- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Régi Gépterem: II.386
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Poco X7 Pro bemutató (videó)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
KPX - team pure
Új hozzászólás Aktív témák
-
Így fogom keresni a játékosokat.
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
Ma este jön valaki DZ-be vagy megint egyedül kell elviselnem az a híres nemzetközileg elismert Pro játékos-t?
-
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #790 üzenetére
gondolom o lott le dz-ben.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #790 üzenetére
Be kell rakni az Exo shotit és bukfenc.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
válasz
Anonymus23 #783 üzenetére
Tegnap sírtam a röhögéstől. 🤣😂
-
válasz
Anonymus23 #774 üzenetére
Ez csúnya volt.
Pixi egy nemzetközileg elismert Pro játékos.
velizare
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Anonymus23 #768 üzenetére
1500,- xD
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
válasz
Anonymus23 #768 üzenetére
Ez nagyon jó táska.
-
arnikusz
veterán
-
Anonymus23
veterán
Látod Pixi ha maradtál volna, akkor ezt biztos ellejmoltad volna előlem
Így már 59,5% a CHC.Azt a fél%-ot vagy a Gila tokon (11,5% van rajta) vagy egy maszkon (6%) be lehetne hozni simán ha esne, vagy akár egy másik Deathgrips kesztyű, amin több a CHC (jelenleg 3,5%)
Hálás köszönet Velizar
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Du tönkretettük dz-t. Este 8 körül jövünk játszani.
-
arnikusz
veterán
Este ki lesz?
Új SSD bent öcsém újratelepítette még a Snipert áthozom a 2. Altról oda meg átmegy a Tank és mehet a móka.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Itt szeretném megjegyezni HA Pixi azt mondja, hogy nincs több lőszere a gránátvetőbe akkor még tuti van 1db.
-
arnikusz
veterán
Anonymus Commander vegye már vissza ezt a Hublot renitenst meghozta a jégcsapretket.
-
arnikusz
veterán
Csak mert olyan jó Clan vagyunk.
Figyelj Pixi.
Exotic AR Chameleon Vector valószínűleg az Invaded Darpa és Pentagon küldetéseken fog esni talán hasonló metodikával mint a Nemesi.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
cikasz
őstag
válasz
Anonymus23 #754 üzenetére
Gyertek Destiny 2-zni
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
arnikusz
veterán
Hétvégén kérném szépen 3 Agent segítségét 2 commendationban.
Az egyik csinálj meg 3 küldit és menjetek vissza a bázisra. A másik bonyolultabb ott el kell kezdeni majd feküdni és segítséget hívni és azon segítő Agenttel befejezni.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
mámeginmivanmámegin
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Befejeztem a játékot. További jó játékot mindenkinek a Clan vezetést átadtam Anonymus23-nak.
-
marky1970
tag
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #745 üzenetére
Mi van Pixi átállt a setét oldalra.
-
-
arnikusz
veterán
Kedves Clantársak!
Látva az eljövendő változásokat azaz kezdjük az elejéről.
Volna -e egy Raidező csapat a cél az alapanyaggyűjtés a patch utáni Gear crafthoz. Ahogy látom kuka a Clutch és az 500.K armor build. Viszont továbbra is jó lehet az Aces ebből kéne bespájzolni táskákra és mellményre gondolva. Valamint az EB is szerintem akinek még nincs vagy ha van legyen minden Altján.
Mit szóltok?[ Szerkesztve ]
-
cikasz
őstag
Habu azthiszem ha jól emlékszem te vagy a guru sok mindenben. IS!
Nvidia 1060-as kártyám van és és az okos fejemmel vettem egy freesync-es monitort, de felvilágosítottak, hogy G-sync-est kellett volna!?
Mit tudnál ajánlani nem csillagoség árban 27" környékén?
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
arnikusz
veterán
Tolvajverembe van egy térdvédő 12.5% armort ad na jön valaki este?
-
törölt tag
válasz
arnikusz #733 üzenetére
ezek a probelmak (textura, ilyen szintu fps drop, beeses a semmibe, random felbukkano mod, ami elotte igazabol ott volt csak nem lattad), allitolag proci/memoria bajok. mindenki mast mond.
nekem ugyanezeket produkalja pedig brutal netunk van, amivel eddig meg semmi gond se volt, a kezdeti bajoktol eltekintve fel evvel ezelott.
[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
Első próba Tier 3-ig jutottam igaz volt pár beesés a textúra alá,de a hive miatt buktam+ lagg és egy hard blacktusk boss chem launcher adta össze.
Második próba instant halál 16 szintnél megyek az utcán egyszer csak bevillan egy Hyena a feje felett halálfej és instant fekvés úgy, hogy az a régió 11-15-ig volt skálázva. Ezt olvastam a redditen másnál is előjött.
Míg nem leszünk 4-en nem kezdek újra neki+ veszek egy új SSD-t valamint megpróbálok erősebb netre váltani de a t-home vidéken nem épít jobb hálózatot.
-
Habugi
addikt
válasz
Kiscsőke #715 üzenetére
Hátul-e? Ez olyan mintha azt kérdeznéd a kecskétő', szhereti-é a káposztát!!
Figyelj kócos.., nekem névre szóló parkoló van fenntartva a művészbejáró előtt!
A gearem változatlan.., ha ez nem akadályozó tényező a fekvés nélküliben akkor.., igyekszem nem kanapézni.
Mekkora fun lehet már hardcore modeban beesni a talaj textúra alá és bukni mindent!
(#730) Csoffadalom:
Ne dumáljál, mindenki tudja mi áll a háttérben.., az összes PC-s Ubi serveren végigtosztad az oposszumokat és egy shem maradt, ám az ösztönöket nehéz elcsitítani, szóval most végig hőmérőzöd a konzolos szerókat isss!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Csoffadalom
tag
válasz
Anonymus23 #721 üzenetére
Helló. Engem törölhetsz nyugodtan, megvettem PS4-re a gold-ot. Itt legalább nem fog szaggatni és pálya alá beesések sem lesznek, remélem. További jó játékot.
Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják.
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #726 üzenetére
Akkor esetleg engem is fog érdekelni, addig tuti nem.
-
arnikusz
veterán
válasz
Anonymus23 #726 üzenetére
Akkor megvárom. Majd ha odaérünk előtte a DZ áraszt feltöltjük kimentett cucokkal
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Anonymus23 #722 üzenetére
Szerintem még mindig menne fejből az összes
Majd alkalomadtán összelövöm, akinek kell.
-
sith7
félisten
Azért hogy besz@rt mindenki, nem ?
-
arnikusz
veterán
Nincs 3 vállakozó szellemű Agent a Hardcore módhoz- Harmadjára már nem akarok egyedül belefogni-Tudom kicsi az esély??????
-
Anonymus23
veterán
válasz
#75376384 #720 üzenetére
Annak Jam volt a tudója
, de a raidhez vissza kellene kicsit rázódni, mert a fekvés nélkülihez a korábbi gearek már annyira nem jók, illetve nagyobb érdeklődés kellene játékos oldalról, hogy legyen értelme nekifutni a commendationoknak, gondolok itt a fekvés nélkülire
Igazából gondolok arra, hogy amíg nincs fenn pl 8 online tag "általában", addig nem is nagyon sok értelme van az egésznek
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Ahogy Habugii írta, nem azokra gondoltam, akikkel több száz órát játszottunk együtt, vagy valamilyen formában volt kötődés, hanem akik idecsapódtak és hónapok óta elő sem vették a játékot.
Még most is van hely a klánban, de ha lesz még jelentkező, akkor akad 5-6 olyan név, akik tényleg a játék eleje óta fenn se voltak és ide a PH-hoz sem kötődnek.;) - The Power of the Light Side
-
arnikusz
veterán
Jégcsapretek osztan kész.
2 dolog.
Kedves Új tagok ahogy tegnap írtuk Clan chatbe ha kell segítség tessék jelezni.Hétvégén Raid ?????,
Kéne nékem a fekvés nélküli meg egy másik ahol Boomer akkor lövetik le mikor még az utsó samesza megvan.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Habugi
addikt
& Kiscsőke:
Zzugyan a szenzoraim csak holografikusak de azt jelzik, mi szerint a KharmesterÚr kicsit shenem rátok gondolt, sokkal inkább olyanokra akik vagy soha vagy ~fél éve nem is néztek a zenekar felé, shenem jöttek koncertekre, egyszóval nem volt hátul bent!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Kiscsőke
aktív tag
válasz
Anonymus23 #707 üzenetére
Ha nem gond én is maradnék, még mindig 60 fok körül fől az ssd-m de lassan meg van az új gép utána már azért sűrűbben felmegyek.
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Én még maradnék
Ha jön egyszer valami értelmes tartalom, akkor elő fogom venni újra, de most annyi jó single player játék van, hogy semmi késztetést nem érzek a Division után sajnos.
-
RazoR
veterán
válasz
Ha nagyon foglalom a helyet nyugodtan dobj ki, nem látok rá sok esélyt, hogy vissza fog kerülni a játék a gépre, bár sosem lehet tudni. Köszi mindent!
-
arnikusz
veterán
válasz
Kérünk egész alakos fényképes bemutatkozást ennek elkerülése végett.
-
sith7
félisten
válasz
Engem kitehetsz nyugodtan, fiam xbox - ot kapott karácsonyra , pc gépfejlesztés mostanában nem lesz, nálam meg low - n is akadt/laggolt néha.
Azért néha majd még "dumálhatun"k pm - ben, köszi mindent
-
Anonymus23
veterán
Fogok csinálni majd egy kis takarítást a klánban, első körben azok, akik nagyon régen nem voltak ÉS nem is igazán kötödtek ehhez a csapathoz.
Páran csatlakoztak a klánhoz, NEM lelőni őket a DZ-ben ha találkoztok velük[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
Tolvajveremben van perfekt berserk hazardvédelem talenttel 3.5% wd, 8,5% chd, 23759 armor. Érdekel valakit este?
-
törölt tag
válasz
Anonymus23 #698 üzenetére
A micsodád? Nem szoktam nyelvtannáculni, de ez jaj.
Amúgy Buék mindenkinek, aki örül, hogy mentünk egy újabb kört a nap körül.
Illetve a keleti dz-ben, ma D&H cuccok vannak. A korábban említett össznépi klán farmolast össze kellene ma hozni valahogy. -
válasz
Anonymus23 #698 üzenetére
én bírom, csak az asszony nem. pedig férfiember ordít, ha éhes. egyébként mintababa, este 7-8tól alszik hajnali 4-ig, 6ig már egy bő hete. és imádja nézni, ahogy a nagyfiam játszik az xone-on.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest