együtt a feladástól 43 nap + 6528 forint volt. Elég durva egy EMS-től, bár érdekes, hogy nem is EMS-ért fizettem, na mindegy. Rendeltem rá egy hétre egy kisebb csomagot, bőven vámmentes, az sima FIJI-vel jött, azért is fizettem. Na már most, ez utóbbi csomag is megérkezett ma, feladástól 25 nap telt el. Az más kérdés, hogy a HK mennyit rejszolt a csomagon, de akkor is durva, hogy fele idő, mint az EMS-nek. Na így fizessek/en az ember gyorspostáért.
Egyébként a minőség kifogástalan, minden rendben működik, szóval a HK oldaláról úgy-ahogy rendben a dolog.
Kár a FIJI-ért, Hong Kong post és Singpost olyan jó páros volt.
(Megjegyzem nem az EMS miatt vámolták, hanem a CN22-n feltüntetett valós összeg miatt, ugyanis rendelésem időpontjában még nem voltam Gold member, így nem tudtam magam írni a CN22-t.. )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
A 2-es terminál NAV telefonszáma:
+3612972460
-
törölt tag
Január 6-án rendelt rc modell a mai napon megérkezett. Fiji postával jött és ~6500 volt a vám.
DÁTUM INFORMÁCIÓK
2014.01.17
09:23
Küldemény információ:
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange2014.01.17
10:42
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.01.17
23:33
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2014.02.11
02:22
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2014.02.11
02:28
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2014.02.11
09:00
Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure2014.02.11
09:51
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance2014.02.11
10:09
Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure2014.02.11
10:12
Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted2014.02.12
08:18
Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents2014.02.13
12:04
Küldemény információ:
Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready2014.02.13
12:05
Küldemény információ:
Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision -
törölt tag
Egy gyors kérdés. Nektek a vámalapba bele szokták venni a szállítási költséggel terhelt végösszeget? Nekem már második alkalommal van az, hogy a nénibácsik nem veszik bele.
Nem mint ha baj lenne, de érdekes dolog.
Lehet túl jól töltöm ki a papírokat
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #27009 üzenetére
Nekem ezt mondták. És direkt írtam, hogy valamennyi csomagot. Tehát vannak kivételek.
-
törölt tag
válasz
szili.tamas1 #26967 üzenetére
Az én csomagomon is 13-a óta csak rejszolnak, elvileg holnap kapom meg. Másfél hét itthon, 7 hét külföldön. Hát szép....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bréking nyúz. Hívtam a postát és kiderült, hogy valamennyi, a múlthéten vámkezelt csomagot a NAV a mai napon adja át kézbesítésre a Magyar Postának. Elvileg holnap lesznek kézbesítve.
-
törölt tag
Valakinek van olyan gondja HK postával, hogy jan. 30 óta Dispatched? Elég szokatlan számomra, mert feladástól 5 nap szokott lenni az érkezés...
Más: 13-án vámkezelt csomag holnapi érkezése esélyes?
-
törölt tag
Sziasztok,
rendeltem Hobby King-ről, és nagy meglepetésemre Fiji Postával küldték el. Van valakinek tapasztalata ezzel a postával? Mennyi lehet a szállítási idő? A tracking még nem működik, de írták máshol, hogy az néha nem jó. Érdekes.....
-
törölt tag
válasz
Stanley-B. #22203 üzenetére
Szóval akkor két hét. Rendben, köszönöm a válaszod!
-
törölt tag
Sziasztok,
az SG posta mostanában milyen időket teljesít? Régen volt már dolgom vele, remélem tudtok segíteni.
Köszönöm előre is
-
törölt tag
válasz
maj-viktor #9936 üzenetére
Még megkockáztatok egy olyan dolgot is, hogy az iskolakezdésre hivatkozva nézik jobban a csomagokat, biztos feltűnt nekik a sok telefon alakú pakk, ami megy a nebulóknak. Lehet hogy én fáradok, de szerintem van közötte összefüggés. Ilyen még a karácsony, újév, satöbbi. Most volt egy ilyen szett, aztán lecsillapodik ez.
-
törölt tag
Aki a feljelentéstől fél, az hogy is gondolja? Feljelentem szilicium97-et mert rendelt x telefont a családnak és nem fizetett vámot, vagy mert 10 tabletet felrakott a Vaterára és még el sem érte a 200k-s be nem vallandó jövedelmet. A nagy halakat hagyjuk, őket külön figyelik, és nem postával játszanak. Esetleg ti tudtok olyan embert, aki fel tud jelenteni IP cím alapján? 192.168.Babi.Néni-t feljelentik... Röhej. Most rászálltak picit, mert elmaradtak a kvótától. Gyorsan le kell vámolni 1000 csomagot, kell a zsebpénz, ennyire egyszerű.
A Kínait a legkevésbé sem fogja érdekelni, hogy itt most elkapták 10 ember csomagját, attól nem fog máshonnan postázni... Amíg neki jól megy, leszarja. Tudja, hogy az ár még vámmal is versenyképes, fognak tőle rendelni, az tuti.
Egyébként ha úgy nézzük, értem én, mindenkinek válság van, nem lehet ugrálni mindenkinek 10k-kel. De aki itthon nem vesz telefont, mert 120k-nál kezdődik, amit szeretne, de neki kell egy hasonló modell, és 250$-ért rendel egyet, az ugyan kalkulálja már bele, hogy van vám, és úgy mennyire jön ki. Hát most megsúgom, hogy az itteni ár feléért.... Akkor most mi a baj? Nem éri meg talán?? Ennyi kockázatot simán be lehet vállalni, arról nem is beszélve, ha valaki vállalja a garanciás problémákat, akkor legyen tökös vámot is fizetni.
Aki a topik bezárását javasolta, kérdezném, hogy ha ez egy törvénytelen dolog lenne, nem zárták volna be rég a modik, feketekereskedelemre hivatkozva???? Maga a téma igenis hasznos, sok információt cseréltünk ki eddig a napig, ami sok-sok sikeres üzletet/refund-ot eredményezett. Aki meg kiteszi ide a TN-jét, vessen magára. Nincs itt semmi incidens.... vagy csak én vagyok bolond, és nem látom??
Szerencsések mindig lesznek. A posta is tisztában van vele, hogy kb 30%-át fogják meg a csomagoknak, a többit kapacitás hiány miatt továbbengedik. Ha annyira tiltott lenne a dolog, akkor engednék??? Ez olyan mint ha rablónak adnának pénzt, hogy aztán elkapják. Nekik ez több idő és pénz, mint ha visszakézből megfognának mindent a vámon. Aki nem olyan szerencsés és fizet vámot, azt sem fogják feljelenteni, mert a CN22-n 36$ Home & Garden volt, és ejnye, majdnem nem fizettél te nyomorult.....
Ennyit szerettem volna hozzátenni a témához, kellemes estét mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
instantwater #9896 üzenetére
Nekem is jött már vámmentesen 90$-os cipő. Annyi, hogy kiállítanak egy 15$-os hamis számlát, vevő neve, címe, kamu számla szám. Ezt megnézi a vámos és már engedi is tovább. Nincs olyan, hogy nem lehet trükközni valamivel.
-
törölt tag
Esetleg próbáld meg nekik megmagyarázni, hogy a telefon javításból jött, és nem szeretnéd eladni. Bár szerintem ez nem érdekli őket. Valószínűleg az eredeti papírok kellenek majd.
Tudom, hogy egyes helyeken nem elérhető a DE és SE post, de érdemes azzal kérni. Bármennyire is ráragasztják a CN22-es nyilatkozatot, nekem még a vám közelében sem járt. Főleg a TinyDeal küld így dolgokat és rendre itt is van 8 nap alatt a feladástól számítva. Nem mellékes ráadásul, hogy azonnal működik a TN, így elkerülhető a kamu szám.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
instantwater #9668 üzenetére
Nem tudom, valamit jól csinálnak. Na meg persze van olyan dolog is, amit nem írtak le
-
törölt tag
válasz
instantwater #9663 üzenetére
Megéri nekik, és adnak is számlát, ha igényled, persze így jön az ÁFA is rá. Ott is van az oldalon, hogy gyártói áron. Na most nekik a gyártói ár azt jelenti, hogy piszkosul olcsón előállítják, ráteszik itthon és kint is a maguk részét és kiírják az oldalra, mint gyártói ár. Hülyítés az egész.
Kis kiegészítés:
"A szerződés tárgya a Dancing in The Rain Kft. által üzemeltetett online felület Felhasználó általi igénybevétele, amelyen az azolcsosag.hu weboldalt a magyarországi potenciális vásárlókat elérési szándékkal termékeket forgalmazó EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd (Forgalmazó/Eladó) (székhely: 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China518000, nyilvántartási szám: 596428) termékeit tudja a Felhasználó megvásárolni, közvetlenül a Forgalmazótól."
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én régebben nagyon sokat rendeltem hazai webshopokból, de most már fordult a kocka. Kínából szívesebben vásárolok, mint belföldről, mert ismerem az árakat. Ma volt egy különleges eset, hogy leadtam egy pesti boltnak megrendelést, mert tutira kell a hétre a motyó, és holnap már érkezik is.
-
törölt tag
Pontosan ez a lényeg. Egy megkapó márkanév, és erőteljes reklám. Mindent el lehet adni! Még használt rágógumit is. Ha a konkurencia alatt van árban, akkor nyert ügy. Aki először vesz tabletet kis pénzből, az azt fogja nézni, hogy: "39.990 FT, érintőkijelző, Gugli Pléj meg valami processzor is van benne"
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem. Egy úgy nevezett Tracking Number-t keress. Ez két betűvel kezdődik, és a fentebb felsorolt végződésekkel végződik. Pl: RG123456789DE
(#9535) CoolBoy323: Ja igen, SE helyett SG-t akartam, de már bekavarodtam. Rendben, csinálok egy "első hozzászólást". És akkor azt valaki ki fogja cserélni, vagy hogy lesz ez?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sok csomagkövetős oldal létezik. A 17track,Trackitonline univerzális, ezek böngészőből érhetőek el. Van Androidra és Windowsra is, ennek TrackChecker a neve, ez is univerzális. Célzott követésre a posta honlapja a legmegfelelőbb. SG Post esetén még jó lehet az EzyParcels is. A Kínán belüli követésre az 4px a jó.
SingPost: [link] (SE végződés)
HK Post: [link] (HK végződés)
Deutsche Post: [link] (DE végződés)
Sweden Post: [link] (SE végződés)
Swiss Post: [link] (CH végződés)
Magyar Posta: [link] (HU végződés)A vámeljárás alá vonás esélye normál (nem EMS) posta esetén olyan 15% körül van. Futárszolgálattal, és EMS-sel 80-85% környékén van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Minideal discount kódok:
JIAYU G4 2g/32g 299.99$(10$ discount 333ed)
THL W200 MTK6589T 185$(14.99$ discount:12eas)
THL W100 MTK6589 148$ (11.99$ discount code:44ABED)
-
törölt tag
TinyDeal-es csomagom Német Postával 17-én rendelve, aznap feladva, csomagszám másnap már működött. Ma hozta a postás
A Német Posta oldala meg oda-vissza 100-szor kenterbe veri a Magyar Posta nyomonkövetési képességeit. Többet mutat, mint amit az ügyfélszolgálat mondott a telefonban.
Részemről nagy piros pont a TinyDeal-nek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
maj-viktor #9371 üzenetére
Ne szarozz a claim-mel. Én két nap után mindig Claim-ra rakom, ott is tud válaszolni, ha meg megoldódik, azt is le tudod zárni, és akkor nyertél egy hetet, ahhoz képest, ha vársz a refund-ra és aztán claim.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
maj-viktor #9324 üzenetére
Szerintem rakd át claim-mé, és ne foglalkozz a DX-szel. Úgy sem fognak válaszolni a PayPal-en, ez tapasztalat. 14 nap és nálad a pénz. Ha lezárod, akkor nem tudod újranyitni, erre játszanak, a kínaiak sem hülyék.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Path of Exile 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Paul McCartney szerint nem szabad hagyni, hogy az AI kifossza a művészeket
- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- UHD filmek lejátszása
- Lightyear - befektetési app
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C50-B - i3-G4 I 8GB I 120GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- KONICA MINOLTA PagePro 1350W Lézernyomtató ÚJ + 2db gyári toner
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Ryzen 7600 / RTX 3070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest