Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
A Dealextreme-től rendeltem még múlt hónap végén 2 kütyüt összesen 45 dollárért, Június 3-án fel is adták, és utána jött a hideg zuhany, hogy "rendszerhiba" miatt csomagszám nélkül adták fel, mert szerintük 15$ alatt van a végösszeg. Na jó, várakozás indul, minden információ nélkül, 3, hét eltelt, közben írtam nekik, hogy most mi van, azt mondják, várjak még egy hetet... Kérdés, hogy sima levélként van-e esély arra, hogy megkapjam, és nem lopják/lopták el? 4. héten van esély az érkezésre?
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #5531 üzenetére
Az már nem az én dolgom
-
törölt tag
Én most rendeltem bivaly tabletet 4k ért kínából, ebayen keresztül, ma feladta a tag, szerintetek mikor reális az érkezés? 3-4 hét? (Standard International Flat Rate Postage)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Igen, 4k ért, am 250$-os tabot. Paypallal fizettem, tehát baj nem lehet, egyébként 95-öt eladott a tag 3 nap alatt. Pont elkaptam Tablet
-
törölt tag
válasz Turbobacsi #5553 üzenetére
Őszintén szólva, kombináltam én is már mindent, hogy miért ilyen olcsó. Arra jutottam, hogy vaterán is szoktak 1 forintért elkelni dolgok újonnan.... Szóval 3 hét után kiderül, mindenképpen írok róla! Ha ideér, és nem üres, k. nagy mázlim lesz
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #5554 üzenetére
Na féltéglára még nem gondoltam
-
törölt tag
válasz dobostorta #5575 üzenetére
Szia! Mind a két lehetőség működik, vagy a Topup, akkor utalni kell a bankból a Paypalre, vagy simán kártyával, és akkor onnan von le. A Topup 3 napos átfutási idejű, a kártyás azonnali. Te döntesz.
Mind a két esetben van visszatérítés. A Topup annak való, akinek csak számlája van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dobostorta #5597 üzenetére
Amikor megnyitod a kosarat, van egy olyan rész, hogy: Estimate Shipping and Tax. Ott kitöltöd a dolgokat értelemszerűen és: Get a quote. Ott felhoz pár szállítási módot, majd katt.
-
törölt tag
válasz dobostorta #5602 üzenetére
Ebben már nem tudok segíteni..
-
törölt tag
válasz csonkadavid #5604 üzenetére
Köszi, erről az oldalról nem tudtam..... Én simán utaltam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dobostorta #5609 üzenetére
Kipróbáltam az előbb, és NEM fog megjelenni az SG post a paypal oldalon.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Tisztában vagyok, hogy nincsenek tündérmesék. Tisztában vagyok azzal is, hogy nem lehet mindent. Azt is tudom, hogy itt a PP. pont ezért vágtam bele. Ne hidd azt, hogy átutalással, vagy kártyával fizettem volna. Nem vagyok szerintem ettől naiv, hogy most megpróbálok egy ilyet..... Vaterázok adok/veszek, tisztában vagyok az emberi hiszékenységgel. Előre nem nagyon szoktam utalni, max 5-6 ezer forintig, a többi utánvét.
@supreme7: Én is írhattam volna "szebben" is
-
törölt tag
válasz CoolBoy323 #5672 üzenetére
@M_o_g_y_i nak: Na de hogy most miért van LINZ-ben, az rejtély
/bocsi CoolBoy323, nem neked/
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ekrisztian #5686 üzenetére
Itt: DHL
-
törölt tag
válasz Turbobacsi #5747 üzenetére
Szerintem arra gondolt, hogy besz*rt a posta rendszere és megint füzetbe írogatnak.
-
törölt tag
válasz Turbobacsi #5753 üzenetére
Persze..... Reggel beindították és meg is halt. Délben már nem tudtam csomagot feladni, aztán kaptak kockás füzetet, és azóta megy a munka megint, rendszer nélkül. Legalábbis Szolnokon így megy...
-
törölt tag
válasz ekrisztian #5809 üzenetére
Ha már kínai postázós oldal, itt a tokod.
-
törölt tag
Nem tudja valaki, hogy HONG KONG Postos repcsi mikor jön Mo-ra?
-
törölt tag
Én is a dispute-osok táborát gazdagítom a mai nappal
Írtam a DX-nek, hogy sehol sincs a csomag, mondták, várjak még két hetet. Mondom kizárt, 38 napja fizettem paypallal, nem csúszok ki a 45 napból. Ma sem jött csomag, és szerintem nem is fog a héten, és tovább nem várok, úgyhogy nyitottam egy dispute-ot. Ha meg megérkezik a csomag, akkor az már ajándék
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Gyurmasina #5877 üzenetére
Írtam nekik PP-n is, majdnem azt, mint chaten. Remélem eredményes lesz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest