Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KPX - team pure
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #1015 üzenetére
Nem, az szörnyű lenne
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #1012 üzenetére
Nekem jó a KPX, már megszoktam, fura lenne ha változna.
-
-=Jam=-
őstag
válasz #75376384 #818 üzenetére
Nekem van ívelt, és az excel is egyenes
10 percig fura volt mikor először néztem, de azóta észre sem veszem, pedig a munkahelyen egész nap két simát nézek, meg itthon is sima a másik monitorom, de így sem zavaró.(#819) sith7: Azért van a boltban több sima, mert 27"-ig teljesen felesleges hajlítani, fölötte viszont sokkal kényelmesebb a szemnek ha kicsit ívelt. És a nagy átlag még mindig inkább ezeket a méreteket választja játékra.
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz pottyoske197 #806 üzenetére
Most csak EP3 jött, azok majd később jönnek.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #726 üzenetére
Akkor esetleg engem is fog érdekelni, addig tuti nem.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #722 üzenetére
Szerintem még mindig menne fejből az összes Majd alkalomadtán összelövöm, akinek kell.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #707 üzenetére
Én még maradnék Ha jön egyszer valami értelmes tartalom, akkor elő fogom venni újra, de most annyi jó single player játék van, hogy semmi késztetést nem érzek a Division után sajnos.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #570 üzenetére
25"-nál mondjuk felesleges ívelni a kijelzőt...
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #514 üzenetére
1080Ti helyett inkább 2080-at szoktak adni nem Ti-t, de ha azt kapott, akkor azosztigen, ahogy velizare is mondja
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #471 üzenetére
Én azért kifarmolnám, hogy meglegyen a commendations, bár lassan jönnek majd újak is, lehet akkor egyszerűbb lesz, ha van content is
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #422 üzenetére
Én is így vagyok ezzel elkezdtem más játékokat tolni, most épp Witcher 3, aztán jön a Border 3, úgyhogy a Div2 egy ideig biztos pihen. Csütörtökön feljövök 1-2 raid-re, de ameddig nincs értelmes új tartalom, addig ennyi.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #371 üzenetére
21 körül én jövök, ha nem kell senkinek EB, akkor nekem is elfér még egy ha esik
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #357 üzenetére
Én szerintem jövök, vagy egy karakterem 0 kulccsal, meg van egy amelyikkel már végigtoltam, de van még 8 kulcsa. Úgyhogy egyikkel a bossok adhatnak (ha nem esik kulcs a végén), másikkal meg a láda.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #172 üzenetére
Én itt leszek, még 4 karakterrel tudok nyitni ládát a 3. EB után is
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #101 üzenetére
Cikásznak még van 1 azt hiszem.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #85 üzenetére
Nekem A&E van, de nem pörgettem rajtuk semmit, igazából ott nem is a damage a lényeg, hanem hogy nyomd a buffot a többieknek, meg ne halj meg egyből
Sniper buildet is akarok csinálni, de még nem néztem át a cuccaimat, hogy mit kéne gyűjtenem hozzá.
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #82 üzenetére
Nem is a nyár feltétlen, hanem unalomba fulladt az állandó farmolás, kedden végre jön az új content Az talán kicsit visszahozza a kedvem, mert jelenleg 4 karakterrel letolni a RAID-et, és ennyibe kimerül nálam a heti játék. Tegnap is inkább sorozatot néztem, mert nagyon le vagyok maradva egy csomóval
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #11 üzenetére
Vagy ha már Nemesis, akkor meg jobb lenne ha olyan scope-ot raknál az M60-ra, ami adja a +25% HS sebzést.
Már csak sniperre él ez a bónusz ha nem tévedek
-
-=Jam=-
őstag
Na még egy topic, amit olvasnom kell rendszeresen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest