Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
Jumbozorz
üzenetére
Én is így teszek.
A végére értem az idő gyermekeinek, kétszer is abbahagytam az elején. Közben elolvastam a megtört föld sorozatot, majd visszatértem a Pókokhoz
és Úristen, az író új kedvenccem lett, zseni az ember, köszönöm az ajánlást!!
Most elkezdtem a hajnalt, ha nem jön be jöhet a végső architektúra. -
brownus
veterán
Víg napot polgártársak!
pár könyvajnáló, gyors felsorolás formájában, félév távlatából kb:
andy weir - artemis, könnyed két estés ponyva, szórakoztató. nem egy hail mary....
robert jackson bennett - lépcsők városa trilógia. az első tetszett, a másodikat kb. a harmadánál félbehagytam... az új főszereplő miatt is.
peter v. brett - rovásember, befejeztem, imádtam. a második rész lassan indult be.
peter f. hamilton - álmodó üresség, ez nagyon baba volt. de ezt még tavaly első félévben.
adrian tchaikovsky - az idő gyermekei trilógia, ez is jó nagyon. a harmadik rész még hátravan..
jay kristoff - vámpírbirodalom 1-2. az elsőt imádtam, a második is jó, de kicsit vontatott lett. de nem bántam meg. életem első vámpíros regénye volt.fura volt ez a sok vér, meg geciség. de tetszett az alapötlet, hogy voltak a dérvérek meg a szentek. meg állandó félhomály, zéró nap
most brent weeks fekete prizmáját olvasom, érdekes. tetszik ez a "színes" mágia
a sok fantasy/scifi között volt pár teljesen más tematikájú is.
- konyhakémia, barotányi zoltán
- paleolit edzés, lakatos péter
- a bél agy kapcsolat, ezt néha fellapozom...
- a kamra kincsei, ottolenghi, ez szuperjó szakácskönyv.
- a teljesség felé, weöres sándor, megnyugtat ha a kezembe veszem... kb. a modern bibliám.tevben van: (akár íhatnátok is pár szót róla, hogy tetszett ha olvastátok)
simon jimenez - elveszett madarak
brandon sanderson - ködszerzet sorozat
vonnegut - az ötös számű vágóhíd (mindenki dicséri az írót, még nem olvastam tőle...)
scott lynch - tolvajok köztársasága trilógia -
brownus
veterán
hard scifi jöhet, Egant megnézem, köszi!
tibaimp, salvatore - Drizztek megvoltak már régen
(nagyon szerettem)
Dinomano, csekkolom őt is
abridabri, három test nem jött be, az első könyv felénél dobtam. xeno már az ebookon van, tarcsiba jó lesz.
Phülöp, ez is felkeltette az érdeklődésemet, köszi!
JamesFinn, őt is felteszem a listába, köszinem tudom, Ti hogy vagytok vele, az egyik legszarabb érzés, kb. magamba tudok zuhanni, hogy befejezek egy regényt, pláne ha több részből áll és utána nincs mit olvasni. azaz lenne, de nem adja azt az érzést amit az előző
nincs meg a flow. és csak úgy vagy, és este az ágyban lefekvéskor nézel ki a fejedből, hogy most mi van
most elfelejtkeztem a pótlásról... nagy hiba volt xddoc! a dodo amúgy tart valamerre a végefelé? történik valami őrület?
vagy csak úgy mennek jönnek? -
brownus
veterán
hello,
mondjatok jó fantasykat plz, köszi! jöhet dark is
amiket olvastam legutóbb és tetszettek:
a rovásember, de a második könyvet félbehagytam. érdemes folytatni? nézem, hogy 5 részes - brett
éjangyal-trilógia, ez szuper volt - weeks
a penge maga trilógia - ambercrombie (itt a 3. rész volt a best
) na, ilyet mondjatok kérlek :dde jöhet jó scifi is, legutóbbi stephenson - 7 évája volt. nagyon baba kis regény

a d.o.d.o. felemelkedése és bukása nagyon cuki, de 60% nál ezt is félbehagytam, mert semerre se ment a sztori. csak azért olvastam eddig is mert vicces volt.fentebb írjátok a Korongvilágot, lehet ezt bepróbálom

hmm, vagy vaják? a witcher?
-
brownus
veterán
hát, ezt szeretem
amikor még csak 2%-nál járok de már most nem tudom/akarom letenni a könyvet. pedig lenne dolog itthon. libabőr, köszi még1xmielőtt neki kezdtem volna, megnéztem a telexes intrjút S.Balázzsal. érdekes az általa hallottakat (ami nem idegen tőlem) összevetni az olvasottakkal
-
-
brownus
veterán
üdv!
pandora csillaga 1-2vel végeztem. imádtam, nagyon jó volt benne lenni. hamilton többi könyve is van ilyen jó?
elolvastam weir a hail mary-jét is, ez is nagyon szórakoztató volt.
ezek után elkezdtem a rovásembert, de a 2. rész már nem fogott meg, még az elején járok de érdektelen, félbehagyom. aztán jött lawerence új trilógiája de ez se kapott el. de ezt be fogom fejezni.
ajánjatok scifiket plz, köszi. (pl. elkezdtem a 3 test problémát, de nem tetszett, pedig nagyon ajánlgatták)
jöhet dark fantasy is

kicsit "visszalapoztam", szóbakerült dan simmons is. tőle van pár olvasatlan regényem, lehet ő lesz a köv.
-
brownus
veterán
tudom mondtam már, de új kedvencem: P. Fucking Hamilton
lassan végzek, lasssan végzek a pandorával, aztán jöhet a júdás
-
brownus
veterán
Sok sok fantasy után újra scifit olvasok, a Pandora csillagát
lehengerlő, imádom! -
brownus
veterán
válasz
JamesFinn
üzenetére
én is feltettem ezt a kérdést miután elolvastam Lawrence regényeit, kivéve az új trilógiát, de azt majd egyben akarom. ezeket ajánlották:
[link] brett - démon ciklus
[link] weeks - éjangyal trilógia (ezt abbahagytam 30% körül, jó, tetszik de most várok fantasy vonalon. szünet)
így most Máté Gábor könyvét olvasom, a sóvárgás démonait. -
brownus
veterán
egy könyvet szeretnék a figyelmetekbe ajánlani:
Fődi Attila - Gyógyhatású gombák
Váciak megveheti személyesen itt: Az erdő gombabolt
vagy rendelni így: [kép]
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
pandóra csillaga és júdás elszabadul regényein gondolkozom, lehet belevágok miután végeztem m.lawrence könyveivel (jorg3 van még hátra, az új könyvébe nem kezdek bele, megvárom, hogy befejezze a trilógiát).
de azért ajánljatok fantasyt is, találtam párat visszapörgetve néhány oldalt:
robert jordan - idő kereke sorozat, Peter V. Brett - démon ciklus, Brent weeks - Éjangyal-trilógia.ezeket köszönöm. csekkolom őket
-
brownus
veterán
válasz
brownus
üzenetére
ez kicsit figyelemhiányos lett, szóval
a dűne legendái trilógia remek, a sztori amit az olvasó elé tárnak szuper! én ezeket ajánlom:
A Dűne: A Butleri Dzsihad
A Dűne: A gépirtó hadjárat
A Dűne: A corrini csata
Herbert összes
és a két utolsó kötet a dűne vadászai és a dűne homokférgei? szerintem érdemes egy próbát tenni velük. vannak benne WTF pillanatok, jó értelemben
.
sokan azt mondják, hogy ez már tényleg amolyan mágus szint, és? a sztori sztem ezt feledteti. nekem bejöttek. de amúgy is sok időm volt olvasni. valszeg ma már nem lenne e zekre időm. csak a herbert műveire.és amit most olvasok: lawrence - bolondok hercege
imádom Jalant
-
brownus
veterán
válasz
mike1334
üzenetére
én nem tenném, sztem szuper mind. de én szuperfanatic vagyok. mindent is elolvastam ami dune
<3amit most olvasok, lawernce - bolondok hercege. imádom.
az első három, ami a nagy házak bemutatás. azok valóban kicsit ponyvásak. de szórakoztatóak. ha nincs elég időd, hagyd...
de amiket herbert írt azok mind kurva jók.itt mindent megtalálsz: https://hu.wikipedia.org/wiki/D%C5%B1ne-univerzum#Az_eredeti_sorozat [link]
ezek viszont remek szórakozást nyújtottak: a dűne legendái trilógia.
-
brownus
veterán
válasz
V.Stryker
üzenetére
hmm, mint a marsi? azt nagyon imádtam. (betettem kívánság listába)
most Anthony Ryan A láng légiója-ját olvasom, de rohadtul unom, kb a harmadánál járok, és folyamatosan fáznak a kib.szott jégen... már ötösével ugrom át a lapokat... de lehet ma átugrok 200 oldalt
. -
brownus
veterán
válasz
elessar
üzenetére
no, elkezdtem az ébredő tűz könyvet, remélem sikerül a nővérek után keletkezett űrt betemetni

istenek az égbn, annyira jó, rég volt már ilyen, hogy egy regény és a benne élő karakterek ennyire beszippantottak. imádtam mind3 [link] könyvet.
köszönöm az élményt Mark L.
és a vége is kedves volt...
-
brownus
veterán
már csak órák kérdése és befejezem az ős könyve trilógiát
ajánljatok hasonló fantasy regényt!!!
ez annyira szép volt
Tőle tövisek hercege trilógiát már olvastam,
gondolom ez is jóféle: A vörös királynő háborúja trilógia. ezt olvasta valaki?
lehet ez lesz. de azárt várom szeretettel tippeket
-
brownus
veterán
válasz
Krisztianby
üzenetére
emberi viselkedésre kezdetnek: harari homo sapiens, és homo deus párosát ajánlom
-
brownus
veterán
[link]
(görgess le)
a trilógia felénél járok, szuper! finomabb mint jorg
-
brownus
veterán
[link] seth rogan konyve :)
-
brownus
veterán
most gyermekek számára két könyv :)
szülők! tegnap megvettem ezt a két aranyos "tankönyv"-et[link] volt egyszer...
és a másik a [link] vallások a világban (képeskönyv)
(képes biblia van pár, tőlem örökölte)ne csak a keresztény világgal ismerkedjen, hanem mindennel is.
namaste, sábát sálom
víg és kellemes hétvégét! -
brownus
veterán
ÉnÚristen , ott van David gemmel neve, csak beugrott hogy de imádtam őt is. Régen sokat olvastam tőle, is.
Oké, az még odébb van. Most a vörös nővér trilógia, utána jön hamilton.
De lehet hogy ezt!? meglássuk; Dmitry Glukhovsky - szurkulet és/vagy metró trilógiaAttól függ hogy haladok, most beindultam. Most nincs mit bámulni a tévében (stream). De ennek örülök!
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
válasz
tibaimp
üzenetére
Yep, a másik kettő már kicsit más, nem olyan mély mint a hyp, de én imádtam azokat is. Azokkal teljes kerek egész a történet.
Éljen a shrike! [kép] kpolc széle, az ott a shrike :) (a feje) nem találtam jobb képet így hirtelenjében. Egy kedves barátom alkotta egy szülinapomra -
brownus
veterán
[link] egy dollár az ára.
/ Köszönet emiki6 -nek :) /
Never Gymless is dedicated to home-based workouts that negate the need for a fully equipped gym. If you’ve ever wanted to exercise at home, this book will provide you with a lifetime of challenges.
Learn about bodyweight exercise for strength, endurance, and speed. Supplemental exercises with resistance bands are also included, as well as a simplified nutritional strategy for lifelong health and athletic performance.
Sample training programs are also included in this 230 page manual. -
brownus
veterán
no, ez izgalmasnak ígérkezik, putyin trolljai
444 cikk, kedvcsinálónak, https://444.hu/2021/03/17/hus-ver-emberekre-volt-ez-hatassal-hus-ver-emberekbol-lettek-propagandistak [link]
-
brownus
veterán
Én tegnap elkezdtem a homo deust*, az előző könyve is közel letehetetlen volt, úgy érzem ez is ilyen lesz. Kötelezővé tenném a trilógiát a középiskolákban. Sok minden átértékelődik sztem az emberben az elolvasása/suk után.
Mit jelent a yomp? Nem hallottam korábban :)
*Harari -
brownus
veterán
e legjobb az lenne ha e formában de lehet nyomtatott formában is;
mondjatok kérlek passzív ház, öko ház, zéró emissziós fűtés otthon, szigetelés témában (+ okosház, de ebben már találtam jó cikkeket) könyveket.
keresgélek, de eddig nem tláltam..
-
brownus
veterán
válasz
Anonymusxx
üzenetére
a ZS betű talán kicsit erős, és eltántorítható lehet, ahogy írod is a mai tizenéveseknek

inkább ezt olvastatnám velük mint ezeket a kib.aszott lehangoló regényeket, [link] . bár ez a poresz részek miatt lehet 18+
bár ahogy nézem változott azóta mióta kijöttem az iskolapadból. de ezek!? ahogy régen se, sztem most se hozzák meg a gyerekek kedvét az olvasáshoz. nekem szerencsém volt.
hihetetlen, hogy nem tudnak leszakadni erről az orosz-francia-magyar vonatról...
és most veszem csak észre
bekerült a bibilia baszki, édesjóistenek az égben.
és hol van a többi nagy világ vallás?? ki a franc állította össze ezt a kötelező listát? melyik nagy nemzeti keresztény lovag??bocsi, kicsit elkalandoztam...
ÉS nem tudom mai fejjel tetszene-e a katedrális? sztem igen, engem nem zavar ha egy regény kicsit ZS-és, ha a sztori lehengerlő és izgalmas, stb...
-
brownus
veterán
és
=
ez bosszantó lehetett, és nem is hittem el, hogy 18 oldal, de a moly szerint (is) annyi
engem kíváncsivá tettél, elolvasom én is. köszi a tippetez vicces, amikor ebookot vesz az ember és ott hagyták? az átvételi mód menü pontot [kép]
magyar scifik, személyes kedvenceim, hátha találsz benne kedvedre valót:
Fonyódi Tibor.- Katedrális, Gáspár András - kiálts farkast 1-2.
hirtelen ez a kettő ugrik be.. -
brownus
veterán
[link]
Ha szabad, ez maradhatna. Vegul is könyvajánló, tora, biblia, stb...De a poszt írójaval egyetertek.
-
brownus
veterán
-
brownus
veterán
shaw többi kalandja is megvolt? vagy a katedrális? ha nem, én a helyedben letudnám azokat (is). aztán jöhet a shrike

amúgy ez a pandora csillaga nagyon baba, imádom.
(#5590) k.kristof, igen, azok kicsit hígabbak, de azért bőven olvasmányos. nekem pl. a felemelkedés jobban tetszett mint az endymion.
-
brownus
veterán
válasz
asuspc96
üzenetére
Most hogy mondod, talán. Olvasás közben eszembe se jutott takeshi. A könyv igen, hogy van olyan jó mint a valós halál. Lehetne kicsit aktívabb is morgan :)
De, van más, pl pandora csillaga. Nagyon baba ez is.
És azóta olvasok újra, sokat, már nem a tévé előtt alszom el mint régen, hanem a kindle mellett :)
(mert könnyű és nem esik a fejemre egy fél kilós könyv 999 oldalával...) Imádom, kösz covid19
-
brownus
veterán
válasz
Bencus88
üzenetére
szia,
ez pl. lehet tetszene, nem könyv, régen toltam ilyeneket is: gamebooks,
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.inkle.sorcery1&hl=en -
brownus
veterán

köszönöm!
a többi könyve is megvan, igaz, a valós halálok a régebbi kiadásban
fasza, kb ennyiért vettem a bookline + posta
5.202huff.szkivan, megyek a magra és lekapom, aztán majd köv hónapban megveszem...
istenem, ez a kib.szott birtoklási vágy, hogy minden meglegyen, és a polcon ott díszelegjen.
már rég váltanom kellett volna
-
brownus
veterán
hát, izé, lehet ez nagyon kötsög dolog lesz, és nyugodtan üssetek meg keményen f.szkorbáccsal, és dobjatok le a földre de DULVÁN!!!
szóval, vettem egy kinde pw olvasót, és nekem rengeteg analóg könyvem van. a bennem lakozó gonosz azt mondja, hogy töltsd le azokat a magról, töltsed le gyorsan... + van vagy 20 könyv ami várólistán van még, mert időhiányában kb még ki se bontottam őket.
a másik, hogy wtf, azt hittem jóval olcsóbbak a digitális cuccok, mivel nincs nyomda, meg utazás, meg minden basz... de nem.
-
brownus
veterán
Itt is kedvezmények; [link] ezt olvasta valaki? Pandora csillagai
Ezt meg ma kezdem el, légszomj, rm.
-
brownus
veterán
[link]
Sziasztok!Remélem, a begyűrűző vírushelyzet ellenére jól vagytok. Ez most egy olyan időszak, amire nem voltunk felkészülve, és amikor muszáj előre gondolkodni, és átszervezni rengeteg, megszokott rutint és kényelmi tevékenységet, valamint a korábbinál sokkal jobban figyelnünk kell egymásra.De hogy legyen valami kis öröm is a jelen helyzetben, az Agave Könyvek és a magyar szerzői a következő két hétben _ingyenesen_ letölthetővé tesszük több e-könyvünket a Dibook.hu-n.Tőlem 'Az időutazás napja', az 'Isten gépei és más történetek mesterséges intelligenciákról', valamint 'Az ember könyve' érhető el 0 Ft-os "áron":https://www.dibook.hu/szerzo/Hackett_Brandon?order=priceaItt az összes magyar kötet, ami most ingyenessé vált, válogassatok közülük kedvetekre, van köztük fantasy, sci-fi, weird/horror és krimi egyaránt - Baráth Katalintól, Csurgó Csabától, László Zoltántól, a Pacskovszky-fivérektől, Pék Zoltántól és Veres Attilától:https://www.dibook.hu/akciok/Agave_magyar_szerzo_cimei__INGYENES?order=popd&limit=30Ez pedig itt az Agave posztja, amiből megtudhatjátok, mire lehet számítani a vírushelyzet miatt a következő időszakban.https://www.facebook.com/agavekonyvek/posts/10158174907087148Ha tehetitek, maradjatok otthon, és vigyázzatok magatokra, valamint egymásra! -
brownus
veterán
[link] meghalt Gáspár András :(
Bazdki 54 volt :( -
brownus
veterán
hello,
The Witcher (magyraul) ebook formában elérhető? moly/libri/bookline néztem
-
brownus
veterán
https://elsounnepikonyvvasar.hu/
[link] Első Ünnepi Könyvvásárt, ahol a legnagyobb magyar könyvkiadók és számos magyar szerző is tiszteletét teszi. A Petőfi Irodalmi Múzeum udvarán felállított fűtött... -
brownus
veterán
nem bírtam ki, akaratgynege vagyok, megvettem: [link]
Samin Nosrat - Só, zsír, sav, hő A jó főzés négy eleme -
brownus
veterán
[link] Orvos-Tóth Noémi - Örökölt sors
[link] https://www.youtube.com/watch?v=b1YKdzoLiBk -
brownus
veterán
aki imádja a könyveket és már-már lételeme a könyvszag , az olvasás (
), az most velem együtt örül
mert ez a tövisek hercege kurva jó, tesómtól már el is kértem a 2. részt, hogy nehogy ne tudjam folytatni a hétvégén, mert nem sok oldal van hátra... rég volt már ilyen könyves élményem, hogy alig tudom letenni este, lefekvés előtt. jó volt a pusztító tűz is, de ezt jobban adom, ahogy a mai fiatalok mondják :d ezt szerettem volna még kérdezni, hogy ez meg van valakinek, olvastátok? mert az előbb jegyeztem elő, a marsit imádtam, kábé hasonló élmény volt, sőt! jobb is mint ez.
[link] Andy Weir - Artemis ?
-
brownus
veterán
[link] 444 JÓ HELY MAGYARORSZÁGON
érdemes előfizetni, azaz rendelni, a 444 jó hely BP-en is remek lett. -
brownus
veterán
pusztító tűzt olvassa már valaki? az imént rendeltem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és Úristen, az író új kedvenccem lett, zseni az ember, köszönöm az ajánlást!!
nincs meg a flow. és csak úgy vagy, és este az ágyban lefekvéskor nézel ki a fejedből, hogy most mi van
) kb az összes pkd is pipa
.

- meló (homeoffice) van, gyorsabb volt így, kényelmesebb