-
LOGOUT.hu
KPX - team pure
Új hozzászólás Aktív témák
-
marky1970
tag
Boldog karácsonyt Mindenkinek akinek még van ereje ezzel a csodálatos játékkal játszani,na és a többieknek is!
Omamil
-
Habugi
addikt
Lássuk csak, 40 találat után kapsz 60% skill damaget 5mp-re, utána másodpercenként ez 1%-al csökken, továbbá minden sárga Core attrib után jár 7.5% weapon damage, ami az esetében (5+1) 45%, olyan mintha három piros lenne rajta.
Átgondolt kis cucc..
Az az 1.5M amit a Stickynél látsz felejtő, ha megvolt a 40es stackje, még ha csökkent is 5-10mp-ig, kiosztotta vele a ~2.5M-et a valagatokba. RIP
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
őstag
-
őstag
-
Habugi
addikt
Sándorom, beszéld meg az Uborkáékkal, hogy a Massive többet az életben nem nyúlhat semmilyen Tom Clancy címhez így a Divisionhöz sem. Adják másnak, kb bárkinek.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
őstag
Kellene egy olyan Division 3 ahol van egy barominagy dz. Mondjuk 2x akkora mint div1 dz. Valahogy keresztezni kellene a pve-pvp tartalmat és egy olyan anticheat ami tényleg büntetne minden okosságot. Ha nem lenne chicken dance rpm aimbot fényévekkel jobb lenne a játék mert a pvp herok is beseggelnének pve játékosoktól. Vicc, hogy sok “hero” csak azért hozza le az 1v4-et mert csirketáncol meg macrozik esetleg silent aim.
[ Szerkesztve ]
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
marky1970
tag
Akit érdekel a Far cry 3 most ingyen beszerezhető!
Működik,kipróbáltam.
[link]Omamil
-
Kiscsőke
aktív tag
Este fél kilenc körül érek haza, valószínűleg a kilences kezdésre nem tudok megjelenni. Bejött egy kis túlóra!
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
Kiscsőke
aktív tag
Este lesz Raid? Már csak azért hogyha valakinek még van ALT-ja akkor mehetnénk is!
-
őstag
KPX💪🏻👍
ui: Habu! Kölcsönadnál 700SHD-t kösz?!“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #1034 üzenetére
Jelentem megcsináltam mindent,sőt magasabbra is vettem, de tegnap is csak hallottam a többieket.
Egy kis számvetés ki tervezi, hogy jön Raid 2-re?
A lista csak az én szüleményem akit látok gamben.
Anonymus, BenSopra, Habugi, Jam, Velizare, Khorgat( 2 hét summer holiday).
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Gubu0101
veterán
válasz -=Jam=- #1035 üzenetére
Én is ugyan így vagyok,csak a Snowrunner-el,bár semmi kedvet nem érzek megint,hogy vissza térjek,még a Raid se hoz lángba se az új bounty vadászat .Talán majd akkor,ha lesznek új küldetések vagy új map.
Egyenlőre beleuntam…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #1032 üzenetére
Pedig nem egy ördöngősség.
Windows beállítások:
A fejhallgató hangereje: egyéni ízlés szerint, a hozzáadott USB-s kütyün beállítod olyannak amilyen neked megfelel.
Mikrofon: Nálam ez fel van véve 100-ra, ha nem találod a windowsos beállítást, akkor simán csak az USB-s kütyün feltolod 100-ra a mikrofont (mivel nem, írja ki, megnyomod ~10x)TS beállítások:
Itt vannak az enyémek:
Egyedül a mikrofonnál kell eljátszani, hogy a voice activation se ne legyen kevés, se ne legyen túltolva. Ott a Begin test, és elkezdesz különböző hangerővel beszélni, hogy be tudd állítani, hogy mi az hangerő, ahol már szeretnéd, hogy a többiek is hallják, hogy pl az ne hallatszódjon be, ha az asszony a füledbe súgja, hogy lenne egy jobb elfoglaltsága számodra a lövöldözés helyett.;) - The Power of the Light Side
-
dvd24
senior tag
Én TS-re csak akkor szoktam menni, ha valamelyikőtökkel megyek csapatban. A minap egyik este voltunk online 10-en is a klánból szóval szerintem nem lesz probléma.
Viszont vasárnaptól megyek nyaralni egy hétig, szóval az első körből kimaradok raiden az tuti, utána leszek megint.
-
Habugi
addikt
Urashágok..
Három nap és jön az új RAID, tegnap este (pénteki nap..) pedig egészen hárman voltunk online/TS-en..!
Tervben van a Div2 vagy mi líszen vala' ?
-
cikasz
őstag
-
arnikusz
veterán
Este ki jön zöldet farmolni New Yorkba?
Területen van targeted loot.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
pottyoske197
tag
válasz Anonymus23 #1012 üzenetére
Az jol van ugy elv, igy maradhat
keveset vagyok de ha megvaltozik nem fogom megkapniHozzaszolasokat elolvasom napi szinten forumon, egyebet jatszodtam utobbi idoben, Vegre majdnem vegere ertem a Witchernek, meg van a 2 kiegeszito kuldetesei, Raid 2 ig be szeretnem fejezni, meg nyar van kevesebb az ido gep elott.. napi szinten nem nagyoin tudok belepni, de ha jelzitek akkor este idot szakitok
Ildiko tobbet van bent , O szol azonnal ha kell jonni. 1 irodaba kuksolunk delelotonkent.. persze gep elottMeg kitartunk, habar a loot miatt nem erossen van kedvem, utobbi 200 oraban semmi jobbat nem kaptam... mint ami van kiveve az exo melleny az jott egybol 2 nap alatt 3 db .. de nem hasznalom
EB-t en is elcsesztem betortem majd ha osszejon 1 db fog kelleni raidezznem miatta
Jo jatekot meg nektek es turelmet, ha vagyok leszek[ Szerkesztve ]
pottyoske
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #1023 üzenetére
Ha leszel most ebédig bóklászok megyek és segítek.
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #1021 üzenetére
Akkor ma New Yorkban azt csinálgatom.
Esett BK tegnap?Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #1015 üzenetére
Nem, az szörnyű lenne
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz Anonymus23 #1015 üzenetére
Vagy DARK.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Jó felvetés, szerintem érdemes elgondolkozni rajta. Én támogatom és töröm a fejemet és majd elétektárom.
-
-=Jam=-
őstag
Nekem jó a KPX, már megszoktam, fura lenne ha változna.
-
Anonymus23
veterán
Egy kis közvélemény kutatás:
A klán nevével kapcsolatban érdeklődnék, hogy kinek mennyire jön be, "neeeekem teccik" vagy más szeretne, lehet javaslatokat tenni, és ha valamelyik megtetszik a közösségnek, akkor lehet rajta akár változtatni is.
Kíváncsi vagyok, hogy van-e erre igény avagy érdkelődés.;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
válasz Anonymus23 #1006 üzenetére
mivel senki sem jelzett, így megváltunk a fenti tagjainktól, további jó játékot.
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #1008 üzenetére
Köszönöm.
186cm/107Kg.
Most írta ki a telóm, hogy súlyosan elhízott vagyok, mert a magassághoz képest 76.6Kg-nak kellene lennem.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
válasz arnikusz #1007 üzenetére
EZ lett most.
A full fekete.De ugyanennek a 2019 Limited Edition most nagyon kedvezményesen kapható.
Szerintem ez is jól néz ki egyébként.Ez elég nagy szék egyébként, kérdés, hogy mekkora vagy, nem feltétlenül kell ekkora széket venni, de nagyon stabil és kényelmes (az ülőlap elég kemény, bár a többiek elmondása alapján majd puhul, de én így szeretem, ne ülje már ki az ember 2 hónap alatt). Állítható deréktámasz és a plusz párnák miatt egyensen tart a szék, nem enged görbén ülni.
;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Anonymus milyen széket vettél pls?
Mert a napi irodai üldögélés után már így 40 felett megérzem a hátsó fertályon.
Meg kés most csak Karácsonyra lesz.
KöszönömSoha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
Sziasztok,
Mint ahogy észrevehettétek változások történtek a klán életében.
Néhány alapító tag elhagyta a klánt (G és Pixi), elmondásuk szerint mivel elsősorban PvP-znek, és nagyon minimális volt a kapcsolódás a klán többi tagjaival, így kiléptek a klánból.
Szerk. megjegyzés: Így legalább nyugodt szívvel lőhetik a régi ismerősöket, így közelítse meg őket bárki is a DZ-ben
Jó játékot és szórakozást kívánok nekik innen is!Ezzel együtt kicsit felülvizsgálatra kerül a taglétszám is, és akik nagyon régóta be sem léptek a játékba, azoktól megválunk, záros határidőn belül (pár nap), első körben Ő róluk van szó:
Adams-HUN-
B-Lali
Bandi821
Fadmi03
HaswellByte
Lukerina
MirakuruHUN
Sir_Hedge
Dr.MadCow
S0ul3ird
ZILA-
tr3v0r_ph1ll1psHa bárki a fentiek közül mégis maradni szeretne valamilyen oknál fogva, akkor azt számomra jelezze legyen szíves PM-ben vagy a többi elérhgetőségen.
Egyéb téma:
Sajnos magában a játékban nincs túl sok új tartalom és tevékenység, így elismerésem azok felé, akik ilyen Ubi/Massive "törődés" mellett is kitartanak a játék és a klán mellett, nem soká jön a TU10 remélhetőleg jelentős pozitív változásokkal, és a Raid 2 is, amire fel kell majd készülni.Újra hirdetném a Discord elérhetőséget, minden tagot és értelmes barátot ismerkedőt szívesen látunk:
[link]A Narko_Norbi által biztosított TS jelszava megváltozott, jelszóért érdeklődjetek nálam itt PM-ben/Discordon vagy Játékon belül meg fogom adni.
További jó játékot mindenkinek!;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Néztem pár videot és ugyanaz mint nálunk péntek óta a Big Horn mintha eltűnt volna a loot poolból, vagy 1%-ra csökkentették a rátáját.
C'est La Vie.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
arnikusz
veterán
Este 19.30-22.00 Mennyhunt Heroic keresek társakat, mert egyedül félek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Interactive Brokers társalgó
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...