Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
most éppen james clavell: tajpan
....és majd jön a többi (úgy is értendő, hogy james clavell távolkeleten játszódó sorozatának többi része, bár a gajdzsinnal kezdtem, onnan kaptam kedved), sajnos mindig el vagyok maradva a megvásárolt könyvekkel (bár a tajpan pont könyvtári
)
-
törölt tag
EGY CSODÁS UTAZÁSRA HÍV :
-
doc
nagyúr
egy gyors ketnapos sprintben elolvastam Michael Crichtontol a Nagy vonatrablast, nagyon erdekes, izgalmas, szorakoztato konyv, ajanlom mindenkinek
-
Espla
aktív tag
75 év az áramszedők alatt...
ezt majd beszerzem -
giigz
veterán
Ki, mit olvas manapság?
-
giigz
veterán
Én ma vettem meg a Frei Tamás Megmentő című könyvet.
-
Apollyon
Korrektor
Zenei könyv konkrétan nem tudom hogy van e, de én innen rendeltem már könyvet: amazon.co.uk
-
izomhod
őstag
sziasztok!
angol nyelvű zenei könyveket milyen oldalakról, könyváruházakról érdemes rendelni?
-
Kassadin
addikt
Wh40k nagyon jó tud lenni, ha fogékony vagy az ilyesmire, de én a fantasy wh-t is imádom.
Ken Follett mindkét könyvét olvastam, egyik jobb mint a másik. Igaz, hogy elég hosszú, de megéri kiolvasni, van benne minden, ami kellhet a sötét középkori hangulathoz. A magyarról nem tudok nyilatkozni, nem olvastam.
-
Huma
addikt
Az érzőszívű mágus fiatalkorom egyik meghatározó műve.
Azért Vance műveit nem mondanám klasszikus fantasynak. Nagyon egyedi stílusa volt amit nem nagyon követett senki pedig szerintem nagyon jó.
Küldtem egy privit.
Kassadin : Lehet. Már rég olvastam. Valami bérgyilkosnő volt benne meg a káosz. A katedrálisból olvastam pár könyvet. Nem voltak rosszak, csak néha olyan érzése volt az embernek hogy félig szuperhősök a benne szereplők.
-
Kassadin
addikt
Hatalmas piaca van a warhammernek, szóval bizony megeshet, hogy valami gányt fogtál ki. Fantasy vonalon William King/Nathlan Long, sci-fi téren(wh 40k) Dan Abnett például.
doc: És sci-fi warhammer? Az se jött be?
Amúgy Ken Follett: A katedrális/Az idők végezetéig köteteket olvastad már?
-
doc
nagyúr
regebben eleg sok Vance-et olvastam, de mostanaban nem tud lazba hozni a klasszikus fantasy, a Kornya-fele vilag meg eppen belefer, ez a 'realista fantasy' nagyon bejon
a Cherubion alkonya szeria tippet koszi, az Ej trilogiajat imadom a mai napig, a hajnallal nehezen birkozom (az mar nagyon a fent emlitett 'klasszikus fantasy' stilus), de az alkonyt azota el akarom olvasni hogy megjelent, majd korulnezek hol kapjato
Szepestol a Tibeti orgonat kezdtem el egyszer vlamikor 10 eves korom kornyeken, de nem birtam sokaig. Lehet igy 20 evvel kesobb mar jobban bejon, nekiesek a Voros Oroszlannak, talan meg is van a polcomon
Kassadin: a Warhammerrel megint csak az a bajom hogy az a hagyomanyos fantasy. regebben imadtam pl. Salvatore-t, ma mar nem birnam vegigolvasni
ami viszont nagyon bejon, az a Reymond E Feist-fele Rift sorozat, az Erzoszivu magus nagyon fasza kis konyv
most Neil Gaimantol olvasom az American Godsot, de eleg lassan haladok vele, lehet nem hullafaradtan kene utazas kozben nekiallni, akkor tobbet tudnek olvasni egyszerre 4-5 oldalnal
-
Huma
addikt
Raoul Renier az egyik kedvenc íróm.
Ha szereted őt (képletesen) akkor ismerkedj meg Jack Vance műveivel mivel teljesen... különbözőek. Ő a másik kedvenc íróm. Vagyis volt (R.I.P.).
Amit tudok most ajánlani mint könyvet az a Cherubion alkonya sorozat. Eddig három rész jelent meg és jobban sikerült mint az éj és hajnal trilógia. Legalábbis szerintem.
Na meg a zabhegyezőt. Már kétszer olvastam és nagyon jó az is.
A Vörös Oroszlán is jó. Egyesek már kb saját vallást építettek köré.És most végigolvasom a topicot, hogy lássam hányan ajánlották már ugyanezeket a könyveket.
-
doc
nagyúr
Qrvaelet, evek ota fel vagyok iratkozva a topicra, es egyetlen ertesitot sem kaptam
most kikapcsoltam es vissza, remelem mukodni fog...legutobbi olvasmanyelmenyeim: Raoul Renier: a kivulallo (a Sotet Mersant sorozat harmadik resze), egy nap alatt, nagyon jo konyv, sokkal jobb mint az ocska masodik resz, de a zsenialis elsohoz azert nem er fel, azzal nagyon magasra tette Kornya a lecet
most Neil Gaimantol olvasom az Amerian Godsot, meg az utobbi idoben eleg sok Crichtont olvastam (pl. Prey, Next, Airframe)
-
Kephamos
addikt
Ma kezdetem el olvasni és eléggé bejön Vonnegutnak az Éj anyánk c. könyvecskéje. Egyelőre mindenikek ajánlom.
-
jegenye77
addikt
Tegnap kaptam értesítõt,hogy rendelhetõ a Metro 2034.
Én már meg is rendeltem és elvileg holnapra itt is lesz. -
jegenye77
addikt
Valaki nem tudja véletlen,hogy a METRO 2034 meg fog-e jelenni,és ha igen mikor magyar fordításban?
-
törölt tag
sziasztok,
egy olyan könyvesboltot keresnék pesten, amelyik átvenné a többszáz feleslegessé vált könyvemet. (80-90-es évek ponyva meg egy csomó szirszar)
igazából bagóért is odaadnám, mert nemsoká költözöm és az új lakásban már nem lesz könyvespolc...ami esetleg emlitésre méltó közülük:
Magyarország története (24 kötet, teljes kollekció)
12k-ért odaadom bárkinek, új ára 35k
[link]Az emberiség kincsei - Az Unesco Világörökség (bagóért vihető)
[link]1001 természeti csoda
3k-ért odaadom, új ára 9k
[link]Plusz rengeteg Leslie L. Lawrence, Robin Cook, Stephen King és hasonló cuccok, egy rakás Búvár Zsebkönyv, de ezekkel nem szórakoznék egyenként.
-
Kassadin
addikt
válasz
dangerzone #216 üzenetére
Ez így eléggé tág fogalom. Asimov a nagy sci-fi mester, de én személyesen a warhammer 40k világát ajánlanám, az kb. olyan, hogy nem tudod lerakni.
-
dangerzone
addikt
Valami jó sci--fi -t tud nekem valaki ajánlani?
Valami minőségi alkotás kellene nekem -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Egyik ismerősömnek kéne egy könyv, de csak számítógépes formátumba jó (pl.: pdf).
A címe: Peter Weiss - Mara halála
Tudnátok segíteni, h honnan? -
brownus
veterán
-
G@ben
addikt
Keresek egy könyvet, de nem vagyok biztos a címében, így hozzátok fordulok. Van az Amire nincs magyarázat és ennek mintha lenne egy második része Még mindig nincs magyarázat címmel, de ez nem biztos, mert kb 20 évvel ezelőtt láttam és akkor is csak egy pillanatra, de azóta be akarom szerezni. Tud erről valaki valami infót?
-
csokad
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni, hogy honnan tudnám megrendelni a Dexter dühödt démonai
-t? Vagy ha bárkinek megvan használtan is megvenném! Előre is köszi! -
BMWFan
senior tag
Tesco Titok 1-2 : Nagyon ajánlom.Ennél viccesebb könyvet nem olvastam még.
-
Espla
aktív tag
100 kérdés — 100 válasz A számítógépes zenélésről
előrendeltem, remélem pénteken tényleg megjelenik
-
Kassadin
addikt
válasz
szőröscica #207 üzenetére
Rengeteg jó könyv van, hatalmas piaca van a fantasy könyveknek is. Én személy szerint a warhammer fantasyt és a m.a.g.u.s könyveket szeretem.
-
szőröscica
addikt
Sziasztok!
Nézem a Game of thrones című sorozatot, és megjött a kedvem valami jó kis fantasy könyvhöz. Tudnátok ajánlani párat?
-
brownus
veterán
én csak a filmet láttam, az tetszett, a könyvre meg azt mondják jobb mint a film. (bár ez általában így szokott lenni)
-
RedWing
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem bérgyilkos témában jó könyveket? Elsősorban "napjainkban" játszódók érdekelnének.
Amik már kivégezve:
John Follain: Carlos, a sakál
Frederick Forsyth: A Sakál napja
Nemere István: Halálkirály (Aki egy igazán jó krimire vágyik, annak csak ajánlani tudom!)
Lawrence Block: Bérgyilkos a célkeresztben
Lawrence Block: Bérgyilkos inkognitóbanElőre is köszönöm!
-
brownus
veterán
már az Dűne Istencsászárát olvasom... ez kicsit töményebb, nehezebben emészthető a számomra.
és ajánlanék egy másik könyvet, amit tegnap kezdtem el:
A nő felemelkedése és tündöklése - Szendi Gábortól
infoegyet ígérhetek, nem fog nyugton hagyni titeket, beindítja a fantáziátokat, és tartozzatok bármelyik oldalhoz is, gondolkodásra/tovább gondolásra fog késztetni benneteket! kivéve ha bigott keresztény/vallásos ember vagy… akkor te már az első mondat után széttéped a könyvet…
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest