Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz leslieke #884 üzenetére
egyik legnagyobb kedvencem
egyebkent ismeritek a rukkola.hu-t? en csak nemreg talaltam meg szinte veletlenul, de nagyon bejon
multkor felraktam par konyvemet, az egyiket (Simak: A varos) el is vittek kb. 2 perc alatt -
daninet
veterán
Ha már itt járok leírom a Zoo City-vel kapcsolatos érzéseimet.
Első Ad Astra könyvem, és kicsit felemás érzést hagyott bennem. Lehet azért, mert nagyon megválogatom amit olvasok, és általában csak a legjobbak kerülnek elém, de nem minden volt benne jó. Ha filmhez kellene hasonlítani akkor a Justin Timberlake féle Lopott idő a megfelelője hangulatban és történetben is. Adott egy nagyon jó alapötlet, hogy akinek bűne van, ahhoz hozzászegődik egy állat akivel közös lesz a lelke. És olyan sok dolgot ki lehetett volna hozni, de egy "sablon" gyilkosságos sztori lett az egész már a felénél sejthető végkimenetellel. Eleje érdekes a világuk leírása miatt, a közepe tök lapos, a végére került egy kis akció és lövöldözés.Kvantumtolvajt néztem ki következőnek, majd olvasok vmi kritikát róla, most nincs lelki erőm még egy lapos sztorit végigolvasni
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
giigz
veterán
Egyébként én is vettem most egy 100-as könyvpakkot, van pár ami érdekel, szóval lesz mit olvasni.
-
Tim82
félisten
válasz leslieke #884 üzenetére
Ős-cyberpunk klasszikus tulajdonképpen, még mielőtt maga a műfaj kikristályosodott volna.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
leslieke
Jómunkásember
Alfred Bester: Tigris! Tigris! érdekes és érdemes olvasmány. Lendületesen, eseménydúsan megírt történet. Tetszett.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szg88
őstag
válasz callmeakos #880 üzenetére
#697-es komment, és onnan előre még pár.
-
callmeakos
veterán
Szevasztok.
Egy olyan könyvet keresek, melynek témája a Metro 2033 és a Metro 2034 hasonló. Ez a két könyv most karácsonykor biztos, de az egyik tuti vétel (esetleg aki olvashatna az adhatna tippet melyik jobb mert akkor azt veszem meg elsőként), de ezeken kívül is keresek ilyen témájú könyvet.
Köszönet a segítségetAll→M8
-
whited
addikt
Üdv uraim !
Van itt valaki aki olvasott James Clifford-ot?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
daninet
veterán
Üdv!
Édesanyámnak vettem egy ebook olvasót karácsonyra mert sokat olvas és rogyásig van a polc regényekkel amit többet nem olvas el senki. Szeretnék pakolni rá neki pár olvasnivalót, ehhez kérnék ajánlatot, mert én fantasy/sci-fi világban mozgok, tőlem távol áll a stílus
Olyan könyveket olvas amik női sorsokról szólnak, mint a Gésa emlékiratai, meg volt valami háremben szenvedő nőről is egy regény annak nem emlékszem a címre. Legalább is ezek a kedvencei, a hollywood-i szinglis könyveket meg a Fejős Klára féle jajjveszékelős csajos könyvek nem jók. Ha valaki jártas ilyen témában várom az ajánlatokat
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Kvelstadt
veterán
írtam a múltkor az alexandra-nak hogy nem e akarják kiadni a dead space martyr-t ha már ennyire belejöttek a játékokból készült könyvek kiadásába de még csak nem is válaszoltak. nem ismerek minden könyvesboltot de ez a legfosabb nálam.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
leslieke
Jómunkásember
-
Rav3n02
senior tag
-
leslieke
Jómunkásember
Nekem ezek a könyvei vannak meg magyarul:
Man on Fire (1981) - Creasy 1
Snap Shot (aka The Snap) (1982)
Siege of Silence (1986)
In the Name of the Father (1987)
The Perfect Kill (1992) - Creasy 2
The Blue Ring (1993) - Creasy 3
Black Horn (1994) - Creasy 4
Message from Hell (1996) - Creasy 5Jelent még meg más is?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Rav3n02
senior tag
Hogy-hogy én ide még sosem írtam?
Ajánlom mindenki szíves figyelmébe pl. A.J Quinnel regényeit, főleg a Creasy köteteket.
giigz: Most készülök venni pár Lawrence Block regényt...jól ír? Élvezhető?
És ha gondoljátok vessetek ide is pár pillantást, ez saját szerzemény: Villámregény
-
rocki15
tag
Sziasztok.
Ajánlanék egy könyvet amit most olvasok :A koppányi aga testamentuma Fekete István első regénye;
történelmi regény.[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
Henri Charriere - Pillango: Nem egy mai mu, de erdemes elolvasni, vannak benne izgalmasabb reszek, de az is igaz, h voltak benne hihetetlenek is. A jobb konyvek koze sorolnam.
Kovetkezo konyv a Battle Royal lesz. Baratnom kedvenc konyve, mar nyaggat egy ideje, h olvassam el...
[ Szerkesztve ]
-
Psych0
őstag
Hannu Rajaniemi - The Quantum Thief
Sci-fi a jobbak közül, nagyon tetszett.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
leslieke
Jómunkásember
A Hobbit könyvhöz kapcsolódva hamarosan megjelenik a Befejezetlen regék Númenorból és Középföldéről
-
leslieke
Jómunkásember
J. R. R. Tolkien: A Hobbit remek kis történet, avagy mese. Így, hogy közeleg a film bemutatója, különösen érdemes volt elolvasni.
-
norbi0604
aktív tag
válasz Kvelstadt #854 üzenetére
Még több is a postaköltség, mint 1db önálló könyv, ezért éri meg úgy rendelni, hogy nem csak egyet, hanem ami éppen jó/kell/aktuális vagy szeretnél. Én is többet rendeltem így, beleértve a Lost-os könyvet, vannak 2-300ft-os régebbi kiadványok is, ott is érdemes szét nézni. Nekem így valami 1,5-2k környékére jön ki postaköltséggel együtt (pick pack pont).
-
norbi0604
aktív tag
-
giigz
veterán
Én is meg akartam lepni magamat egy könyvvel, régebbről rémlett, hogy Frei új könyve most fog jönni november környékén... Most lépek fel alexandrára, gondolom megnézem, mi van már vele... Várható megjelenés: 2013.5.15.
Persze nem probléma, van elég könyv, amit el akarok olvasni addig, amilyen ütemben haladok manapság...
-
leslieke
Jómunkásember
Nem könyv, hanem képregény, de szerintem érdemes lesz átlapozni: Hunyadi: A Hajnalcsillag fénye - Képregény
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Jo Nesbo: Csótányok Harry Hole történetei mindig érdekesek. Ez se volt másképp. Remek krimi, remek előadásban.
-
leslieke
Jómunkásember
Leslie L. Lawrence: A játék r@bszolgái I-II
Laci bácsi szokásos stílusban megírt könyve. Abszolút semmi meglepetést nem okozott. A műfaj kedvelőinek, rajongóknak persze még így is érdemes elolvasnia.[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
40%-os akció Alexandránál a Trónok harca könyveire! Csak ma éjfélig!
-
leslieke
Jómunkásember
November végén jön egy újabb Jo Nesbo könyv, a címe Csótányok
-
leslieke
Jómunkásember
Lisa Smedman: A prófécia örökösei, a könyv közvetlen folytatása a Sembia - A Vihartorony novellás kötetnek, így mindenképp érdemes az utóbbival kezdeni. A prófécia örökösei egy lendületesen megírt történet. Kellemes olvasmány.
-
neduddki
nagyúr
HI!
kicsit magamnak: John le Carre George Smiley szeria:
Ébresztő a halottaknak
Az áruló
Hajsza
Csapda
A Murder of Quality /tenyelg nem forditottak?/udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
leslieke
Jómunkásember
Lisa Smedman - A vipera csókja Kellemes olvasmány. Az írónő jól szövi a cselekmény fonalát, a befejezés előrevetíti, hogy mi várható a harmadik részben.
-
Psych0
őstag
Bátran ajánlom minden urban fantasyre vágyónak a Cal Leandros sorozatot. Igazi gyöngyszem.
"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."
-
-
Kassadin
addikt
Arkagyij és Borisz Sztrugackij: Stalker/Piknik az árokparton
No, ennek is a végére értem. Abszolút tetszett, de ez igazából "elvárható" volt, rengeteget játszottam anno a számítógépes játékkal. Az biztos, hogy a könyv világa magába szippantja az embert, ajánlom.
-
leslieke
Jómunkásember
R. A. Salvatore: Neverwinter A sötételf Drizzt Do’Urden története tovább folytatódik, kissé kiszámítható történettel. Rajongóknak még így is érdemes elolvasni, kezdőknek meg csak az előzmények ismeretében ajánlott elkezdeni.
Következő könyv: A. J. Kazinski: Az utolsó igaz ember 2-3 nap múlva megmondom milyen.
-
Kvelstadt
veterán
én azt hittem régebbi már a dolog. majdnem két hónapig nem volt gépem szóval annyira nem is maradtam le a start-ról.
nekem ez az első happolt könyvem de ba van jelölve 50+ ami kéne. itt is van már happ pont mi nálunk de a térkép a négysávos út közepére jelzi. mikor pisorat kapnak gyorsan átadjuk átvesszük a könyvet.Leslieke: szerintem most a hétvégén neki is ugrok és majd jövök véleménnyel.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Ma 100 napos a Rukkola.
Én még egy könyvet sem szereztem így, de jó látni, hogy fejlődik a dolog, már az országban sok helyen "happontok" jöttek létre, ahol könyveket lehet leadni, átvenni.
-
Kvelstadt
veterán
megérkezett a tüske a köröm alatt könyvem. na majd most meglásom mennyire jó könyv.
-
LOTR
addikt
Valóban ez volt a tervem, de olyat is hallottam, hogy az nem is jó könyv, tehát jöhetnek a kritikák.
A héten nem biztos, de még az októberi akcióban be akarom szerezni, amennyiben nem beszélnek le róla itt. Ha lehetséges és úgy alakul, akkor veszek kettőt és felezhetünk.One Ring to rule them all
-
LOTR
addikt
Sziasztok,
ajándékba venném A szürke 50 árnyalata c. könyvet és van ilyen 1+1 akció [link] 400 Ft-ot megér már akkor egy másik könyv is, nem nagyon találni könyvkritikákat, vagy csak nekem nem sikerült, melyik legyen a másik könyv?
Vagy ha lehet veszek kettőt az elsőből és le van tudva.
Köszi![ Szerkesztve ]
One Ring to rule them all
-
leslieke
Jómunkásember
Történelmi regények kedvelőinek:
Bán Mór: A Félhold Tündöklése
Várható megjelenés: 2013. március vége
Hunyadi Hatodik Könyv
ForrásA sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
Hamarosan megjelenik - Az oligarcha vérvonala - Mysterious Universe antológia
Az előzmények ismerete nélkül is olvasható!A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Kvelstadt
veterán
válasz leslieke #811 üzenetére
ja jó. azt hittem kapott valami más címet.
Kassadin mondanám hogy rukkolán nézd meg de jelenleg nincs fent egy példány sem és én vagyok a 23. akinek kéne szal valószínűleg hamarabb veszem meg mint hogy rukkolán kivárjam.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Na, ha már olvasás, megyek olvasok egy kis matekot...
-
Kassadin
addikt
-
Kvelstadt
veterán
válasz Kassadin #804 üzenetére
lemaradt a Stalker/Pinknik az árokparton. felkerül. nagy böngészésbe voltam egyzserre több oldalon is néztem ugyan azt az írót vagy többfélét egy oldalból kiindulva...
leslieke kösz hogy mondtad. és igen jó a sorrend. majd olvasás után utánanézek a filmnek.
egyébként nemsokára lesz moziba a cloud atlas. úgy tudom az is könyv után készült. olvasta azt valaki hogy véleményt írhasson róla?
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Kassadin #804 üzenetére
A harmadik könyvben teljesedik ki a történet! Ha az első kettő tetszett, akkor ebben sem fogsz csalódni.
Bónusz infó: a hírek szerint jövőre megjelenik Joe Abercrombie: Best Served Cold című regénye is.
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz Kvelstadt #802 üzenetére
Arkagyij és Borisz Sztrugackij: Stalker/Pinknik az árokparton is mehetne a listádra.
Joe Abercrombie: First Law-trilógia:
-A penge maga 1
-Miután felkötötték őket 2
-A királyok végső érve 3Nah, itt meg nem kicsit kirázott a hideg. Kib@szottul jó könyv az első kettő, gondolom a harmadik is hozza a színvonalat, ha nem még jobb, mint az elődök.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Kvelstadt #802 üzenetére
Arkagyij Sztrugackij - Borisz Sztrugackij: -Lakott sziget - A Kammerer-trilógia első kötete
Ebből a könyvből egy kétrészes filmet is csináltak az oroszok: [link1] és [link2]
Olvasás után érdemes megnézni.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Kvelstadt
veterán
válasz leslieke #800 üzenetére
szerk: jegyzettömbbe készült és csak fogtam és átmásoltam. nem állok neki kitörölgetni belőle számotokra fölös dolgokat stb.. majd legközelebb igényesebb leszek.
most vettem észre hogy még hp lovecraft-nak sem néztem utána met csak a nev van még felírva szóval még nem teljes most sem.. na mind1 mutatom ami eddig rajta van.
íme a listám:
warhammer
WH Fantasy
Az a Felix és Gotrek regény sorozat,
a Sötétpenge Malus regény sorozat.
Sci-fi
Gaunt szellemei sorozathoz#######################################
Dűne
A Dűne (1965)
A Dűne messiása (1969)
A Dűne gyermekei (1976)
A Dűne istencsászára (1981)
A Dűne eretnekei (1984)
A Dűne Káptalanház (1985)A Dűne vadászai (2006)
A Dűne homokférgei (2007)########################################
Brandon Sanderson:
-Ködszerzet 1-4########################################xx
Brent Weeks
-Az árnyak útján - Éjangyal trilógia 1.
-Az árnyékvilág peremén - Éjangyal trilógia 2.
-Túl az árnyakon - Éjangyal trilógia 3.#############################################
Joe Abercrombie: First Law-trilógia:
-A penge maga 1
-Miután felkötötték őket 2
-A királyok végső érve 3###########################################
Mesterművek:
Robert E. Howard művei:
-Cormac Mac Art és a vikingek
-Kull király és az ősök - Conan testvérei I
-Bran Mak Morn és a piktek - Conan testvérei II.M. R. James:
-Szellemjárás Angliában
-Sötét örökségJack London:
-KóborcsillagSir Arthur Conan Doyle:
-Jobb nem firtatniUrsula K. Le Guin:
-A rege
-összes Szigetvilág története I-II. kötet
-A legtávolibb partPiers Anthony:
-KhtonOrson Scott Card:
-A kegyelem ára#################################################x
A Delta Vison MM sorozatait is érdemes lapozgatni:
http://www.deltavision.hu/webaruhaz/konyvek/delta_vision/mester_muvek
H.P. Lovecraft####################################################x
Stanislaw Lem:
-teljes science-fiction univerzuma I-IV###################################################
Arkagyij Sztrugackij - Borisz Sztrugackij:
-A hétfő szombaton kezdődik
-Lakott sziget - A Kammerer-trilógia első kötete
-Bogár a hangyabolyban - A Kammerer-trilógia második kötete
-Válaszd az életet! - A Kammerer-trilógia zárókötete
-Menekülési kísérlet
-Nyugtalanság
-Nehéz Istennek lenni######################################################
Szergej Lukjanyenko:
-Világok őre
-Őrök világa
-Éjszakai őrség stb...#####################################################
Frank Herbert
-A dosadi kísérlet
-Csillagkorbács
-A zöld agy######################################################
Harry Harrison
-Édentől nyugatra
-Fagyos éden######################################################
William Gibson:
teljes Neurománc univerzuma- sprawl trilógia
-Neurománc
-Számláló nullára
-Mona lisa overdrive
Híd trilógia:
-Virtuálfény
-Idoru
-A holnap tegnapja
egyéb:
-A gépezet######################################################
Isaac Asimov:
robot sorozat:
-Acélbarlangok
-A mezítelen nap
-A Hajnal bolygó robotjai
-Robotok és Birodalom
Birodalom sorozat:
-A csillagok, akár a por
-Az űr áramlatai
-Kavics az égben
alapítivány sorozat:
-Az Alapítvány előtt
-Előjáték az Alapítványhoz
-Az Alapítvány pereme
-Alapítvány és Föld
AZ Alapitvány trilógia:
-Alapítvány
-Alapitvány és birodalom
-Második alapítvány
egyéb asimov:
-A halhatatlanság halála
-Fantasztikus utazás 1-2
-Nemezis
Űrvadász:
-Az űrvadász
-Az aszteroidák kalózai
-A Vénusz óceánjai
-A Merkúr óriás Napja
-A Jupiter holdjai
-A Szaturnusz gyűrűi######################################################
Arthur. C. Clarke, sok könyve. még átnézni.
Philip. K. Dick, valszeg mind. még átnézni.
Margaret Weis & Tracy Hickman
Dragonlance könyvek.[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
nem veszelyes ha van egy kozepes szokincsed
nagyon sokat segit ha pl. ebook-readeren olvasol, ahol egy mozdulattal kapsz szotarat
Fantasy temaban szerintem kihagyhatatlan Raoul Renier (alias Kornya Zsolt), abszolut vilagszinvonal
meg magyarok kozul Zsoldos Peter is nagyon jo
(bocs ha mar voltak az ajanlottak kozott)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- SAMSUNG LC32G75TQSRXEN ODESSY G7 GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34C652UAUXEN ) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Western Digital 8TB RED Plus - SATA3, 5640 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest