Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
KPX - team pure
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garsza
veterán
válasz Anonymus23 #85 üzenetére
A&E van. Egész jónak mondható.
-
arnikusz
veterán
PVP Eagle Brearer buildet szeretnék építeni Conflictra, Gunner specialitással tank armor 424.000 , vagy heal 264..000 Bersrek?
KöszönömSoha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
a&e megvan.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
TommyS_27
senior tag
A&E van nekem is, nem értem a Berserk-et a buildeden, orrszarvússal jobban jártál volna szerintem.
Ez egy RAID BUILD ami arra van, hogy nagyot lőjjek! A sniper build amúgy sem arról szól, hogy szaladgáljak vele. Lehet nem ez a legtankosabb build, viszont egy A&E buffal 12 milla fölött lövök.
511-es mellényre vadászom amin nagy az AWD meg a HSD. Hard Hitting-el és magas HP-val.
valami ilyesmire:Ki akarok gyúrni 200k körüli HP-t, hogy használhassam a Naked talentet a plusz 50% HSD miatt.
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #92 üzenetére
köszi a célzást, köszi ...
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz Anonymus23 #92 üzenetére
Végülis igaz, nem ilyen szempontból néztem, én már soloban gondolkodtam.
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
Anonymus23
veterán
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz Anonymus23 #90 üzenetére
Ez odáig rendben de így nagyon "papír".
-
arnikusz
veterán
Sniper nincs, Ace blueprint megvan alapanyag kell leghamarabb szombaton a 2 Raid után.
[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
TommyS_27
senior tag
-
-=Jam=-
őstag
Nekem A&E van, de nem pörgettem rajtuk semmit, igazából ott nem is a damage a lényeg, hanem hogy nyomd a buffot a többieknek, meg ne halj meg egyből
Sniper buildet is akarok csinálni, de még nem néztem át a cuccaimat, hogy mit kéne gyűjtenem hozzá.
-
Anonymus23
veterán
Körkérdés KPX-esek:
Kinek van már Sniperes és vagy A&E buildja?
Anonymus23:
Sniperes OK, A&E itemek megvannak, de nincs még összerakva.;) - The Power of the Light Side
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #82 üzenetére
Nem is a nyár feltétlen, hanem unalomba fulladt az állandó farmolás, kedden végre jön az új content Az talán kicsit visszahozza a kedvem, mert jelenleg 4 karakterrel letolni a RAID-et, és ennyibe kimerül nálam a heti játék. Tegnap is inkább sorozatot néztem, mert nagyon le vagyok maradva egy csomóval
-
BenSopra
tag
válasz Anonymus23 #82 üzenetére
-
TommyS_27
senior tag
-
BenSopra
tag
Buddy & Lucy 6:54-6:59, 5 teljes másodperc.. De lehet csak 4..
https://www.youtube.com/watch?v=fejB7D5a9B8
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #75 üzenetére
még kb. 30 perc minimum
-
RazoR
veterán
válasz Anonymus23 #69 üzenetére
Köszi a raidet srácok!
Jó, hát nézve a videókat mit össze szenvednek más csapatok na....
Este is lesz pár?
-
nagyúr
válasz Anonymus23 #69 üzenetére
'nuff said
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
őstag
-
Anonymus23
veterán
Ma délutáni raid után, Razor első mondata az első raidje után:
Ennyi volt?;) - The Power of the Light Side
-
Armatura
tag
Kéne egy meghívó részemre,mert kiugrottam megnézni azt a bizonyos 15% awd mellényt.......
Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
nagyúr
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Mikor indul az első Raid kör ma?Ha lehet beugranék 1 fordulóra,persze miki nélkül,úgy,hogy remélem leszel Anonymus
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
őstag
-
sith7
félisten
válasz Anonymus23 #55 üzenetére
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
Ennek a .....-nak 2 tegnap valami lehetett.[link]
-
arnikusz
veterán
Köszi.
Tommynak a messzi távolból:
(#11202) TommyS_27 válasza arnikusz (#11201) üzenetére ÚjVálaszPrivát2019-06-30 16:44:48
Idővel ki fog esni a Raiden effelöl teljesen nyugodt vagyok.
Persze ebben Én is biztos vagyok, csak mennyi az az idő?
-
arnikusz
veterán
Szép napot kedves Clantagok.
Össze szeretnék rakni egy EB PVP Berserk buildet, aki már bír ilyennel kérem ossza meg velünk.
Köszönöm.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
nagyúr
gg :]
-
arnikusz
veterán
válasz TommyS_27 #30 üzenetére
Gratula az enyém gyengébb de megvan, most jöhetnek a többiek, 83.5% az AWD és AR sebzés együtt, de 23án megvàltozik. Egyébként van ahol azt írják, hogy M4 az alapja. Még egy Survivalist speckóban próbáltam és nem rángatott, a Snipe majd holnap próba.
[ Szerkesztve ]
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz Anonymus23 #28 üzenetére
De csak ha "jó" a buli!
-
Kiscsőke
aktív tag
Nahh én is ideértem.
A héten 22:30-kor érek haza és csak utána vagyok online, a vasárnap meg a családé. 2 kari 2 láda ha beérek RAID-re. kész van a főkarin az ACE & 8 úgyhogy majd azzal is lehet próbálkozom, de nem az én pályám.(#26) arnikusz:
a leszel Ts-en azt jelenti hogy beszélni is fogsz?[ Szerkesztve ]
-
Armatura
tag
Üdv itt is!
Jövőhéten már tudok menni esténként is.
Ám jó ötlet volt a topik,hiába vagyok online ts-en délelőtt ha senki nincs fent.Péter odaszól Jézusnak: - Pszt, Júdás kérdezi, tudsz csinálni lisztből kokaint?----Képeim: https://www.flickr.com/photos/142115553@N07/
-
arnikusz
veterán
Tetszik eme Clanos építős dolog.
-
TommyS_27
senior tag
válasz Anonymus23 #22 üzenetére
akkor csinálok a karakteremről egy képet
(#21) cain69 TY
[ Szerkesztve ]
https://www.twitch.tv/ltommys
-
Anonymus23
veterán
Mondjuk jelen pillanatban logónak jobb lenne egy olyan, ahol van egy ügynök, jön rá 20 Black Tuskos, és hiányzik a kezéből az Eagle Bearer
;) - The Power of the Light Side
-
Gubu0101
veterán
Jön ide majd bódó bódottalan Én is beugranék majd egy mikrofonnélküliraidre ma vagy holnap
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
arnikusz
veterán
válasz Anonymus23 #11 üzenetére
A sebzés 38.5K, egy másik alacsonyabb sebzésű volt bent, de áthoztam a Nemesist erre, mert semmilyen exotic fegyvert nem farmoltam ezen az alton, és hétfőn még a Liberty volt bent, de kell a plussz fejes sebzés a Dagihoz a végére. Illetve a fegyvermódok sincsennek meg mint a másikon, majd a patch után és ezáltal bukok 10% elitesebzést - most 87%. A másik scope este felmegy ezt tegnap este raktam össze míg hallgattalak benneteket.
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz Anonymus23 #11 üzenetére
Vagy ha már Nemesis, akkor meg jobb lenne ha olyan scope-ot raknál az M60-ra, ami adja a +25% HS sebzést.
Már csak sniperre él ez a bónusz ha nem tévedek
-
Anonymus23
veterán
Csak egy kérdés, használod is a snipert?
Ha nem, akkor egy Chatterbox, vagy egy Sweet Dreams/Lullaby jobb lenne helyette.
Vagy ha már Nemesis, akkor meg jobb lenne ha olyan scope-ot raknál az M60-ra, ami adja a +25% HS sebzést.
Nem?
Legalábbis szerintem!Mennyi a sebzésed ezzel a szettel?
-
RazoR
veterán
Na és itt ki lesz a Főni?
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Hát akkor sziasztok !
Az erő legyen veletek padawanok !
-
arnikusz
veterán
Idetaláltam.
Bocsi Jam csak ezt fogom olvasni.
Raid jelentkezés este 19.30.-tól jövök ha beférek.
Ezzel a Builddel van 4 kulcsom itt lesz láda nyitás is az első esett EB után a következőt adom aki lesz a csoportban és még nincs néki.
Hétvégén pedig akinek kedve lenne szívesen fogadnék segedelmet team (4 fő) fekvés nélküli küldetések commendationokhoz.
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
Na még egy topic, amit olvasnom kell rendszeresen
-
őstag
Mindenki üllllyyyön bele! 🤣😂
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
TommyS_27
senior tag
-
Anonymus23
veterán
Üdv KPX - Division 2 klántagok!
Azért nyitottam ezt a topikot, hogy legyen "saját" topikunk, ahol lehet nyugodtan offolni, elkerülve ezzel az anno Division 1-ben kialakult helyzetet.
Itt nyugodtan meg lehet osztani mindent, de lehetőleg a Division2 és klán témában, de azért nyitottak vagyunk a PH szabályzata alapján mindenre (IS)!
Jó fórumozást fiatalok!
ui:
Majd ha lesz topikgazda jog, akkor lesz összefoglaló a klánszabályzattal és Raid leírás(ok)al.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Farming Simulator 25
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Microsoft Flight Simulator
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
- ROG HYPER M.2 Card + 2x1 TB Samsung SSD
- Ipad Smart Keyboard Folio /// iPad Air - iPad Pro // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest