Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KPX - team pure
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz -=Jam=- #1035 üzenetére
Én is ugyan így vagyok,csak a Snowrunner-el,bár semmi kedvet nem érzek megint,hogy vissza térjek,még a Raid se hoz lángba se az új bounty vadászat .Talán majd akkor,ha lesznek új küldetések vagy új map.
Egyenlőre beleuntam…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
arnikusz
veterán
Én a múltkor kaptam olyat.
Most szerintem Ninjabike térdes lesz.
Tegnap Ildikó Úrhölgy Agenttel toltunk 3 Ch liga küldit, meg egyedül csináltam 10 perc alatt 30 véreztetést.
Ma neki ugranék a WS Heroicnak mint Tóth az A......, cél a 6 ponty semmi extra.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Habugi
addikt
& Kiscsőke:
Zzugyan a szenzoraim csak holografikusak de azt jelzik, mi szerint a KharmesterÚr kicsit shenem rátok gondolt, sokkal inkább olyanokra akik vagy soha vagy ~fél éve nem is néztek a zenekar felé, shenem jöttek koncertekre, egyszóval nem volt hátul bent!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Anonymus23
veterán
Nagyon megy a sírás (jogosan) a rendszer miatt az ubis fórumon, és azért kialakult egy közös álláspont, hátha hallgatnak a communityre:
1., Automatikus Endorse ahogy eléred a 100%-ot
2., A gyűjtött XP nem tűnik el, amikor kilépsz vagy a birka kilép a groupból félúton
3., Több endorse is lehessen egy birkától, ha többet/sokat toljátok azonos időbenHa ezek meglennének, akkor még engem is érdekelne, de jelenleg van ettől hasznosabb dolog is amivel el tudom ütni az időmet.
Én már mindenképpen megvárom a resetet amúgy is, mert a jelen idő kevés lenne megcsinálni...
Az mondjuk engem is érdekelne, hogy hogyan tudott annyi XP-t az orosz összeszedni, amit warzoz írt, valamit nagyon be tudtak bugoltatni, mert tudtommal XP-s csalás nincs.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Köszi.
Tommynak a messzi távolból:
(#11202) TommyS_27 válasza arnikusz (#11201) üzenetére ÚjVálaszPrivát2019-06-30 16:44:48
Idővel ki fog esni a Raiden effelöl teljesen nyugodt vagyok.
Persze ebben Én is biztos vagyok, csak mennyi az az idő?
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest