Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KPX - team pure
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
No Offense de tiszta!
Azt kell akkor tisztázni, hogy a Clanon belüli kapcsolattartás/ játék adott eseményében részvétel egyeztetés elsődleges formája akkor most mi is legyen?
Jelenleg 5 lehetőség áll a rendelkezésre:
1. Eme felület.
2. Discord.
3 Norbi TS.
4 Hublot TS.
5 Clanchat.
Mivel vagyunk 43-an és sokféle időpontban játszunk ezt mindenképpen le kellen kommunikálni, mint ahogy az a nyári Raid időszakban volt.
Röviden ennyi.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Anonymus23
veterán
Hádde!
Ts-ről direkt átmentünk Discordra amikor ez felmerült, és együntetűen állapítottuk meg, hogy jóval szarabb volt a hang minősége.
Az kétségtelen, hogy mint social lehetőség messze fölötte van, mint egy TS, de hang szemponjából meg nem.Kérdés részemről, hogy a webes felület és a klines között van hangbeli eltérés vajon (discord)?
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
A játéknak kellene egyben tartani a csapatot szerintem, nyilván, ha pl azt látom, hogy tök egyedül vagyok fenn órákat a klánból, akkor nem megyek fel TS-re, illetve családi időben ha van, hogy játszok, akkor sem, mert a kisfiam nem a halkabb gyerkőcök közé tartozik, a kislány meg adott esetben benyomja a légvédelmi szirénát, és az is zavaró tud lenni.
;) - The Power of the Light Side
-
cikasz
őstag
Habu azthiszem ha jól emlékszem te vagy a guru sok mindenben. IS!
Nvidia 1060-as kártyám van és és az okos fejemmel vettem egy freesync-es monitort, de felvilágosítottak, hogy G-sync-est kellett volna!?
Mit tudnál ajánlani nem csillagoség árban 27" környékén?
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
arnikusz
veterán
Első próba Tier 3-ig jutottam igaz volt pár beesés a textúra alá,de a hive miatt buktam+ lagg és egy hard blacktusk boss chem launcher adta össze.
Második próba instant halál 16 szintnél megyek az utcán egyszer csak bevillan egy Hyena a feje felett halálfej és instant fekvés úgy, hogy az a régió 11-15-ig volt skálázva. Ezt olvastam a redditen másnál is előjött.
Míg nem leszünk 4-en nem kezdek újra neki+ veszek egy új SSD-t valamint megpróbálok erősebb netre váltani de a t-home vidéken nem épít jobb hálózatot.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
Kiscsőke
aktív tag
Az már előtte való nap kész volt! Csak azok a gonosz kis törpék akiket a nevemre írtak születésükkor azok nem hagytak a géphez jutni!
Még ment a raid amikor odaértem, de a régi TS offline volt az újan meg amit Anonymus mondott csak 3-an voltunk fent....(#645) velizare
Nana, ne ébreszd fel az alvó oroszlánt![ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára! (meg a patkányok)
-
nagyúr
baszki emlékszem, egyszer másfél órán át kiabáltál valakinek a ts-en éjszaka közepén... ki is volt az?!
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Garsza
veterán
Közben sikerült feloldani a chemlanchert is. Elég jól leköti a mobokat.
Chem luncher1
chemlancher2 -
Habugi
addikt
Kevésbé beteg zeneválasztása Diónak, Sasával.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
nagyúr
akkor a seekeres buildem:
3x china
2x alps
1x valami
a sárga modokba explosive damage modot kell rakni, a többi szabadon választott. képet emiatt nem csináltam róluk.a build egy pillanatnyi állapotot tükröz, elég sok lehetőség van még optimalizálni:
btsu kesztyű;
wyvern (fegyvertok) helyett most wyvern van. ennek az az oka, hogy d&hból nem esett destructive talentes, amire sárgát tudnék pörgetni (vagy fordítva);
destructive talentes alps mellény;
jobb sárga modok;
valami értelmes secondary;
nagyobb elektronika rollok a páncélokon, így kiváltható lenne 1 sárga valahol elektronika helyett skill haste-re.kicsit bővebben:
a fegyveren a robbantós buildhez ezeket a talenteket találtam jónak:a páncélokon röviden mindenhová destructive a jó.
a chesten azért van most payload, mert aktív talenteset kaptam jót, és azt nem tudtam átpörgetni;
illetve kesztyűre jobb a terminate, elég gyakran ölsz a golyókkal;
a fegyvertokra meg nem esett olyan;
a hátizsákra nem igazán jó a capacitive, oda tech support lenne jó, de dupla passzív talentes modellem van. ráadásul elég jó, szóval nehéz lesz cserélni;és akkor maga a céleszköz:
a jobb oldali, képen is látható damage mod jó, a bal oldali nem annyira, középre meg nem esett még (oda a tu5 hozottt be damage modot), szóval ott most skill haste van. így most capelt a cooldown 10s-nél. ha ide mást rakok (pl. +6 golyót), akkor felmegy 18,2s-re.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Egérpad topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest